Recenzie – Super combustibil de dr. Joseph Mercola și dr. James Dinicolantonio.

de | nov. 9, 2019 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA SUPER COMBUSTIBIL ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Am fost întotdeauna pasionată de tot ceea ce înseamnă conținutul ingredientelor pe care le consum. Am fost și sunt pasionată de esență, motiv pentru care mi-am dorit atât de mult să intru în contact cu volumul de carte Super combustibil, scris de dr. Joseph Mercola și dr. James Dinicolantonio.

Mi-am dorit să citesc Super combustibil pentru faptul că, în esență, coperta mi-a sugerat foarte multe lucruri și am știut, încă de la început, că această carte ascunde lucruri interesante. Detalii, pe care nu le-aș fi aflat prin prisma internetului, pentru că deși erau un punct de interes pentru mine, nu mi-am rupt din timp pentru a căuta ceea ce doresc.

Dar s-a ivit oportunitatea de a citi Super combustibil și nici n-am mai stat pe gânduri. Am început-o de cum am primit-o și am terminat-o destul de repede. Spun destul de repede, pentru că deși lectura a fost galopantă, mi-am dorit nu doar să citesc informațiile, ci și să le asimilez.

Îmi place modul în care cei doi autori vorbesc despre grăsimi. Îmi place balanța de informații pe care ne-o pun la dispoziție, dar și studiile de caz realizate pe anumite eșantioane. Acestea ajută înțelegerea informației într-un mod corect și rapid. Și, mai mult decât atât, pasionată de nutriție fiind, mereu mi-am dorit să găsesc un mod cât mai eficient de a asimila informații. Și cum să fac asta altfel, decât printr-o activitate care-mi place foarte mult și anume cititul.

Trebuie să recunosc că acest volum m-a făcut și mai curioasă. Mi-a insuflat un aer de curiozitate, pe care l-am stăpânit cu greu, deoarece stilurile autorilor sunt foarte plăcute, iar aceștia știu cum să se facă înțeleși.

Ei nu doar că ne explică cum stau lucrurile cu acizii grași, cu acizii Omega 3, respectiv Omega 6. Cartea în sine este o sinteză a ceea ce fiecare dintre noi ar trebui să cunoască. Și să ia aminte la aceste informații. Odată ce le deținem, cu siguranță, vom privi viața cu alți ochi. Vom privi sănătatea și alimentația cu alți ochi.

Eu, în momentul de față, am devenit sceptică multor ingrediente. Super combustibil m-a pus pe gânduri și mi-a deschis cumva ochii, prin simplul fapt că am înțeles informația pe care cei doi autori au dorit să o transmită.

Mi-aș dori, de altfel, ca fiecare dintre voi să aveți acces la aceste informații. Și aveți! Informația este pretutindeni. Trebuie doar căutată și prin receptivitate, asimilată și pusă în practică.

Dacă și tu ai impresia că ziarele, revistele de sănătate și diferitele articole spun lucrurile doar pentru a fi spuse, atunci trebuie, neapărat, să nu scapi din vizor acest volum de carte.

Pe lângă faptul că este o lectură pe care trebuie să o procesezi, Super Combustibil este o carte care te pune pe gânduri. Eu am devenit mai atentă la ceea ce consum, la uleiurile pe care le folosesc. Am învățat cum să păstrez, cum să fac să ofer organismului mei aportul zilnic de acizi Omega 3 și cum să echilibrez balanța.

De ce nu sunt benefici acizii Omega 6? De ce are nevoie corpul și organismul nostru de o cantitate aproape dublă de acizi Omega 3, pentru a fi în balanță, când, totuși, consumul de Omega 6 nu este atât de ridicat?

Care este legătura dintre ele? Există o sumedenie de astfel de întrebări la care vei găsi un răspuns citind volumul Super combustibil. Poate vei fi uimit de ceea ce ți se comunică sau poate că tu deja știi aceste informații.

Cel mai simplu este să te convingi singur.

Ca urmare, recomand Super combustibil nu doar iubitorilor și pasionaților de nutriție, ci tuturor! Toți trebuie să știm cum să trăim corespunzător și cum să ne alimentăm, astfel încât energia noastră să se păstreze constantă.

Tu ești curios de cum ai putea face asta? Dragul meu cititor, dacă cât de cât ți-am stârnit interesul prin ceea ce am spus, atunci te îndemn să citești Super combustibil.

Lectura nu te va dezamăgi, ci, dimpotrivă, te va captiva și te va influența într-un mod pozitiv.

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții SUPER COMBUSTIBIL?

Vezi toată lista de cărți scrise de dr. Joseph Mercola sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA SUPER COMBUSTIBIL CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Super Combustibil
Autor: dr. Joseph Mercola
,
dr. James Dinicolantonio
An apariție : 2019
Editura: ATMAN
Nr. Pagini: 325
Limba: Română
Gen Literar: Self Help
Publicată la 9.11.2019
Nota recenzorului: 10

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Lemnuci” de AG Saga

Recenzie „Lemnuci” de AG Saga

Lemnucii sunt acele noduri ce se găsesc în scânduri sau în orice lucru fabricat din lemn. Cu siguranță fiecare dintre noi a văzut cel puțin o dată în viața sa un Lemnuc... un Lemnuc tăcut și ascuns în obiecte banale ce ne înconjoară dar cărora nu le dăm importanță....

Recenzie „Lună nouă” de Stephenie Meyer

Recenzie „Lună nouă” de Stephenie Meyer

Lună nouă - New Moon în engleză - este volumul doi din seria Twilight. La fel ca și primul volum, și acesta are destul de multe diferențe față de ceea ce cunoaștem deja din renumitul film. Cel mai tare mi-au atras atenția divergențele din scenele în care Bella află...

Recenzie ”The Overdue Life of Amy Byler” de Kelly Harms

Recenzie ”The Overdue Life of Amy Byler” de Kelly Harms

”The Overdue Life of Amy Byler” de Kelly Harms a fost aleasă ca o carte de divertisment și mă bucur mult că a fost o lectură chiar bună. Cartea atinge subiecte relevante, lovește cu profunzimea și sinceritatea ei. Aceasta este o poveste modernă, interesantă, despre...

0 0 votes
Article Rating
Dana Otet este redactor Booknation.ro de 1507 zile și a scris până acum 26 articole. Se află pe poziția 1 din 42 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Dana Otet aici.
Numele meu este Dana Oțet și cititul face parte din viața mea. În momentul de față nu pot concepe viața fără cărți, de aceea mereu mă voi axa pe ceea ce înseamnă literatură, pe ceea ce înseamnă citit. De asemenea, pasiunea mea se manifestă și prin scris. Alături de cei de la BookNation am învățat ce înseamnă o echipă.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments