Recenzie „The Unhoneymooners” de Christina Lauren

de | iun. 27, 2022 | Chick Lit & Romance, Ficțiune, Recenzii cărți

🔥 CARTEA THE UNHONEYMOONERS ARE REDUCERE PE:

Pleci în vacanță la mare și nu știi ce carte să iei cu tine pe plajă? Dacă îți plac comediile romantice, The Unhoneymooners trebuie pusă în bagaj. O lectură ușoară, a cărei acțiune se desfășoară predominant în Maui, și care te va ajuta să te destinzi, te va face să râzi și te va determina pierzi noțiunea timpului în timp ce stai la soare.

Semnată sub numele Christina Lauren, cartea este de fapt scrisă de două autoare: Christina Hobbs și Lauren Billings. Cele două sunt cunoscute pentru bestsellere din categoria comediilor romantice. Perspectivele lor se împletesc atât de bine încât nici nu îți dai seama că a existat mai mult de un autor (eu am aflat acest detaliu abia după ce am terminat cartea).

Despre carte:

The Unhoneymooners este o clasică comedie romantică. Povestea se centrează în jurul trope-ului „enemies to lovers” (două persoane care se urăsc inițial ajung să se îndrăgostească). Olive și Ethan urmează tiparul clasic al inamicilor care se prefac că sunt un cuplu. Știți cum se zice: fake it till you make it.

Povestea nu este forțată. În ciuda clișeelor, lectura e plăcută, dialogul dintre personaje este realist și amuzant, iar, pe parcurs, apar informații și evenimente neașteptate.

Dacă îți place recenzia cărții THE UNHONEYMOONERS, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Christina Lauren

Recunosc că am citit The Unhoneymooners pentru a mă relaxa, nu pentru a învăța ceva nou. Totuși, printre glumele și întâmplările comice, din carte poți prelua un mesaj important despre ghinion și noroc și despre puterea pe care o avem asupra celor două. Conceptul de profeție autorealizatoare e întâlnit des în carte. Dacă nu îl cunoști, merită să citești mai multe despre teoria care se află în spatele său.

Recomand?

Da, recomand, dar doar dacă ești fanul acestui gen de cărți. Dacă te aștepți să găsești în această carte o aventură palpitantă sau o morală profundă, atunci nu îți pierde timpul. Dacă vrei să te relaxezi, să uiți pentru ceva timp de lumea din jur și să te afunzi în confortul unei comedii simpatice, care caută să stârnească emoțiile adolescentei din tine, atunci ai găsit ce căutai.

P.S.: Sfatul meu e să nu citești cartea în timp ce ești cazat la un hotel cu bufet suedez sau înainte să te îmbarci într-un avion low-budget😊

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA THE UNHONEYMOONERS CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: THE UNHONEYMOONERS
Autor: Christina Lauren
An apariție : 2019
Editura: GALLERY BOOKS
Nr. Pagini: 432
Limba: Engleză
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 7 / 10
Vizualizari recenzie: 9082

Alte recenzii de la Christina Lauren:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Vei fi acolo?” de Guillaume Musso

Recenzie “Vei fi acolo?” de Guillaume Musso

L-am descoperit pe Guillaume Musso prin intermediul cărții Vei fi acolo?, pe care am citit-o recent și care mi-a plăcut foarte mult. Am “pus ochii” de ceva timp pe cărțile autorului, dar abia de curând am decis să citesc una, iar lectura m-a surprins plăcut....

Recenzie ”Între acele ziduri blestemate” de Lauren Blackwood

Recenzie ”Între acele ziduri blestemate” de Lauren Blackwood

Dacă sunteți fan cărți și filme cu case bântuite și aveți ceva neastâmpăr romantic în vene, această carte este un must pentru voi. Este un horror paranormal construit în jurul unei povești de dragoste, pentru că dragostea salvează tot, după cum bine ați învățat la...

Recenzie “Te urăsc, te iubesc” de Sally Thorne

Recenzie “Te urăsc, te iubesc” de Sally Thorne

Sunt momente în care citim cărți grele, care necesită mult timp și o răbdare de fier, iar la finalul lecturii simți că ai, cu adevărat, o reușită. În același timp, sunt și cărți lejere, cu o acțiune liniară și previzibilă, dar pe care nu le poți lăsa din mână....

0 0 votes
Article Rating
Bianca Murzea este redactor Booknation.ro de 301 zile și a scris până acum 8 articole. Se află pe poziția 37 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Bianca Murzea aici. Bianca Murzea are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments