Recenzie ” Te-am ales pe tine” de Mia Sheridan

de | iul. 14, 2020 | Recenzii cărți

ACUM GĂSEȘTI CARTEA PE Cartepedia

Fetița care cândva se numea Eloise și care trăia o viață fericită acum nu mai exista. Ellie nu mai exista și se ascundea în spatele unei măști de gheață, o mască grosolană care o înfățișa pe Crystal, personajul în care tânăra se regăsise, personajul unei stripteuze.   Ea lucra acum la Platinum Pearl iar tot ce trebuia să facă era să se dezbrace în fața bărbaților și să danseze.  Teatrul ei mergea de minune până când Gabriel Dalton pășește în Platinum Pearl iar privirea lui se intersectează cu a ei.

Gabriel Dalton este un tânăr care are nevoie de ajutor, un tânăr angelic ce nu ar avea ce căuta într-un club de streaptease însă ceea ce a rugat-o pe Crystal a făcut-o pe aceasta să își pună întrebări întorcându-i lumea pe dos atunci când ea l-a recunoscut. Gabriel suferise lucruri chinuitoare în copilărie dar în ciuda a tot ceea ce trăise, Gabriel își păstrase același suflet pur. Însă Gabriel are ceva aparte iar Crystal vede asta atunci când el îi cere să îl învețe cum să fie atins de o femeie.

După ce Crystal realizează că este o mare greșeală să îl ajute, Gabriel continuă să apară în viața ei, să insiste și să spere că ea este femeia potrivită să îl învețe. Dar atunci când Crystal este abuzată, molestată, când sufletul și spiritul ei sunt zdrobite, tot ceea ce face este să țină strâns în pumnul ei un bilețel cu numele și numărul lui.

Când Gabriel este anunțat de Kayla, prietena lui Crystal, de ceea ce aceasta a pățit, el vine la spital și nu o părăsește nici măcar o clipă. Fără familie, fără prieteni la care să poată locui, fără ajutor din partea nimănui, fără bani, cu răni grave și cu un picior în gips, Crystal nu știe ce se va întâmpla cu ea. Dar Gabriel cu sufletul său bun îi anunță că el o va lua acasă și va avea grijă de ea până se va recupera.

Printre orele în care sculpta, printre pasiunea și munca sa se strecura și Eloise cu care începea să petreacă tot mai mult timp pe măsură ce se recupera. Diminețile priveau răsăritul, ea îl privea pe el sculptând iar totul făcea ca el să se apropie de ea, să învețe să scape de temerile lui dar cel mai greu, se îndrăgostea de ea.

Ceea ce făcuse și cu ea în ciuda greutăților prin care au trecut. Însă atunci când Ellie iubește primul bărbat din viața ei, când trăiește lucruri pe care nu le-a mai trăit niciodată, atunci când iubirea îi împlinește iar piepturile lor sunt gata să explodeze de profunzimea emoțiilor și sentimentelor lor, fărâme din trecut se strecoară în viața lor și fac ca dragostea lor să se clatine.

Ellie pleacă din viața lui luând-o și pe Eloise cu ea, numele fără chip al călăuzei lui din copilărie. Zdrobiți de suferință și de dragoste, Ellie și Gabriel trebuie să meargă mai departe. Dar cum poți să renunți la singura persoană pe care ai iubit-o atât de mult în toată viața ta?

Când Gabriel riscă totul, singurul lui gând este la Ellie. Când Ellie își repară bucățile fragile care s-au sfărâmat din inima ei, singurul ei gând este la Gabriel. Cu un ultim act demn de un înger, Gabriel e gata să își dea viața pentru o faptă de bunătate. Cu o ultimă bucățică lipită, Ellie e gata să își întregească sufletul distrus cu mult prea mult timp în urmă. Dar poate iubirea să vindece două inimi pe care viața le-a îngenunchiat? Poate iubirea să îi aducă iar împreună?

ACUM GĂSEȘTI CARTEA PE Cartepedia

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: TE-AM ALES PE TINE
Autor: Mia Sheridan
An apariție : 2018
Editura: EPICA PUBLISHING HOUSE
Nr. Pagini: 379
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 709

Alte recenzii de la Mia Sheridan:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Versetele satanice” de Salman Rushdie

Recenzie ”Versetele satanice” de Salman Rushdie

Cred că nu mai e nevoie să vă spun că Rushdie îmi place din ce în ce mai tare datorită excentricității stilului și poveștilor imaginate. Este unul dintre cei mai erudiți scriitori pe care i-am citit de-a lungul timpului și continuă să mă surprindă cu originalitatea...

Recenzie ”Daneza” de David Ebershoff

Recenzie ”Daneza” de David Ebershoff

Daneza spune povestea neobişnuită de dragoste dintre Einar Wegener, primul bărbat din lume care a trecut printr-o operaţie de schimbare a sexului, şi soţia sa, Greta Wegener, pictoriţă şi ilustratoare daneză. Cred că scrierea acestei povești a fost o treabă...

Recenzie „Intenții ascunse” de Lauren Asher

Recenzie „Intenții ascunse” de Lauren Asher

Astăzi vorbim despre o serie extreeeeeeeeeem de populară pe Tik Tok și care aparent, face ravagii în rândul cititoarelor. Seria lui Lauren Asher a fost primită foarte bine și sincer, mă simt ca un Grinch literar atunci când vorbesc cu mai puțin entuziasm despre o...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 1152 zile și a scris până acum 271 articole. Se află pe poziția 5 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments