Recenzie ”Te-am ales pe tine” de Mia Sheridan

de | iun. 30, 2020 | Beletristică, Dragoste, Literatură Contemporană, Recenzii cărți

Despre autor: Mia Sheridan este o foarte îndrăgită autoare de cărți romance. Scrie despre oameni care sunt predestinați să fie împreună, iar romanele ei se află în topul celor mai citite romane de dragoste.

Te-am ales pe tine

Crystal este o tânără distrusă, cu o copilărie umbrită de moartea mamei care o lasă în grija tatălui pe care nu l-a văzut niciodată. Copilăria își pune astfel o amprentă psihică în viața lui Crustal care este stripteuză într-un bar și are nevoie de iubire.

Gabriel Dalton este un tânăr care are nevoie de ajutor emoțional, deoarece și copilăria lui a fost destul de grea. El a fost răpit la o vârsta fragilă și închis într-o temniță, iar acum cea mai mare temere a lui este contactul fizic cu oamenii.


”Descoperisem de la o vârsta fragedă că speranța nu era decât o treabă crudă și periculoasă.”


Gabriel apelează la Crystal pentru a-l ajuta să-și învingă această temere, doar că cei doi se îndrăgostesc unul de celălalt. Nu și-au închipuit niciodată că destinul care le-a răpit cea mai frumoasă perioadă a vieții, le putea oferi o iubire atât de pură și frumoasă. Dar,nici de această dată viața nu le zâmbește, iar ei sunt nevoiți să-și mărturisească trecuturile care nu au fost deloc plăcute.

Dacă au reușit cei doi să-și spună povestea, dacă s-au putut accepta și dacă în sfârșit viața s-a hotărât să le ofere și lor puțină fericire veți afla citind ”Te-am ales pe tine”, un roman frumos, plin de emoții și suspans.

Titlu: TE-AM ALES PE TINE
Autor: Mia Sheridan
An apariție : 2018
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 382
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 8 / 10
Vizualizari recenzie: 358

Alte recenzii de la Mia Sheridan:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Clubul” de Ellery Lloyd
Recenzie „Clubul” de Ellery Lloyd

Înainte să începem, vreau să vă spun că autorul acestei cărți este un duo, alcătuit din soții Collette Lyons și Paul Vlitos. Mi s-a părut foarte tare faptul că un cuplu împarte aceeași pasiune pentru scrisși că a avut norocul de a-și vedea o carte publicată împreună....

Recenzie ”Teoria Tăcerii” de Iulian Tănase
Recenzie ”Teoria Tăcerii” de Iulian Tănase

Dați linistea, vă rog, mai tare!! În plină eră a comunicațiilor în masă, a promovării beneficiilor socializării, a upgradării din ce în ce mai performante a mijloacelor de comunicație, a interacțiunii umane prin cuvânt, Iulian Tănase scrie o carte despre tăcere (no,...

0 0 votes
Article Rating
Maria-Magdalena Năstase a fost redactor Booknation.ro și a scris 75 articole. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments