Recenzie ”Suflete în furtună” de Mia Sheridan

de | oct. 29, 2021 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA SUFLETE ÎN FURTUNĂ ARE REDUCERE PE:

Prezentarea acțiunii:

Audra are în prezent propria afacere, însă totul se duce de râpă atunci când Luella Townsend vine și o amenință că îi ia clădirea în care muncește.

Clădirea din care își conduce mica afacere este tot ce are Audra. Atunci când ea merge să discute cu Luella, aceasta înțelege că nu va putea să o convingă să îi lase clădirea și că va trebui să ajungă la cel care i-a dăruit-o cu șapte ani în urmă. Dane Townsand este cel care i-a oferit-o și este fostul soț al Audrei.

Audra are o viață foarte complicată, iar banii au fost dintotdeaună mult prea puțini. Ca să își apere afacerea, aceasta trebuie să își calce pe inimă. Ea trebuie să dea ochii cu bărbatul pe care nu l-a mai văzut de șapte ani. Așa că Audra zboară în orașul în care locuiește fostul ei soț.

Când ajunge acolo, iar acesta află de planurile bunicii lui, Dane îi promite să o protejeze pe Audra. Dane ar face face orice ca să îi salveze afacerea. Numai că atracția care încă există între ei le îngreunează situația. Iar demonii trecutul sunt foarte periculoși. Pe Audra și pe Dane  îi leagă o traumă care nu le-a părăsit sufletele nici până în ziua de azi.

Dacă îți place recenzia cărții SUFLETE ÎN FURTUNĂ, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Mia Sheridan

Emoțiile lor o iau razna, însă când Dane promite că va lua avionul pentru a o aduce pe Audra din California în Colorado, viața lor se schimbă pentru totdeauna. Un singur accident e de ajuns pentru a-i distruge sau pentru a-i aduce din nou împreună. Dar oare unde îi va purta destinul? Oare vor scăpa cu viață din infernul în care au ajuns?

Dragostea mea pentru Mia Sheridan:

Dragostea mea pentru această autoare a început atunci când am citit Te-am ales pe tine și Vocea lui Archer. Ambele mi-au frânt inima și am știut că Mia Sheridan va fi unul dintre autorii mei preferați. Mai exact, unul dintre autorii care se află lângă Colleen Hoover, în topul meu de autori care mi-au rupt inima.

Evident că atunci când a apărut Suflete în furtună am luat imediat cartea de la chioșc. Eram curioasă să aflu o nouă poveste de la această autoare superbă. Suflete în furtună a fost o carte profundă, frumoasă, cu o poveste care m-a impresionat și care mi-a făcut inima să se strângă de mii de ori.

Dane și Audra au fost două personaje care m-au înduioșat și care mi-au smuls multe lacrimi. Scenele din trecutul lor erau cele care mă impresionau cel mai tare!

Povestea este minunată și te prinde de la prima pagină făcându-te să te întrebi unde se vor îndrepta cei doi cu relația lor. Recunosc că pe mine m-a prins încă de când am citit prima pagină despre bărbatul care o ducea pe femeie în brațe. Încă de atunci, am bănuit oarecum direcția în care se va îndrepta povestea.

Mia Sheridan a reușit să scrie încă o carte care să mă sensibilizeze și îmi doresc să avem cât mai multe romane de ale ei traduse. Dacă nu vom avea mai multe dintre cărțile ei, sunt convinsă că o să le caut în engleză și le voi citi. Toate acestea pentru că ce scrie Mia merită cu adevărat.

Sper că v-am făcut curioși și sper să dați și voi o șansă cel puțin unei povești scrise de ea pentru că sunt convinsă că nu veți regreta! Mia este unul dintre autorii care trebuie neapărat încercați!

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA SUFLETE ÎN FURTUNĂ CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: SUFLETE ÎN FURTUNĂ
Autor: Mia Sheridan
An apariție : 2021
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 287
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 562

Alte recenzii de la Mia Sheridan:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Decizii scandaloase” de Nova Riley

Recenzie „Decizii scandaloase” de Nova Riley

Nu mai citisem de mult ceva scris de un autor român. Și iată că pe la sfârșitul anului 2022, în decembrie, s-a ivit ocazia să o fac. "Decizii scandaloase" este un historical romance scris de Nova Riley E de fapt vorba de o scriitoare al cărei pseudonim este Nova Riley...

Recenzie „Poștașul sună întotdeauna de două ori” de James Cain

Recenzie „Poștașul sună întotdeauna de două ori” de James Cain

"Poștașul sună întotdeauna de două ori" este prima carte pe care o citesc de la James Cain. Este probabil totodată și cea mai cunoscută carte a sa, care a avut parte de succes nu numai pe plan literar, dar a și fost ecranizată, fiind la fel de iubită în această formă....

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 1095 zile și a scris până acum 262 articole. Se află pe poziția 5 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments