Recenzie ”Te-am ales pe tine” de Mia Sheridan

by | Jun 30, 2020 | Beletristică, Dragoste, Literatură Contemporană, Recenzii cărți

🔥 CARTEA TE-AM ALES PE TINE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Despre autor: Mia Sheridan este o foarte îndrăgită autoare de cărți romance. Scrie despre oameni care sunt predestinați să fie împreună, iar romanele ei se află în topul celor mai citite romane de dragoste.

Te-am ales pe tine

Crystal este o tânără distrusă, cu o copilărie umbrită de moartea mamei care o lasă în grija tatălui pe care nu l-a văzut niciodată. Copilăria își pune astfel o amprentă psihică în viața lui Crustal care este stripteuză într-un bar și are nevoie de iubire.

Gabriel Dalton este un tânăr care are nevoie de ajutor emoțional, deoarece și copilăria lui a fost destul de grea. El a fost răpit la o vârsta fragilă și închis într-o temniță, iar acum cea mai mare temere a lui este contactul fizic cu oamenii.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Mia Sheridan

”Descoperisem de la o vârsta fragedă că speranța nu era decât o treabă crudă și periculoasă.”


Gabriel apelează la Crystal pentru a-l ajuta să-și învingă această temere, doar că cei doi se îndrăgostesc unul de celălalt. Nu și-au închipuit niciodată că destinul care le-a răpit cea mai frumoasă perioadă a vieții, le putea oferi o iubire atât de pură și frumoasă. Dar,nici de această dată viața nu le zâmbește, iar ei sunt nevoiți să-și mărturisească trecuturile care nu au fost deloc plăcute.

Dacă au reușit cei doi să-și spună povestea, dacă s-au putut accepta și dacă în sfârșit viața s-a hotărât să le ofere și lor puțină fericire veți afla citind ”Te-am ales pe tine”, un roman frumos, plin de emoții și suspans.

🔥 CARTEA TE-AM ALES PE TINE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Te-am Ales Pe Tine
Autor: Mia Sheridan
An apariție : 2018
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 382
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 30.06.2020
Nota recenzorului: 8/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

M-am obișnuit atunci când citesc să îmi iau ceva bun lângă mine. Fie îmi fac prăjituri cu diferite arome, fie îmi iau câteva semințe gustoase pe care le asezonez mereu cu un ceai, cafea sau ciocolată caldă. În ultima vreme, am început să citesc tot mai mult și mi-am...

Recenzie „Unde ai dispărut, Bernadette?” de Maria Semple

Recenzie „Unde ai dispărut, Bernadette?” de Maria Semple

De mult timp nu am citit un roman atât de ingenios și de ciudat, în același timp. Unde ai dispărut, Bernadette? este un roman al cărui nume te poate induce în eroare. Poate trimite la multe genuri literare, cum ar fi dragoste, dramă sau roman polițist. În ceea ce mă...

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Despre autor: Andreea Ilie este o adolescentă de doar 15 ani, care a debutat anul acesta, în plină pandemie, cu romanul pentru copii ”În armonie cu natura”. Ea a fost dintotdeauna fascinată de magia și farmecul pădurii  care au inspirat-o să scrie această carte...

Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 86 zile și a scris până acum 32 articole. Se află pe poziția 32 din 142 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments