Recenzie „Vagabondul Milionar” de Vikas Swarup

by | Apr 2, 2021 | Beletristică, Dragoste, Ficțiune, Literatură Contemporană, Literatura Universală, Recenzii cărți, Suspans

🔥 CARTEA VAGABONDUL MILIONAR ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

 He needed a hero, so that’s what he became 💙

Rama Mohammad Thomas a participat la renumitul joc de noroc sau cunoștințe „Cine vrea să devină miliardar”, organizat de către televiziunea națională indiană. Îl câștigă, însă banii nu se grăbesc să vină. Este acuzat de escrocherie și riscă să facă ani buni de pușcărie. În ajutor îi vine cel mai neașteptat personaj din istoria lui. Cei care nu vor să –  Nu creadă, dar atunci când există dorință și voința, totul este posibil!

Fiecare dintre noi are o istorie, dacă știi cum să o așterni, ești salvat. Va rămâne urmă după tine, lumea va vorbi mereu despre povestea ta. Rama, băiatul care avea nevoie de un erou, a devenit unul. Băiatul care a unit 3 religii în numele său, a învins frica și a demonstrat încă o dată că, proveniența nu contează, cel mai important aspect este să îți urmezi visele, să păstrezi omenia și să procedezi cum este corect. Doar viața noastră este o călătorie în căutarea adevărului. Pentru cineva este Spiritualitatea, pentru alții este Profesia, alții nu vor face nimic.

Adevărată frumusețe este atunci, când realizezi că adevărul suprem este în fiecare din noi, și cunoasterea de sine este cea mai mare realizare de la naștere. Eu nu m-am gandit o secundă la banii pe care urmează să îi câștige sau la faptul că, el poate ajunge dupa gratii. Nu, gândul meu zbura la consecințele acțiunilor noastre și ce facem noi cu acele cunoștințe căpătate de-a lungul vieții.

Vikas Swarup ne-a prezentat un model al curajului care a mers până în panzele albe. O calitate care deseori ne lipsește nouă. O carte care te lasă cu atâtea gânduri… O carte pentru cei care nu se tem să creadă că o istorie inventată poate fi una adevărată!

🌟 Pentru că toată viața noastră este un joc. Toate lecțiile primite de la viață ne-ar prinde bine.

🌟 Aceste pelicule sunt despre o lume imaginară. O lume în care copiii au mame și tați, și aniversări.

🌟 -De ce ți-ai aruncat bănuțul norocos? – Nu mai am nevoie de el. Norocul vine din Interior! #Va

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții VAGABONDUL MILIONAR?

Vezi toată lista de cărți scrise de Vikas Swarup sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA VAGABONDUL MILIONAR CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Vagabondul Milionar
Autor: Vikas Swarup
An apariție : 2009
Editura: TAJ BOOKS & MEDIA
Nr. Pagini: 592
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Publicată la 2.04.2021
Nota recenzorului: 8

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Central Park” de Guillaume Musso

Recenzie ”Central Park” de Guillaume Musso

Există momente în viață cand o ușă se deschide si ești inundat de lumină. Clipe rare când ceva se descătușează în tine. Plutești în imponderabilitate, gonești pe o autostradă fără radar. Alegerile devin limpezi, răspunsurile inlocuiesc întrebările, frica cedează locul...

Recenzie ”Hud Ranat” de Cecilia

Recenzie ”Hud Ranat” de Cecilia

Cum sunteți dragii mei? Acceptați invitația de a porni într-o călătorie inedită în următoarele minute? Cartea Hud Ranat scrisă de Cecilia cuprinde cadrul, personajele și situațiile perfecte pentru a evada memorabil pe o altă planetă din univers. Călătorim în acest...

0 0 vote
Article Rating
Stella Popa este redactor Booknation.ro de 36 zile și a scris până acum 17 articole. Se află pe poziția 19 din 36 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Stella Popa aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments