Recenzie: „This Is Where I Leave You” de Jonathan Tropper

de | feb. 28, 2020 | Beletristică, Divertisment, Familie, Limbi Străine, Recenzii cărți, Romantism

🔥 CARTEA THIS IS WHERE I LEAVE YOU ARE REDUCERE PE:

This Is Where I Leave You de Jonathan Tropper“This Is Where I Leave You” este o carte amuzantă scrisă de americanul Jonathan Tropper. Aceasta a fost publicată inițial în anul 2009 și a avut parte de o adaptare cinematografică în anul 2014. În limba română titlul filmului este “O săptămână nebună” iar printre actorii din rolurile principale se numără Adam Driver și Jason Bateman.

Cartea “This Is Where I Leave You” de Jonathan Tropper este o minunăție

Este caldă, amuzantă, mușcătoare și dramatică. Are o poveste de familie în care iubirea, regretul, iertarea și secretele sunt ingrediente cheie. Se citește super ușor, dar nu neapărat pe repede înainte. Morala ei este și ea demnă de a fi menționată. Ideea este că ar trebui să comunicăm mai des și mai deschis decât o facem de obicei unii cu alții.

Orice relație poate fi îmbunătățită considerabil dacă se vorbește despre care sunt minusurile și plusurile din cadrul ei. Dar mai ales despre problemele avute și gândurile care nu dau pace partenerilor. Romanul plin de umor și de dramatism “This Is Where I Leave You” este genial. Îl recomand a fi citit ca formă de relaxare. Dar și pentru a învăța pe bune câte ceva despre cum legăturile de familie pot fi reparate.

Romanul scriitorului american este comic, dar și emoționant, devenind pe bună dreptate un bestseller la vremea apariției

Tatăl lui Judd Foxman moare. Toți membrii familiei se văd nevoiți să se afle sub același acoperiș la mulți ani diferență de la ultima lor întâlnire. Dar Judd nu are doar acest lucru pe cap. De curând și-a prins soția, pe Jen, în pat cu șeful lui, Wave.

Dacă îți place recenzia cărții THIS IS WHERE I LEAVE YOU, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Jonathan Tropper

În același timp jelind moartea tatălui și destrămarea căsătoriei, Judd se alătură în casa părintească familiei pe care nu am mai văzut-o în întregime de ani buni. Ei trebuie să petreacă 7 zile și 7 nopți în același loc, ca un ritual religios impus de defunct ca ultima sa dorință.

Săptămâna nu este deloc una ușoară pentru Judd sau pentru Hillary, Wendy, Phillip și Paul

Și lucrurile o iau razna. Amintiri erup, plăcute și neplăcute. Certuri sunt purtate și chiar bătăi, dar și împăcări atât de trebuincioase. Secretele lor sunt dezvăluite treptat. Vechi pasiuni renasc iar resentimentele duc la forme de comunicare mai mult impuse de situație decât voite.

Ideea e că în familia Foxman comunicarea lipsește cu desăvârșire. Membrii ei țin în interior tot ce îi macină și doar mici scântei lipsesc pentru a da naștere unor dezvăluiri explozive.

“This Is Where I Leave You” de Jonathan Tropper spune o poveste despre adevăratul chip al familiei moderne. Este o scriere amuzantă, puternică și emoționantă, care nu se poate să nu îți atingă inima în vreun fel.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA THIS IS WHERE I LEAVE YOU CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: This Is Where I Leave You
Autor: Jonathan Tropper
An apariție : 2010
Editura: PLUME
Nr. Pagini: 339
Limba: Engleză
Gen Literar: Limbi straine
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 381

Alte recenzii de la Jonathan Tropper:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Te rog, nu mă iubi” de Vi Keeland

Recenzie ”Te rog, nu mă iubi” de Vi Keeland

Totul începe cu o iubire interzisă... Annalise și Bennett fac cunoștință în momentul în care află că se vor lupta pentru același post de muncă. Aceștia sunt gata să își pună armele la bătaie și să scoată tot ce au mai bun pentru a câștiga. Numai că între ei și...

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Celestine North, perfectă printre Defecți... Celestine North este acum fugară, dar toată lumea o privește ca pe o eroină. Celestine este cea mai Defectă și cea mai însemnată persoană din toată țara, dar e un exemplu. Nimeni nu a făcut ce a reușit ea să facă față de...

Recenzie ”Defecți” de Cecelia Ahern

Recenzie ”Defecți” de Cecelia Ahern

Defecți într-o lume Defectă Celestine North este o tânără care trăiește într-o țară defectă și crudă. În lumea lor, greșelile, păcatele, minciunile și închipuitele trădări aduse statului sunt pedepsite crunt. Ghilda este cea care dă sentințele, iar din Ghildă face...

0 0 votes
Article Rating
Oana Maria Stefan este redactor Booknation.ro de 1455 zile și a scris până acum 344 articole. Se află pe poziția 4 din 40 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Oana Maria Stefan aici. Oana Maria Stefan are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments