Recenzie “Teste psihologice pentru a te cunoaște mai bine” de Gilles D’ambra

by | Nov 20, 2019 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA TESTE PSIHOLOGICE PENTRU A TE CUNOAȘTE MAI BINE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

“A-i cunoaște pe ceilalți, iată înțelepciunea. A te cunoaște pe tine însuți, iată înțelepciunea supremă.” – Lao-Tse, Tao-te King

Cine ești tu cu adevărat?

Ce te stimulează în viață? Ce fel de prietenă ești? Știi să spui NU? Ai un al șaselea simț? Să te cunoști cât mai bine din punct de vedere afectiv, spiritual și chiar fizic poate un veeritabil atu în viața cotidiană.

Pentru a te ajuta să-ți cercetezi latura ascunsă, cartea aceasta propune 25 de teste pe alocuri amuzante, mijloace prin care să-ți poți explora sufletul și analiza relațiile cu ceilalți și viața amoroasă, punându-ți, în trecere, întrebări acide asupra raportului tău cu sexul opus.

Gilles D’ambra este psihosociolog cu o experiență îndelungată și recunoscută în domeniul evaluării personalității, este autorul mai multor cărți pe această temă.

Uneori este ușor să-i cunoaștem pe ceilalți, mai ales atunci ând îi iubim sau când sunt de-ai noștri, când ne seamănă mai mult sau mai puțin.

În schimb, nu este niciodată ușor să te cunoști pe tine însuți. Ne lipsește obiectivitatea sau ne este teamă uneori de ceea ce am putea descoperi…

Cu toate acestea, este un lucru indispensabil deoarece, cu cât ne cunoaștem mai bine, cu atât acționăm mai bine, ne înșelăm mai puțin în alegerile noastre (de viață, sentimentale…) și suntem, așadar, mai fericiți.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Gilles D'ambra

Să te cunoști mai bine este ceea ce îți propune această carte. Pentru a te ajuta, îți oferă instrumentele indispensabile pentru a-ți explora personalitatea.

25 de teste pentru a te cunoaște în profunzime, pentru a-ți descoperi talentele ascunse în persoana ta și pentru a scoate la iveală ce este mai bun în tine.

 

 

 

 

Titlu: Teste Psihologice Pentru A Te Cunoaște Mai Bine
Autor: Gilles D'ambra
An apariție : 2008
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 120
Limba: Română
Gen Literar: Self Help
Publicată la 20.11.2019
Nota recenzorului: 9/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Florile pierdute ale lui Alice Hart” de Holly Ringland

Recenzie “Florile pierdute ale lui Alice Hart” de Holly Ringland

E adevărat că o carte nu se judecă niciodată după copertă, dar o copertă deosebită poate constitui un avantaj și poate atrage ca un magnet, iar în cazul acestei cărți este foarte reușită. Un mare plus sunt și desenele din carte și începuturile de capitol: desenul...

Recenzie ”Fereastră spre mâine” de Simona Mihuțiu

Recenzie ”Fereastră spre mâine” de Simona Mihuțiu

”Fereastră spre mâine” de Simona Mihuțiu este un roman minunat, unicitatea fiind cuvântul cheie care îl poate defini. Chiar dacă este introdus în colecția ”Romane de dragoste”, ”Fereastră spre mâine” evidențiază lumea satului românesc la sfârșitul secolului douăzeci....

Recenzie “Corupt” de Penelope Douglas

Recenzie “Corupt” de Penelope Douglas

Nu am agreat foarte mult genul "dark romance" și de multe ori l-am ocolit. Atunci când mi-am făcut curaj să citesc "Corupt", mi-am dat seama că am pierdut niște senzații țări... de senzație. 🙂 Am citit cartea acum 2 ani și am așteptat cu sufletul la gură ca o editură...

Diana Costea este redactor Booknation.ro de 526 zile și a scris până acum 70 articole. Se află pe poziția 20 din 149 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Diana Costea aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments