Recenzie ”Te-am ales pe tine” de Mia Sheridan

de | iun. 30, 2020 | Beletristică, Dragoste, Literatură Contemporană, Recenzii cărți

🔥 CARTEA TE-AM ALES PE TINE ARE REDUCERE PE:

Despre autor: Mia Sheridan este o foarte îndrăgită autoare de cărți romance. Scrie despre oameni care sunt predestinați să fie împreună, iar romanele ei se află în topul celor mai citite romane de dragoste.

Te-am ales pe tine

Crystal este o tânără distrusă, cu o copilărie umbrită de moartea mamei care o lasă în grija tatălui pe care nu l-a văzut niciodată. Copilăria își pune astfel o amprentă psihică în viața lui Crustal care este stripteuză într-un bar și are nevoie de iubire.

Gabriel Dalton este un tânăr care are nevoie de ajutor emoțional, deoarece și copilăria lui a fost destul de grea. El a fost răpit la o vârsta fragilă și închis într-o temniță, iar acum cea mai mare temere a lui este contactul fizic cu oamenii.

Dacă îți place recenzia cărții TE-AM ALES PE TINE, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Mia Sheridan


”Descoperisem de la o vârsta fragedă că speranța nu era decât o treabă crudă și periculoasă.”


Gabriel apelează la Crystal pentru a-l ajuta să-și învingă această temere, doar că cei doi se îndrăgostesc unul de celălalt. Nu și-au închipuit niciodată că destinul care le-a răpit cea mai frumoasă perioadă a vieții, le putea oferi o iubire atât de pură și frumoasă. Dar,nici de această dată viața nu le zâmbește, iar ei sunt nevoiți să-și mărturisească trecuturile care nu au fost deloc plăcute.

Dacă au reușit cei doi să-și spună povestea, dacă s-au putut accepta și dacă în sfârșit viața s-a hotărât să le ofere și lor puțină fericire veți afla citind ”Te-am ales pe tine”, un roman frumos, plin de emoții și suspans.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA TE-AM ALES PE TINE CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: TE-AM ALES PE TINE
Autor: Mia Sheridan
An apariție : 2018
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 382
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 8 / 10
Vizualizari recenzie: 219

Alte recenzii de la Mia Sheridan:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Versetele satanice” de Salman Rushdie

Recenzie ”Versetele satanice” de Salman Rushdie

Cred că nu mai e nevoie să vă spun că Rushdie îmi place din ce în ce mai tare datorită excentricității stilului și poveștilor imaginate. Este unul dintre cei mai erudiți scriitori pe care i-am citit de-a lungul timpului și continuă să mă surprindă cu originalitatea...

Recenzie ”Daneza” de David Ebershoff

Recenzie ”Daneza” de David Ebershoff

Daneza spune povestea neobişnuită de dragoste dintre Einar Wegener, primul bărbat din lume care a trecut printr-o operaţie de schimbare a sexului, şi soţia sa, Greta Wegener, pictoriţă şi ilustratoare daneză. Cred că scrierea acestei povești a fost o treabă...

Recenzie „Intenții ascunse” de Lauren Asher

Recenzie „Intenții ascunse” de Lauren Asher

Astăzi vorbim despre o serie extreeeeeeeeeem de populară pe Tik Tok și care aparent, face ravagii în rândul cititoarelor. Seria lui Lauren Asher a fost primită foarte bine și sincer, mă simt ca un Grinch literar atunci când vorbesc cu mai puțin entuziasm despre o...

0 0 votes
Article Rating
Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 1076 zile și a scris până acum 75 articole. Se află pe poziția 12 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments