Recenzie ”The Overdue Life of Amy Byler” de Kelly Harms

de | oct. 17, 2021 | Beletristică, Dragoste, Ficțiune, Literatură Contemporană, Părinți și copii, Recenzii cărți

🔥 CARTEA THE OVERDUE LIFE OF AMY BYLER ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

”The Overdue Life of Amy Byler” de Kelly Harms a fost aleasă ca o carte de divertisment și mă bucur mult că a fost o lectură chiar bună. Cartea atinge subiecte relevante, lovește cu profunzimea și sinceritatea ei. Aceasta este o poveste modernă, interesantă, despre dragostea pentru literatură, familie și, ceea ce este foarte important, pentru sine. Este plină de umor și farmec strălucitor. Îi sfătuiesc pe toți să citească această carte. Mai ales dacă ai copii. Deși nu am dificultăți, ca și personajul principal, totuși o înțeleg.

Amy Byler este o femeie foarte puternică. Este o mamă grozavă, o prietenă adevărată și a crescut singură niște copii minunați. De asemenea, lucrează în bibliotecă și nu își poate vedea viața fără cărți. (Clar de ce am citit cartea, da?)

Când soțul ei a părăsit-o, a trebuit să preia complet creșterea și sprijinul copiilor, să-și caute de lucru, să plătească ipoteca. Bineînțeles, interesele și dorințele ei personale s-au estompat în fundal. Dar totul se schimbă când după trei ani se întoarce soțul ei. El vrea să petreacă o săptămână cu copiii, dar Amy este contra. Este supărată, este furioasă că i-a părăsit.

Dacă se dorește, o femeie poate face față oricărei situații. Dar, în același timp, femeia se poate pierde.

Până la urmă decide că ar trebui să-i ofere o șansă și copii ar trebui să aibă posibilitatea să-l ierte și să-l cunoască. Iar ea însăși merge la o conferință într-un alt oraș. Acolo se întâlnește cu prietena ei Thalia, care este redactorul unei celebre reviste pentru femei. Apoi o ia pe Amy în mâinile proprii, astfel încât ea să se relaxeze și să aibă grijă de ea în New York. Thalia pregătește un articol despre Amy, despre faptul că trebuie să îți aloci timp pentru tine și numai pentru tine. Așa apare expresia #momspringa. Eroina noastră așteaptă noi cunoștințe, noi activități. Și cel mai important, are timp să-și regândească întreaga viață.

Cartea acordă o mare atenție literaturii și acest lucru m-a bucurat foarte mult. Personajul principal este un bibliotecar căruia îi place să citească și chiar și-a dezvoltat propriul program de a motiva să citească școlarii. Oriunde merge, are întotdeauna o carte cu ea. Foarte familiar.

Cartea are chiar și propriul său stil care îmi place mult. Fiecare capitol începe cu o scrisoare. Nu-i tare? În principal autorul scrisorilor este Cory, fiica lui Amy Byler. Așadar, aflăm despre viața nu numai a personajului principal, ci și despre viața copiilor ei, gândurile și sentimentele lor.

În general, povestea s-a dovedit a fi amuzantă, foarte pozitivă și afirmatoare de viață, ceea ce poate permite unor femei să arunce o privire nouă asupra vieții lor și să le ajute să schimbe ceva în viața lor. Cartea este ușor de citit, are un complot interesant și personaje vii, fiecare cu caracterul său.

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții THE OVERDUE LIFE OF AMY BYLER?

Vezi toată lista de cărți scrise de Kelly Harms sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA THE OVERDUE LIFE OF AMY BYLER CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: The Overdue Life Of Amy Byler
Autor: Kelly Harms
An apariție : 2019
Editura: LAKE UNION PUBLISHING
Nr. Pagini: 332
Limba: Engleză
Gen Literar: Literatura de divertisment
Publicată la 17.10.2021
Nota recenzorului: 8

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „U de la Uliu”, de Helen Macdonald

Recenzie „U de la Uliu”, de Helen Macdonald

Ce bine sună subiectul: Memoriile unei femei care îmblânzește un uliu în încercarea de a face față durerii pierderii tatălui său... ...sau despre inducerea în eroare a cititorului anticipând o poveste care să rupă din suflet, dar care-ți ține o lecție despre păsări....

Recenzie ” Între două lumi” de Suleika Jaouad

Recenzie ” Între două lumi” de Suleika Jaouad

Timpul ma pândea ca pe o pradă. Lupta cu leucemia, flirtul și umilința cu grotescul bolii, renunțarea la mândrie, orgoliu, acceptarea iminenței sfârșitului, renunțarea la gânduri de viitor și ancorarea în prezent, cu pași mici zi după zi, încercarea de a profita de...

Recenzie „Acest tărâm al blândeții” de William Kent Krueger

Recenzie „Acest tărâm al blândeții” de William Kent Krueger

Înainte să ajung la final, Acest tărâm al blândeții m-a cucerit iremediabil, dacă e să fiu sinceră până la capăt, a făcut-o de la primul capitol. Am lins-o, n-am citit-o, pe nerăsuflate. Profund, adânc, simplu și pe înțelesul oricui la orice vârstă și nivel, o odisee...

0 0 votes
Article Rating
Anastasia Bodrug este redactor Booknation.ro de 98 zile și a scris până acum 17 articole. Se află pe poziția 25 din 42 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Anastasia Bodrug aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments