Recenzie ”Te doresc” de Jennifer L. Armentrout

de | dec. 1, 2021 | Beletristică, Dragoste, Literatură Contemporană, Recenzii cărți

ACUM GĂSEȘTI CARTEA TE DORESC PE Cartepedia

Încă de când notam impresiile pe care mi le-am format în urma lecturii primului volum, gândul meu era doar la Te doresc. De ce? E simplu. E povestea cuplului meu preferat întâlnit pe parcursul acestei serii și abia așteptam să vă vorbesc despre el. În plus, e una dintre cărțile la care mă reîntorc mereu cu drag. Am și uitat de câte ori am citit-o. Ba chiar, am ajuns să știu acțiunea ca pe o poezie.

Povestea o are în prim plan pe Theresa Hamilton, sora mai mică a lui Cam. Suferind o accidentare destul de gravă la unul dintre picioare, viața tinerei ajunge să se schimbe la 180 de grade. Visul ei de a practica balet de performanță este spulberat, iar până când genunchiul i se va vindeca e nevoită să apeleze la planul de rezervă: facultatea. Însă, parcă mersul la cursuri e mai frumos atunci când mergi la aceeași facultate cu băiatul de care ești atrasă.

Între Tess și Jase Winstead, cel mai bun prieten al fratelui său, a existat chimie încă dinainte de a fi studenții aceleași facultăți. O atracție care acum devine din ce în ce mai profundă, un foc mocnit care e pe punctul de a exploda. Drumul spre fericire a celor doi e presărat de secrete și obstacole, dar coperta ne indică că vor reuși cu brio să le facă față. Da, e o carte cu final previzibil, dar iubesc asta… să știu cum se termină și citind, să descopăr prin ce au trecut personajele pentru a ajunge în acel punct.

Revenind la Tess, e un personaj tare simpatic. Nu știu dacă datorită caracterului sau atitudinii sale, dar e imposibil să nu îți fie dragă. A fost într-o relație toxică cu un partener abuziv, dar cu ajutorul fratelui ei, a trecut peste și a promis că nu o să mai permită niciodată ca cineva să o trateze așa. De aceea, când a descoperit că colega ei de cameră e într-o situație asemănătoare, nu a judecat-o, ci a empatizat cu ea și a încercat să o ajute. De asemenea, am invidiat relația strânsă dintre ea și fratele ei. O fi Cam foarte protector, dar e capabil de orice pentru ca sora sa să fie fericită și să nu o rănească nimeni.

În schimb, pe Jace l-am urât puțin pentru că, pe alocuri, era cam ticălos. Deși, era evident că și el o place pe Tess, îi oferea speranțe că ar putea fi ceva între ei și apoi, se îndepărta brusc. După ce i-am aflat motivele, l-am privit cu alți ochi și parcă aș fi acceptat o gogoașă din partea lui. Doamne, nu știu ce are autoarea cu dulciurile.

Moartea era întotdeauna un îndemn pentru cei vii să trăiască în prezent și să privească spre viitor.

O recomand? DA! Te doresc e un roman perfect pentru cititorii cărora le place genul romance și nu numai. Sincer, nu ar trebui să ratați nicio carte de-a autoarei pentru că de fiecare data va găsi o cale să vă surprindă plăcut.

ACUM GĂSEȘTI CARTEA TE DORESC PE Cartepedia

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Te Doresc
Autor: Jennifer L. Armentrout
An apariție : 2014
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 384
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 532

Alte recenzii de la Jennifer L. Armentrout:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Femeia cu fustă violet” de Natsuko Imamura

Recenzie ”Femeia cu fustă violet” de Natsuko Imamura

Femeia cu fustă violet de Natsuko Imamura este alegerea mea pentru această zi autentică de toamnă. Coperta este prima care m-a convins – este în ton cu anotimpul în care suntem, dar mi-am și dorit foarte mult sparg gheața în ceea privește literatura japoneză. Recunosc...

Recenzie ”Te rog, nu mă iubi” de Vi Keeland

Recenzie ”Te rog, nu mă iubi” de Vi Keeland

Totul începe cu o iubire interzisă... Annalise și Bennett fac cunoștință în momentul în care află că se vor lupta pentru același post de muncă. Aceștia sunt gata să își pună armele la bătaie și să scoată tot ce au mai bun pentru a câștiga. Numai că între ei și...

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Celestine North, perfectă printre Defecți... Celestine North este acum fugară, dar toată lumea o privește ca pe o eroină. Celestine este cea mai Defectă și cea mai însemnată persoană din toată țara, dar e un exemplu. Nimeni nu a făcut ce a reușit ea să facă față de...

0 0 votes
Article Rating
Mihaela Cojocaru este redactor Booknation.ro de 573 zile și a scris până acum 40 articole. Se află pe poziția 18 din 40 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Cojocaru aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments