Recenzie ”Te-am iubit deja în visul meu” de Holly Miller

de | nov. 15, 2023 | Beletristică, Literatură Contemporană, Recenzii cărți, Romantism

coperta Te-am iubit deja în visul meuDacă ai ști cum și când se va sfârși povestea ta de dragoste, te-ai mai îndrăgosti? Dacă ai vedea în viitor ce se întâmplă cu persoanele dragi, te-ai mai atașa atât de mult sau le-ai lăsa pe drumul lor, chiar dacă sufletul tău se rupe în două? ”Te-am iubit deja în visul meu” de Holly Miller spune o poveste de dragoste sfâșietoare care te va emoționa până la lacrimi.

Romanul de dragoste din colecția Damen Tango de la Editura Nemira te face să dai ușor pagină după pagină, dar nu fără a stoarce câteva lacrimi pe parcurs.

Ai mai alege să iubești dacă ai ști cum se sfârșește acea iubire?

Dragostea e frumoasă. Dragostea e tristă. Te poate reconstrui de la zero, dar te și poate pune la pământ. Dragostea reală e complexă și imperfectă.

Povestea de iubire din ”Te-am iubit deja în visul meu” e zguduitoare, minunată și totuși prea plină de sacrificii pentru a-ți dori să fie reală

Joel este un bărbat singuratic, căruia îi plac animalele și care are relații amoroase pasagere. Știe el ce știe de nu se încumetă la a oferi mai multe șanse unei iubiri adevărate. Din cauza faptului că vede viitorul celor pe care îi iubește și tot ceea ce are să li se întâmple, bine sau rău, el decide să nu se mai îndrăgostească vreodată. A trecut deja o dată prin asta și nu vrea să se mai ardă.

Dar o întâlnește pe Callie și nu se poate abține să nu se simtă atras de ea. Callie pare persoana potrivită pentru care să-și deschidă din nou inima și să primească dragostea. Iar femeia vede în Joel acea iubire după care tânjea dintotdeauna și care voia să fie cu adevărat reală.

Cei doi încep să se provoace unul pe celălalt să își asume riscuri și nu legat doar de sentimente, ci și de joburi, vise, călătorii. Râd împreună, se bucură de lucrurile bune și sunt acolo unul pentru celălalt să se susțină în cazul situațiilor grele.

Însă Joel are un secret care nu îi dă deloc pace

Oare să îi spună lui Callie despre el sau să continue să relaționeze ca orice cuplu obișnuit? El visează despre persoanele pe care le iubește și întotdeauna aceste vise devin realitate. Fie ele bune, fie îngrozitoare. Iar atunci când într-o noapte Joel visează despre femeia iubită și despre soarta ei, totul pare să se prăbușească peste ei.

Să continue relația cu ea având în vedere că ea nu vrea să-și cunoască viitorul? Sau să o lase să plece și să-și vadă de viață cu altcineva normal care o va iubi și o va împlini, fără să se gândească în fiecare clipă la sfârșit?

Decizia pe care alege să o ia Joel pentru amândoi și visele lui sunt sfâșietoare. Dar dragostea poate fi și plină de sacrificii și de durere.

Povestea lui Joel și a lui Callie din romanul ”Te-am iubit deja în visul meu” este spusă pe rând, pe vocea fiecăruia

Cartea este tare romantică, plină de situații amuzante, dar și de exemple de putere, curaj și îndrăzneală. Vei ieși și tu din zona de confort citind-o, așa cum au ieșit personajele din ea tot încurajându-se unele pe altele să ia deciziile pe care le doresc în adâncul sufletului. Ți-ai dat seama până acum că pentru a iubi ai nevoie de curaj?

Chiar dacă e vorba de un volum de ficțiune, povestea celor doi îndrăgostiți te va copleși, te va înduioșa și te va face să plângi cu lacrimi amare. Însă în același timp vei vedea că există o a doua șansă pentru oricine și orice în viață. Dar trebuie să vină doar de la tine.

Recomand cu emoție cartea asta. Poate drama nu va fi pe placul tuturor, dar sunt sigură că fiecare va extrage din poveste ceea ce îi trebuie.

Titlu: Te-am Iubit Deja în Visul Meu
Autor: Holly Miller
Traducător: Maria Adam
An apariție : 2020
Editura: NEMIRA
Nr. Pagini: 448
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 9 / 10
Vizualizari recenzie: 4578

Alte recenzii de la Holly Miller:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Secretele pierdute ale rugăciunii” de Gregg Braden
Recenzie “Secretele pierdute ale rugăciunii” de Gregg Braden

Multă vreme oamenii s-au împărțit în două tabere, cei care credeau numai în ceea ce se putea dovedi pe căi științifice și cei care credeau într-o forță superioară, respectiv, o cale spirituală. Omul de știință Gregg Braden s-a axat pe analiza conexiunii dintre știință...

Recenzie „Maxton Hall – Salvează-mă” de Mona Kasten
Recenzie „Maxton Hall – Salvează-mă” de Mona Kasten

Ca orice cititor cuminte și silitor, întâi citesc povestea și după aceea văd filmul, însă recunosc, am avut un mic imbold atunci când am văzut serialul ecranizat pe Amazon Prime. Nu știam de autoare, nu auzisem nici de serie, dar mi-a plăcut trailer-ul și am zis că...

0 0 votes
Article Rating
Oana Maria Stefan este redactor Booknation.ro de 5 ani, 8 luni, 21 zile și a scris până acum 437 articole. Se află pe poziția 4 din 15 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Oana Maria Stefan aici. Oana Maria Stefan are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments