Recenzie „Te-am ales pe tine” de Mia Sheridan

de | mai 24, 2021 | Beletristică, Dragoste, Recenzii cărți

🔥 CARTEA TE-AM ALES PE TINE ARE REDUCERE PE:

I-am spus inimii mele să nu mai bată.

I-am spus să nu mă mai doară.

I-am spus inimii mele că n-am s-o mai las să mă doară.

Dacă îți place recenzia cărții TE-AM ALES PE TINE, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Mia Sheridan

Niciodată.

Mia Sheridan este una dintre cele mai sensibile autoare de romane de dragoste pe care le-am citit. Cărțile ei abordează subiecte pline de emoții și reușesc să atragă atenția asupra puterii vindecătoare a dragostei. Cunoscută pentru romanul-fenomen „Vocea lui Archer”, pe care l-am adorat de-a dreptul, Mia este mândra posesoare a titlului de autoare de bestselleruri New York Times.

Descoperisem de la o vârstă fragedă că speranța nu era decât o treabă crudă și periculoasă.

„Te-am ales pe tine” este o carte greu de digerat. Despre două suflete cărora destinul pare să le fi răpit totul, romanul se concentrează în jurul poveștii dintre Crystal (Ellie) și Gabriel Dalton.

Crystal a fost nevoită să învețe să nu lase pe nimeni aproape, iar Gabriel luptă ca să o poată face din nou, după ce o experiență tragică din copilărie i-a furat abilitatea de a mai suporta atingerea unei persoane. Bărbatul apelează la ajutorul lui Crystal, însă ceea ce începe ca un simplu schimb de ajutor se transformă curând într-o poveste de dragoste care îi frânge toate zidurile lui Crystal.

Închise ochii și păru să adoarmă instantaneu, de parcă faptul că fusese de acord să vină cu mine o storsese de puteri în asemenea măsură, că nu mai putea sta trează nici măcar o secundă. Reacția unei femei care se lupta de una singura de foarte multă vreme și care, în final, depusese armele.

Gabriel o ajută pe Crystal să-și descopere adevăratul potențial, ceea ce o determină pe tânăra femeie să se deschidă în fața lui. Așa aflăm că numele ei este, de fapt, Ellie. Dar dragostea care ia naștere în sufletul amândurora nu o poate face pe Ellie să se simtă suficient de bună pentru Gabriel, lucru care în final o va purta într-o adevărată călătorie inițiatică.

Sufletul îmi era obosit de viață ca unul de nouăzeci de ani.

Romanul este scris la persoana I, din perspectiva ambelor personaje principale. Stilul de scriere este unul absolut minunat, presărat cu metafore și gânduri creionate în așa fel încât să trăiești intens fiecare cuvânt. Narațiunea curge pe nesimțite și te marchează într-un fel care este greu de exprimat în cuvinte.

Mia Sheridan reușește să capteze cititorul printr-o poveste despre iubire adevărată, alegeri proaste și sacrificii. Ne spune o poveste despre ce înseamnă să treci prin iad ca să ajungi să cunoști raiul și ne vorbește despre impactul pe care persoana potrivită îl poate avea asupra noastră.

Talentul ei m-a uimit încă o dată și m-a făcut să am piele de găină cu fiecare pagină parcursă. „Te-am ales pe tine” este o carte care îi vorbește sufletului tău și în care te vei regăsi câtuși de puțin.

-Nu mă poți repara, știi?

-Nu, ai dreptate. Nu te pot repara.

Pot doar să te iubesc. Și vreau cu adevărat să încerc.

Recomand această carte tuturor pasionaților de genul romance, și nu numai. Pentru că acest roman este mai mult decât o poveste de dragoste. Este o lecție de viață. Din partea mea, dacă mai existau îndoieli, are nota 10!

           

 

 

 

           

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA TE-AM ALES PE TINE CU REDUCERE DE PE:

Titlu: TE-AM ALES PE TINE
Autor: Mia Sheridan
An apariție : 2018
Editura: EPICA PUBLISHING HOUSE
Nr. Pagini: 384
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 590

Alte recenzii de la Mia Sheridan:

Top 100 cărți ale anului 2023

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Arta negocierii” de Chris Voss

Recenzie “Arta negocierii” de Chris Voss

Chris Voss, fost agent FBI, cu o experiență de neegalat în domeniul negocierilor, scoate acest manual aplicabil vieții de zi cu zi. Arta negocierii cuprinde zece capitole cheie, fiecare dintre ele subliniind un punct crucial în desfășurarea unei negocieri. Oare chiar...

Recenzie „Rivali divini” de Rebecca Ross

Recenzie „Rivali divini” de Rebecca Ross

Povestea mea cu această carte este una "dragoste la prima vedere", pentru că m-am îndrăgostit de copertă, lucru care nu mi se întâmplă așa des. Eu nu mă las impresionată de design, dar în acest caz, este IMPOSIBIL că nu cazi pradă frumuseții sale. Aproape că nici nu...

Recenzie „Coliba unchiului Tom”, de H. Beecher-Stowe

Recenzie „Coliba unchiului Tom”, de H. Beecher-Stowe

Opera principală a lui Harriet Beecher Stowe „Coliba unchiului Tom” are o moștenire incredibilă. Concentrându-se pe situația sclavilor afro-americani din SUA înainte de război, a fost acuzat de Abraham Lincoln de izbucnirea Războiului Civil American și este ușor,...

0 0 votes
Article Rating
Laura este redactor Booknation.ro de 2 ani, 8 luni, 4 zile și a scris până acum 36 articole. Se află pe poziția 23 din 44 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Laura aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments