Recenzie „Te-am ales pe tine” de Mia Sheridan

de | mai 24, 2021 | Beletristică, Dragoste, Recenzii cărți

🔥 CARTEA TE-AM ALES PE TINE ARE REDUCERE PE:

I-am spus inimii mele să nu mai bată.

I-am spus să nu mă mai doară.

I-am spus inimii mele că n-am s-o mai las să mă doară.

Dacă îți place recenzia cărții TE-AM ALES PE TINE, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Mia Sheridan

Niciodată.

Mia Sheridan este una dintre cele mai sensibile autoare de romane de dragoste pe care le-am citit. Cărțile ei abordează subiecte pline de emoții și reușesc să atragă atenția asupra puterii vindecătoare a dragostei. Cunoscută pentru romanul-fenomen „Vocea lui Archer”, pe care l-am adorat de-a dreptul, Mia este mândra posesoare a titlului de autoare de bestselleruri New York Times.

Descoperisem de la o vârstă fragedă că speranța nu era decât o treabă crudă și periculoasă.

„Te-am ales pe tine” este o carte greu de digerat. Despre două suflete cărora destinul pare să le fi răpit totul, romanul se concentrează în jurul poveștii dintre Crystal (Ellie) și Gabriel Dalton.

Crystal a fost nevoită să învețe să nu lase pe nimeni aproape, iar Gabriel luptă ca să o poată face din nou, după ce o experiență tragică din copilărie i-a furat abilitatea de a mai suporta atingerea unei persoane. Bărbatul apelează la ajutorul lui Crystal, însă ceea ce începe ca un simplu schimb de ajutor se transformă curând într-o poveste de dragoste care îi frânge toate zidurile lui Crystal.

Închise ochii și păru să adoarmă instantaneu, de parcă faptul că fusese de acord să vină cu mine o storsese de puteri în asemenea măsură, că nu mai putea sta trează nici măcar o secundă. Reacția unei femei care se lupta de una singura de foarte multă vreme și care, în final, depusese armele.

Gabriel o ajută pe Crystal să-și descopere adevăratul potențial, ceea ce o determină pe tânăra femeie să se deschidă în fața lui. Așa aflăm că numele ei este, de fapt, Ellie. Dar dragostea care ia naștere în sufletul amândurora nu o poate face pe Ellie să se simtă suficient de bună pentru Gabriel, lucru care în final o va purta într-o adevărată călătorie inițiatică.

Sufletul îmi era obosit de viață ca unul de nouăzeci de ani.

Romanul este scris la persoana I, din perspectiva ambelor personaje principale. Stilul de scriere este unul absolut minunat, presărat cu metafore și gânduri creionate în așa fel încât să trăiești intens fiecare cuvânt. Narațiunea curge pe nesimțite și te marchează într-un fel care este greu de exprimat în cuvinte.

Mia Sheridan reușește să capteze cititorul printr-o poveste despre iubire adevărată, alegeri proaste și sacrificii. Ne spune o poveste despre ce înseamnă să treci prin iad ca să ajungi să cunoști raiul și ne vorbește despre impactul pe care persoana potrivită îl poate avea asupra noastră.

Talentul ei m-a uimit încă o dată și m-a făcut să am piele de găină cu fiecare pagină parcursă. „Te-am ales pe tine” este o carte care îi vorbește sufletului tău și în care te vei regăsi câtuși de puțin.

-Nu mă poți repara, știi?

-Nu, ai dreptate. Nu te pot repara.

Pot doar să te iubesc. Și vreau cu adevărat să încerc.

Recomand această carte tuturor pasionaților de genul romance, și nu numai. Pentru că acest roman este mai mult decât o poveste de dragoste. Este o lecție de viață. Din partea mea, dacă mai existau îndoieli, are nota 10!

           

 

 

 

           

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA TE-AM ALES PE TINE CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: TE-AM ALES PE TINE
Autor: Mia Sheridan
An apariție : 2018
Editura: EPICA PUBLISHING HOUSE
Nr. Pagini: 384
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 382

Alte recenzii de la Mia Sheridan:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Versetele satanice” de Salman Rushdie

Recenzie ”Versetele satanice” de Salman Rushdie

Cred că nu mai e nevoie să vă spun că Rushdie îmi place din ce în ce mai tare datorită excentricității stilului și poveștilor imaginate. Este unul dintre cei mai erudiți scriitori pe care i-am citit de-a lungul timpului și continuă să mă surprindă cu originalitatea...

Recenzie ”Daneza” de David Ebershoff

Recenzie ”Daneza” de David Ebershoff

Daneza spune povestea neobişnuită de dragoste dintre Einar Wegener, primul bărbat din lume care a trecut printr-o operaţie de schimbare a sexului, şi soţia sa, Greta Wegener, pictoriţă şi ilustratoare daneză. Cred că scrierea acestei povești a fost o treabă...

Recenzie „Intenții ascunse” de Lauren Asher

Recenzie „Intenții ascunse” de Lauren Asher

Astăzi vorbim despre o serie extreeeeeeeeeem de populară pe Tik Tok și care aparent, face ravagii în rândul cititoarelor. Seria lui Lauren Asher a fost primită foarte bine și sincer, mă simt ca un Grinch literar atunci când vorbesc cu mai puțin entuziasm despre o...

0 0 votes
Article Rating
Laura este redactor Booknation.ro de 724 zile și a scris până acum 36 articole. Se află pe poziția 20 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Laura aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments