Recenzie ,,Vicious” de L.J. Shen

by | Sep 23, 2020 | Recenzii cărți

ACUM GĂSEȘTI CARTEA VICIOUS PE Cartepedia

,,El e și iadul și raiul pentru mine.”

Când avea șaptesprezece ani, Emilia LeBlanc a ajuns în casa familiei Spencer, acolo unde fuseseră angajați părinții ei ca și slujitori. Acolo l-a întâlnit pe Baron Spencer Junior, cel care avea să devină coșmarul vieții ei.

Baron era numele pe care el îl ura, era numele ce stătea la baza tuturor demonilor lui iar pentru toți el era Vicious Spencer. Vicios, rău, arogant, un monstru și unul dintre cei patru desfrânați din Todos Santos. El era rece și de neînduplecat.

După nenumărate răutăți, după ce a batjocorit-o și a umilit-o, Vicious i-a poruncit să părăsească Todos Santos, să își lase familia în urmă și să plece. Turbat de gelozie, ar fi făcut orice să o despartă pe Emilia de Dean, prietenul lui. Oricât de mare era atracția dintre el și Emilia, ura era mai mare. Dar oare de ce o ura atât de mult?

Dar asta a fost cu zece ani în urmă. În prezent, Emilia lucrează ca și chelneriță și are două joburi pentru a-și putea permite medicamentele surorii ei, Rosie, și chiria apartamentului modest în care locuiesc. Dar Vicious apare în viața ei neașteptat, gata să o vâneze din nou. Cei patru Desfrânați din liceu și-au înființat propria companie iar acum erau toți bogați. Tot ce trebuia să facă Vicious, era să o ia pe Emilia la filiala lui din Los Angeles când Dean s-ar fi întors în New York.

El îi propune postul de asistentă personală a lui, un salariu uriaș și un apartament în care Rosie să poată fi îngrijită. Tot ce are de făcut Emilia este să își calce pe orgoliu și să accepte. Până la urmă, Vicious a călcat-o în picioare toată viața ei. Ce mai conta încă puțin?

Când ea acceptă, Vicious vrea să o implice în treburile familiei sale, în problemele testamentului tatălui său care este pe moarte. Însă ceea ce nu știa Emilia era că Baron Senior și a doua lui soție, Josephine, fuseseră coșmarul lui Vicious iar mama lui murise din cauza lor. Acum venise vremea răzbunării.

Iar Vicious voia să o implice pe Emilia în propria răzbunare. Printre nenumărate replici pline de ură, cei doi sunt gata să se sfâșie în orice clipă. Atracția și ura dintre ei fac ca scânteii să sară la orice pas.

Dar când cei doi ies la ceea ce pare a fi o întâlnire, zidurile lor se dărâmă, puțin câte puțin. Acum s-au îmbarcat către aceeași stație și nu mai pot da înapoi. Când Emilia se culcă cu Vicious, ea e conștientă că relația lor se va rezuma doar la interacțiune fizică, ea știe că nu o va iubi însă se teme că inima ei îl va iubi pe el.

Dar când Baron Senior moare, planul lor trebuie pus în acțiune. Însă ceea ce nu știa el era că deja o rănise pe Emilia cu lucrurile pe care nu i le spusese. Deja a rănit-o, începând de la șaptesprezece ani și zece ani mai târziu, el a continuat să o rănească în mod repetat.

În toiul propriilor lupte, Vicious simte că o vrea pe Emilia lângă el. Asta a vrut dintotdeauna. Când totul pare pierdut, Emilia e tot ce mai contează. Dar câtă suferință poate simți o inimă? După zece ani, Vicious riscă să piardă tot ce și-a dorit vreodată. Iar Emilia nu îi mai acordă nimic. Nici timpul și nici inima ei. Cum se va încheia povestea lor?

ACUM GĂSEȘTI CARTEA VICIOUS PE Cartepedia

Titlu: Vicious
Autor: L. J. Shen
An apariție : 2020
Editura: EPICA PUBLISHING HOUSE
Nr. Pagini: 427
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 23.09.2020
Nota recenzorului: 8.9/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Aprinde-mă” de Tahereh Mafi

Recenzie “Aprinde-mă” de Tahereh Mafi

Ignite my love. Ignite!  Mi-a plăcut foarte mult această carte și povestea construită de Tahereh. A fost extrem de antrenantă, incredibil de palpitantă și interactivă. Din punctul meu de vedere este cea mai bună carte din serie și fără modestie va scriu că am citit-o...

Recenzie “Circe” de Madeline Miller

Recenzie “Circe” de Madeline Miller

  Dacă memoria nu mă înșeală, printre primele cărți citite a fost "Legendele Olimpului", serie pe care am adorat-o. Era ceva nou pentru mine și am făcut mare efort să rețin toți zeii și eroii și chiar îmi rugam mama să îmi pună întrebări din ea, că să vadă cât de...

Recenzie ”Sălbaticele” de Rory Power

Recenzie ”Sălbaticele” de Rory Power

Mă mândresc cu statutul meu de "greu de impresionat" atunci când vine vorba despre coperți și consider că nu mi aleg viitoarea lectură bazându-mă pe așa ceva. Am văzut că mulți cititori fac acest lucru, însă eu doar admir coperta și atât... Evident, coperta cărții...

Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 265 zile și a scris până acum 82 articole. Se află pe poziția 16 din 151 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments