Recenzie „Suflete în furtună” de Mia Sheridan

de | oct. 4, 2021 | Beletristică, Dragoste, Literatură Contemporană, Recenzii cărți

🔥 CARTEA SUFLETE ÎN FURTUNĂ ARE REDUCERE PE:

Era de parcă lumea Audrei ar fi fost toată în alb-negru, în sumbre nuanțe de gri. În mod surprinzător însă, pe el îl vedea în culori.

Mia Sheridan a cucerit inimile cititorilor săi cu poveștile ei pline de emoții care te fac să crezi în suflete pereche și în puterea iubirii adevărate. Autoare sensibilă, Mia reușește să creioneze adevărate picturi pe pânză folosindu-se de puterea cuvintelor alese cu grijă pentru a transmite un amalgam de sentimente. Cărțile ei se bucură de recunoaștere internațională, fiind înscrise pe listele celor mai mari publicații din lume, printre care și vestitul New York Times.

-Te iubesc, îi zise el. Nu mai spusese acele nici unei fetei. Nu simțise niciodată să le spună. Până acum. Uită de toți, scumpa mea dansatoare cu fluturii. Ai fost mereu a mea, chiar și înainte. Înainte să te cunosc.

„Suflete în furtună” de Mia Sheridan este o carte ce ne vorbește despre puterea vindecătoare a timpului, despre intensitatea primei iubiri și greșelile ce vin odată cu lipsa de maturitate. Ne vorbește despre drama de a pierde o parte din tine dinainte de a o avea cu adevărat și de a-ți părăsi iubirea vieții ca urmare a acestei pierderi.

Dacă îți place recenzia cărții SUFLETE ÎN FURTUNĂ, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Mia Sheridan

Romanul, deși relativ scurt ca lungime, spune o poveste complexă. Despre iubire. Iertare. Sacrificiu. Și speranța că sufletele menite să fie împreună își vor găsi mereu drumul unul spre celălalt.

Facem cunoștință cu Audra și Dane, a căror poveste pare să se fi terminat înainte de vreme. Cunoscându-se în adolescență și îndrăgostiți nebunește unul de altul, cei doi se căsătoresc la 18 ani, însă un eveniment tragic ajunge să-i îndepărteze și, crezând că nimic nu le mai poate repara relația după o asemenea pierdere, Audra îl părăsește.

Asta o făcea să simtă că, deși îi purta copilul în pântec, pierduse o parte din el.

După 7 ani, Audra crede că viața ei este în sfârșit pe un făgaș normal. Afacerea ei începe să prindă viață și a reușit să meargă mai departe fără Dane. Asta până când, într-o zi, află că bunica lui Dane vrea să-i ia clădirea în care își găzduiește afacerea. Acest lucru o determină pe Audra să meargă să discute față în față cu Dane.

Întâlnirea dintre cei doi este explozivă, iubirea răzbătând dincolo de pagini. Dane îi promite că o va ajuta pe Audra să-și păstreze afacerea și îi propune să piloteze el avionul care are să-i ducă acasă. Pe drum însă o întâmplare nefericită face ca avionul să se prăbușească, ceea ce deschide ușa către posibilitatea de a repara inimile frânte rămase în urma despărțirii lor.

-Spune-mi că ești a mea, a mormăit el.

-Sunt a ta, am răsuflat eu.

Pentru totdeauna.

Pe munte, cei doi sunt nevoiți să redeschidă răni pe care le considerau închise, pentru a reuși să meargă mai departe ca pereche. Iar în mijlocul iernii înghețate, protagoniștii află că iubirea poate repara și cele mai adânci răni.

Romanul este scris din perspectiva ambelor personaje, alternându-se între prezent și trecut. Stilul de scriere metaforizat și frazele lucrate cu grijă oferă o experiență aparte lecturii, romanul deosebindu-se prin sensibilitatea scriiturii și personajele atent lucrate.

-Noi doi?

-Noi doi, am răspuns eu.

Un roman ca o lecție de viață, ce merită citit. Îi ofer nota 10 din 10.

 

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA SUFLETE ÎN FURTUNĂ CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: SUFLETE ÎN FURTUNĂ
Autor: Mia Sheridan
An apariție : 2021
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 288
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 622

Alte recenzii de la Mia Sheridan:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Îngerul meu secret” de Federica Bosco

Recenzie ”Îngerul meu secret” de Federica Bosco

Povestea unui înger păzitor: După ce Patrick a murit, Mia și-a dorit ca toată lumea ei să se sfârșească. Și aproape că a reușit să facă asta după ce s-a aruncat în marea care i-a răpit viața celui pe care îl iubea. A lăsat valurile să îi înconjoare trupul, însă ceva...

Recenzie ”Interzis” de Vi Keeland

Recenzie ”Interzis” de Vi Keeland

O seară de poker, un show și o iubire interzisă... Ea este cea mai bună jucătoare de poker, el este un magnat arogant care, uneori, după o zi de muncă, preferă să joace poker cu niște prieteni vechi. Așa se întâlnesc Kate Monroe și Cooper Montgomery, într-o seară când...

Recenzie ”Femeile lui Lazăr” de Marina Stepnova

Recenzie ”Femeile lui Lazăr” de Marina Stepnova

Am de mult timp cartea aceasta în lista de must read și habar n-am de ce mi-a luat așa mult timp să ajung s-o citesc având în vedere cât de mult mi-a plăcut. Am auzit multe lucruri bune prin online și de data asta chiar au fost pe bună dreptate deoarece a fost scrisă...

0 0 votes
Article Rating
Laura este redactor Booknation.ro de 672 zile și a scris până acum 35 articole. Se află pe poziția 21 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Laura aici.
Subscribe
Notify of
guest

2 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Super recenzie! Ma bucur mult ca Mia are un fan ce scrie atat de frumos. 🙂