🔥 CARTEA TESTE PSIHOLOGICE PENTRU A TE CUNOAȘTE MAI BINE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

“A-i cunoaște pe ceilalți, iată înțelepciunea. A te cunoaște pe tine însuți, iată înțelepciunea supremă.” – Lao-Tse, Tao-te King

Cine ești tu cu adevărat?

Ce te stimulează în viață? Ce fel de prietenă ești? Știi să spui NU? Ai un al șaselea simț? Să te cunoști cât mai bine din punct de vedere afectiv, spiritual și chiar fizic poate un veeritabil atu în viața cotidiană.

Pentru a te ajuta să-ți cercetezi latura ascunsă, cartea aceasta propune 25 de teste pe alocuri amuzante, mijloace prin care să-ți poți explora sufletul și analiza relațiile cu ceilalți și viața amoroasă, punându-ți, în trecere, întrebări acide asupra raportului tău cu sexul opus.

Gilles D’ambra este psihosociolog cu o experiență îndelungată și recunoscută în domeniul evaluării personalității, este autorul mai multor cărți pe această temă.

Uneori este ușor să-i cunoaștem pe ceilalți, mai ales atunci ând îi iubim sau când sunt de-ai noștri, când ne seamănă mai mult sau mai puțin.

În schimb, nu este niciodată ușor să te cunoști pe tine însuți. Ne lipsește obiectivitatea sau ne este teamă uneori de ceea ce am putea descoperi…

Cu toate acestea, este un lucru indispensabil deoarece, cu cât ne cunoaștem mai bine, cu atât acționăm mai bine, ne înșelăm mai puțin în alegerile noastre (de viață, sentimentale…) și suntem, așadar, mai fericiți.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Gilles D'ambra.

Să te cunoști mai bine este ceea ce îți propune această carte. Pentru a te ajuta, îți oferă instrumentele indispensabile pentru a-ți explora personalitatea.

25 de teste pentru a te cunoaște în profunzime, pentru a-ți descoperi talentele ascunse în persoana ta și pentru a scoate la iveală ce este mai bun în tine.

 

 

 

 

🔥 CARTEA TESTE PSIHOLOGICE PENTRU A TE CUNOAȘTE MAI BINE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Teste Psihologice Pentru A Te Cunoaște Mai Bine
Autor: Gilles D'ambra
An apariție : 2008
Editura: Litera
Nr. Pagini: 120
Limba: Română
Gen Literar: Self Help
Publicată la 20.11.2019
Nota recenzorului: 9/10
Avatar
Autor: Diana Costea
Diana e Erou Booknation.ro
Redactor de 289 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Diana Costea