Recenzie ”Te-am ales pe tine” de Mia Sheridan

de | iun. 30, 2020 | Beletristică, Dragoste, Literatură Contemporană, Recenzii cărți

🔥 CARTEA TE-AM ALES PE TINE ARE REDUCERE PE:

Despre autor: Mia Sheridan este o foarte îndrăgită autoare de cărți romance. Scrie despre oameni care sunt predestinați să fie împreună, iar romanele ei se află în topul celor mai citite romane de dragoste.

Te-am ales pe tine

Crystal este o tânără distrusă, cu o copilărie umbrită de moartea mamei care o lasă în grija tatălui pe care nu l-a văzut niciodată. Copilăria își pune astfel o amprentă psihică în viața lui Crustal care este stripteuză într-un bar și are nevoie de iubire.

Gabriel Dalton este un tânăr care are nevoie de ajutor emoțional, deoarece și copilăria lui a fost destul de grea. El a fost răpit la o vârsta fragilă și închis într-o temniță, iar acum cea mai mare temere a lui este contactul fizic cu oamenii.

Dacă îți place recenzia cărții TE-AM ALES PE TINE, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Mia Sheridan


”Descoperisem de la o vârsta fragedă că speranța nu era decât o treabă crudă și periculoasă.”


Gabriel apelează la Crystal pentru a-l ajuta să-și învingă această temere, doar că cei doi se îndrăgostesc unul de celălalt. Nu și-au închipuit niciodată că destinul care le-a răpit cea mai frumoasă perioadă a vieții, le putea oferi o iubire atât de pură și frumoasă. Dar,nici de această dată viața nu le zâmbește, iar ei sunt nevoiți să-și mărturisească trecuturile care nu au fost deloc plăcute.

Dacă au reușit cei doi să-și spună povestea, dacă s-au putut accepta și dacă în sfârșit viața s-a hotărât să le ofere și lor puțină fericire veți afla citind ”Te-am ales pe tine”, un roman frumos, plin de emoții și suspans.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA TE-AM ALES PE TINE CU REDUCERE DE PE:

Titlu: TE-AM ALES PE TINE
Autor: Mia Sheridan
An apariție : 2018
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 382
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 8 / 10
Vizualizari recenzie: 298

Alte recenzii de la Mia Sheridan:

Top 100 cărți ale anului 2023

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Impostorul” de Zadie Smith

Recenzie ”Impostorul” de Zadie Smith

Dacă ambientul unei cărți este reprezentat de epoca victoriană asta n-ar trebui să însemne decât că povestea are potențial și un avantaj clar mai ales dacă în centrul narațiunii este o femeie care ne oferă propria perspectivă a evenimentelor. În baza acestor...

Recenzie ”Piatră și umbră” de Burhan Sönmez

Recenzie ”Piatră și umbră” de Burhan Sönmez

Piatră și umbră ne poartă din trecut în prezent prin viața lui Alvo, un meșter de pietre funerare, crescut pe străzile orașului Mardin, aflat la granița cu Siria, un orfan, luat sub aripa sa de un alt meșter de la care învață arta de a sculpta piatra. Urmărindu-l pe...

Recenzie “Camera cu fluturi” de Lucinda Riley

Recenzie “Camera cu fluturi” de Lucinda Riley

Ca de obicei: Trecutul te prinde din urmă! Prima dragoste rămâne neterminată! Deși ai trăit o viață bună, liniștită, fără prea multe tulburări - ești neîmplinit! Dacă simți permanent că îți lipsește ceva, înseamnă că undeva nu ai pus punctul care trebuie, ci ai lăsat...

0 0 votes
Article Rating
Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 3 ani, 7 luni, 25 zile și a scris până acum 75 articole. Se află pe poziția 13 din 44 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments