Recenzie ” Te-am ales pe tine” de Mia Sheridan

by | Jul 14, 2020 | Recenzii cărți

ACUM GĂSEȘTI CARTEA TE-AM ALES PE TINE PE Cartepedia

Fetița care cândva se numea Eloise și care trăia o viață fericită acum nu mai exista. Ellie nu mai exista și se ascundea în spatele unei măști de gheață, o mască grosolană care o înfățișa pe Crystal, personajul în care tânăra se regăsise, personajul unei stripteuze.   Ea lucra acum la Platinum Pearl iar tot ce trebuia să facă era să se dezbrace în fața bărbaților și să danseze.  Teatrul ei mergea de minune până când Gabriel Dalton pășește în Platinum Pearl iar privirea lui se intersectează cu a ei.

Gabriel Dalton este un tânăr care are nevoie de ajutor, un tânăr angelic ce nu ar avea ce căuta într-un club de streaptease însă ceea ce a rugat-o pe Crystal a făcut-o pe aceasta să își pună întrebări întorcându-i lumea pe dos atunci când ea l-a recunoscut. Gabriel suferise lucruri chinuitoare în copilărie dar în ciuda a tot ceea ce trăise, Gabriel își păstrase același suflet pur. Însă Gabriel are ceva aparte iar Crystal vede asta atunci când el îi cere să îl învețe cum să fie atins de o femeie.

După ce Crystal realizează că este o mare greșeală să îl ajute, Gabriel continuă să apară în viața ei, să insiste și să spere că ea este femeia potrivită să îl învețe. Dar atunci când Crystal este abuzată, molestată, când sufletul și spiritul ei sunt zdrobite, tot ceea ce face este să țină strâns în pumnul ei un bilețel cu numele și numărul lui.

Când Gabriel este anunțat de Kayla, prietena lui Crystal, de ceea ce aceasta a pățit, el vine la spital și nu o părăsește nici măcar o clipă. Fără familie, fără prieteni la care să poată locui, fără ajutor din partea nimănui, fără bani, cu răni grave și cu un picior în gips, Crystal nu știe ce se va întâmpla cu ea. Dar Gabriel cu sufletul său bun îi anunță că el o va lua acasă și va avea grijă de ea până se va recupera.

Printre orele în care sculpta, printre pasiunea și munca sa se strecura și Eloise cu care începea să petreacă tot mai mult timp pe măsură ce se recupera. Diminețile priveau răsăritul, ea îl privea pe el sculptând iar totul făcea ca el să se apropie de ea, să învețe să scape de temerile lui dar cel mai greu, se îndrăgostea de ea.

Ceea ce făcuse și cu ea în ciuda greutăților prin care au trecut. Însă atunci când Ellie iubește primul bărbat din viața ei, când trăiește lucruri pe care nu le-a mai trăit niciodată, atunci când iubirea îi împlinește iar piepturile lor sunt gata să explodeze de profunzimea emoțiilor și sentimentelor lor, fărâme din trecut se strecoară în viața lor și fac ca dragostea lor să se clatine.

Ellie pleacă din viața lui luând-o și pe Eloise cu ea, numele fără chip al călăuzei lui din copilărie. Zdrobiți de suferință și de dragoste, Ellie și Gabriel trebuie să meargă mai departe. Dar cum poți să renunți la singura persoană pe care ai iubit-o atât de mult în toată viața ta?

Când Gabriel riscă totul, singurul lui gând este la Ellie. Când Ellie își repară bucățile fragile care s-au sfărâmat din inima ei, singurul ei gând este la Gabriel. Cu un ultim act demn de un înger, Gabriel e gata să își dea viața pentru o faptă de bunătate. Cu o ultimă bucățică lipită, Ellie e gata să își întregească sufletul distrus cu mult prea mult timp în urmă. Dar poate iubirea să vindece două inimi pe care viața le-a îngenunchiat? Poate iubirea să îi aducă iar împreună?

ACUM GĂSEȘTI CARTEA TE-AM ALES PE TINE PE Cartepedia

Titlu: Te-am Ales Pe Tine
Autor: Mia Sheridan
An apariție : 2018
Editura: EPICA PUBLISHING HOUSE
Nr. Pagini: 379
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 14.07.2020
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Înfruntarea” de Rebecca Ross

Recenzie “Înfruntarea” de Rebecca Ross

  Am ajuns într-un final și la al doilea volum din serie, asta după ce am crezut că nu există nicio serie, doar o singură carte, stand alone. Mi-a plăcut foarte mult Rebecca Ross și i-am admirat stilul și curajul în relatarea acestei povești YA, care bifează...

Recenzie ”Și-am privit cu toții spre cer…” de Tommy Wallach

Recenzie ”Și-am privit cu toții spre cer…” de Tommy Wallach

Cea mai frumoasă perioadă din viața unui om este adolescența, respectiv anii de liceu. Cel mai bun jucător e baschet, Peter, se teme de acest lucru. Eliza numără orele până când va scăpa de Seattle, orașul său natal și de reputația sa. Anita, este o fată cu o viață...

Recenzie ”Lumina unui nou început” de Agnès Martin-Lugand

Recenzie ”Lumina unui nou început” de Agnès Martin-Lugand

Titlu: Lumina unui nou început Titlu-original: À la lumière du petit matin Autor: Agnès Martin-Lugand Editura: Trei An apariție: 2018 Număr de pagini: 352 Am auzit prima dată de Agnès Martin-Lugand de la o prietenă ce abia aștepta să meargă la faimoasa lansare a...

Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 188 zile și a scris până acum 61 articole. Se află pe poziția 20 din 146 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments