Recenzie „Te aştept” de Jennifer L. Armentrout

by | Jul 24, 2017 | Dragoste, Fantezie, Recenzii cărți, Romantism, Suspans

🔥 CARTEA TE AŞTEPT ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Chiar dacă timpul a trecut, amintirile au rămas, au rămas imprimate în sufletul ei, dar și pe pielea acesteia. Atunci când își dorește să o ia de la început,  Avery vrea să uite nopțile în care nu a putut să adoarmă, visele ce au bântuit-o până la epuizare, privirile pline de prejudecăți a oamenilor, dar și durerea din suflet, pentru că nu a avut nici măcar un sprijin din partea familiei ei. Un nou început reprezintă pentru ea, întâlnirea cu fermecătorul Cam din fața facultății, chiar dacă inima o ceartă pentru tot ce nu a făcut, aceasta  vrea să îndrepte totul.

 Te aștept de Jennifer Armentrout este romanul care odată citit, îți va rămâne întipărit în mintea, dar și în suflet.  Povestea celor doi protagoniști care s-au luptat, fiecare cu greutățile vieții, oferă romanului o notă de curaj împletită cu romantism și încredere, încredere că după furtună va ieși soarele pe strada lor.

Avery Morgansten, fata cu părul de foc care la vârsta de 14 ani,-la o petrecere de Halloween-, este abuzată de un băiat.  Aceasta le oferă părinților toate detaliile asupra acestei experiențe dureroase, iar tot ceea ce primește din partea lor este indiferență. O pun să-și retragă plângerea de la poliție pe motiv că părinți acestuia  sunt bogați,- prieteni de familie-, și ar fi păcat să rupă această legătură pentru un capriciu.

Minciuni, durere, lacrimi și suferință, asta a îndurat Avery până la vârsta de 18 ani, când a decis că merită un nou început departe de trecutul ei. Iar prilejul de a merge la facultate departe de orașul său,  îi oferă posibilitatea să devină o nouă Avery. Iar atunci când îl întâlnește pe Cam în fața facultății,-dând practic peste el-, atracția dintre cei doi e evidentă.

Cameron Hamilton, fermecătorul băiat după care toate fetelor întorc capul, o întâlnește din întâmplare pe Avery. Întâlnirea cu aceasta, îi oferă posibilitatea de a o tachina, dar și de a o studia. Atunci când aceasta refuză să intre la cursul de introducere în astronomie, Cameron știe că are de-a face cu o fată timidă și frumoasă.

Trecutul acestuia nu este tocmai roz, nu e o fire violentă, dar atunci când cineva se leagă de familia lui, se transformă în cu totul altă persoană. Iar atunci când sora sa a fost bătută de nenumărate ori de iubitul său,  chiar dacă aceasta a încercat să ascundă acest lucru, Cameron a aflat și din băiatul liniștit a devenit unul impulsiv, iar acest lucru i-a afectat 2 ani din viață sa.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Jennifer L. Armentrout

Proiectul de la cursul de astronomie îi readuc din nou împreună, iar acest lucru îi oferă o șansă lui Cam de a se apropria de Avery. Fursecurile care au un cod secret, propunerile de a ieși la întâlniri, dar și mesajele cu numărul ascuns pe care Avery le primește, o fac să rămână în alertă.

Trecutul dă din nou lovitură, acum distruge destinul altei fete, oare Avery e de vină pentru asta? Oare dacă nu ar fi cedat insistentelor părinților ei, atacatorul s-ar afla acum în spatele gratiilor, departe de alte victime?

Dar oare Avery și Cam vor putea fi fericiți, chiar dacă își ascund multe lucruri?

Recomand această carte pentru curajul protagoniștilor de a merge înainte, departe de trecutul ce îi urmăresc.

Titlu: Te Aştept
Autor: Jennifer L. Armentrout
An apariție : 2013
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 380
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 24.07.2017
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

Ador cărțile scrise de această autoare, a devenit una din preferatele mele atunci când am început să citesc Seria Lux. Recomand cu mare drag să descoperiți aceste cărți pentru că nu veți regreta. ❤

Aspecte Negative:

Aș fi vrut să aflu mai multe despre cuplul Cam și Avery în cel de-al doilea volum: "Te doresc", unde o vom întâlni pe sora acestuia.😂❤ Lectură plăcută!😘

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”ISTORIA UNUI GENOCID ÎNDELUNG IGNORAT” de Sergiu Selian

Recenzie ”ISTORIA UNUI GENOCID ÎNDELUNG IGNORAT” de Sergiu Selian

Nicolae Iorga afirma că “Un popor care nu-și cunoaşte istoria este ca un copil care nu-și cunoaşte părinţii!”.  Pe acest principiu, autorul, din dorința de a informa opinia publică română asupra Genocidului din 1915, subiect încă prea puțin cunoscut populației din...

Recenzie ”MEȘTERUL CEASORNICAR” de Ioana Blaga

Recenzie ”MEȘTERUL CEASORNICAR” de Ioana Blaga

Bună, dragi cititori! Vă îmbrățișez cu aroma de ceai de toamnă și vă invit să descoperim o lume magică împreună. Astăzi este mai mult pentru cei care au în casă sau cunosc un princhindel căruia i-ar putea dărui o carte încântătoare. Romanul Meșterul ceasornicar se...

Recenzie ”Magia punctelor” de Stefania Tudorache

Recenzie ”Magia punctelor” de Stefania Tudorache

Ce mai faceți?! Mi-a fost de dor de voi. Am citit mult zilele acestea și am fost dornică să vă împărtășesc ce am mai descoperit prin lumea cărților. Culorile anotimpului mi-au adus, cu iz de toamnă, cartea Magia punctelor scrisă de Ștefania Tudorache.  Volumul...

Denisa Alina este redactor Booknation.ro de 1227 zile și a scris până acum 35 articole. Se află pe poziția 30 din 151 de redatori, fiind astfel un redactor în creștere. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Denisa Alina aici. Denisa Alina are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Buna, mă numesc Denisa Alina sunt o fire încăpățânată, nu suport să mi se spună ce să fac😊, sociabilă și nebunatică. Îmi plac la nebunie motocicletele, tatuajele, adrenalina, viteza și muzica. Genul meu preferat de cărți sunt cele de DRAGOSTE, ce m-au facut să intru în această lume a creației unde muritorii de rând pot visa. Cărțile mele preferate sunt Martora de Nora Roberts, Zece respirații scurte de K. A. TUCKER și Te aștept de Jennifer L. Armentrout❤
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comentariu
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Ooo, da! O carte superba! De altfel, intreaga serie este minunata 🙂 .