Recenzie ”Te-am ales pe tine” de Mia Sheridan

de | iun. 30, 2020 | Beletristică, Dragoste, Literatură Contemporană, Recenzii cărți

🔥 CARTEA TE-AM ALES PE TINE ARE REDUCERE PE:

Despre autor: Mia Sheridan este o foarte îndrăgită autoare de cărți romance. Scrie despre oameni care sunt predestinați să fie împreună, iar romanele ei se află în topul celor mai citite romane de dragoste.

Te-am ales pe tine

Crystal este o tânără distrusă, cu o copilărie umbrită de moartea mamei care o lasă în grija tatălui pe care nu l-a văzut niciodată. Copilăria își pune astfel o amprentă psihică în viața lui Crustal care este stripteuză într-un bar și are nevoie de iubire.

Gabriel Dalton este un tânăr care are nevoie de ajutor emoțional, deoarece și copilăria lui a fost destul de grea. El a fost răpit la o vârsta fragilă și închis într-o temniță, iar acum cea mai mare temere a lui este contactul fizic cu oamenii.

Dacă îți place recenzia cărții TE-AM ALES PE TINE, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Mia Sheridan


”Descoperisem de la o vârsta fragedă că speranța nu era decât o treabă crudă și periculoasă.”


Gabriel apelează la Crystal pentru a-l ajuta să-și învingă această temere, doar că cei doi se îndrăgostesc unul de celălalt. Nu și-au închipuit niciodată că destinul care le-a răpit cea mai frumoasă perioadă a vieții, le putea oferi o iubire atât de pură și frumoasă. Dar,nici de această dată viața nu le zâmbește, iar ei sunt nevoiți să-și mărturisească trecuturile care nu au fost deloc plăcute.

Dacă au reușit cei doi să-și spună povestea, dacă s-au putut accepta și dacă în sfârșit viața s-a hotărât să le ofere și lor puțină fericire veți afla citind ”Te-am ales pe tine”, un roman frumos, plin de emoții și suspans.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA TE-AM ALES PE TINE CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: TE-AM ALES PE TINE
Autor: Mia Sheridan
An apariție : 2018
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 382
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 8 / 10
Vizualizari recenzie: 242

Alte recenzii de la Mia Sheridan:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Acolo unde cântă racii” de Delia Owens

Recenzie ”Acolo unde cântă racii” de Delia Owens

Am auzit de cartea ”Acolo unde cântă racii” de Delia Owens că ar fi foarte apreciată, iubită, recomandată de toți cititorii. Am salvat-o de ceva timp pe lista de citit, dar nu am ținut neapărat să o citesc în momentul în care era pe buzele tuturor. Acum însă am ajuns...

Recenzie „Mai inteligent, mai repede, mai bine” de Charles Duhigg

Recenzie „Mai inteligent, mai repede, mai bine” de Charles Duhigg

Am ales aceast[ carte după titlu, și nu m-a dezamăgit. După cum ne spune încă de la început, Charles Duhigg a scris această carte pornind de la o cercetare pe care a făcut-o pentru a răspunde unei nevoi personale – aceea de a fi mai productiv. Productivitatea, poate...

Recenzie ”Viața e un roman” de Guillaume Musso

Recenzie ”Viața e un roman” de Guillaume Musso

Pentru el, totul este scris dinainte, pentru ea, totul urmează să fie scris Într-o cumplită zi de primăvară, Carrie, fiica de șase ani a scriitoarei Flora Conway, a dispărut. Ce este și mai ciudat este că a dispărut în apartamentul lor, acolo unde ușile și geamurile...

0 0 votes
Article Rating
Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 1141 zile și a scris până acum 75 articole. Se află pe poziția 12 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments