Recenzie “Vocea lui Archer” de Mia Sheridan

by | Sep 2, 2017 | Beletristică, Dragoste, Literatură Contemporană, Literatura Universală, Recenzii cărți, Romantism

🔥 CARTEA VOCEA LUI ARCHER ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Vocea lui Archer este o poveste de dragoste superbă, o iubire curată între doi oameni bătuţi de soartă Bree şi Archer. Două persoane care au cunoscut cea mai mare şi mai cruntă suferinţă, găsesc unul în celălalt locul de evadare, de uitare, de acceptare al trecutului.

Se naşte o dragoste pură care luptă cu demonii trecutului. Un trecut de care Bree fuge ajungând fără să vrea în braţele unei persoane care a suferit cel puţin la fel de mult ca ea, Archer, un singuratic marginalizat de societate, închis în carapacea sa datorită handicapului său.

Mia Sheridan reuşeşte să creeze un echilibru între durere şi pasiune, între lacrimile trecutului şi scenele ferbinţi de dragoste din prezent.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Mia Sheridan

Şi nu era vorba de loc, ci de braţele lui, în braţele lui Archer eram acasă, singurul loc în care vroiam să fiu, locul în care mă simţeam în siguranţă. Locul în care mă simţeam iubită.

Pasiunea e punctul cheie al relaţiilor celor doi, o artracţie puternică.

Ca şi cum corpul meu era instrumentul, iar el învăţase să cânte atât de bine, încât melodia rezona profund cu sufletul meu.

Poate relaţia lor să treacă peste clişee? Tot ce-au pierdut poate fi regăsit în iubirea lor? Va fi capabilă Bree să lupte cu toţi şi cu toate pentru ea şi pentru Archer ?

Vreau să pot să te iubesc mai mult decât îmi este teamă că te pierd şi nu ştiu cum să fac asta. Învaţă-mă Bree! Te rog învaţă-mă! Nu mă lăsa să distrug asta.

Meriţi mai mult decât nimicul pe care ţi-l ofer eu. Dar mă doare chiar mai tare ideea de a te lăsa să pleci.

Vocea lui Archer nu este doar o frumoasă poveste de dragoste, este un strigăt de durere al persoanelor cu dizabilităţi, neacceptaţi de societate, consideraţi inferiori şi marginalizaţi. Aceştia ajung nişte neadaptaţi, trăind în lumea lor, datorită celor din jur, în cazul lui Archer chiar al rudelor sale.

Cuvintele pe care le rostim cel mai tare sunt cele pe care le trăim.

 

 

🔥 CARTEA VOCEA LUI ARCHER ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Vocea Lui Archer
Autor: Mia Sheridan
An apariție : 2017
Editura: EPICLOVE
Nr. Pagini: 416
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 2.09.2017
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Eu cea de pe locul doi” – volumul II de Cezara Zamfir

Recenzie ”Eu cea de pe locul doi” – volumul II de Cezara Zamfir

De câteva zile le citesc plantelor de pe balcon din volumul II al romanul Eu cea de pe locul doi scrisă de Cezara Zamfir. Ele nu au ascultat și primul volum, încă nu erau născute, dar par acum destul de impresionante. E uimitor cum florile lor sunt mai deschise, mai...

Recenzie ”Noi doi” de Diana Farca

Recenzie ”Noi doi” de Diana Farca

Titlu: Noi doi Autor: Diana Farca An apariție: 2020 Editura: Eleprint Număr de pagini: 167 Despre autor: Diana Farca este o autoare de beletristică care a debutat cu romanul ”La limită”, un roman ce se încadrează la ficțiune, istorie și romance. Următoarea carte...

Recenzie ”Copilărie fermecată” de Ioana Trif

Recenzie ”Copilărie fermecată” de Ioana Trif

Cine nu are bătrân să își cumpere, spune un vechi proverb. Sau cine nu are bunici, poate savura atmosfera blândă și plină de căldură din preajma lor citind cartea Copilărie fermecată de Ioana Trif. Pe tot parcursul lecturării predomină o stare de liniște sufletească,...

Daniela este redactor Booknation.ro de 1225 zile și a scris până acum 98 articole. Se află pe poziția 12 din 143 de redatori, fiind astfel un Redactor Foarte Activ. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Daniela aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mirela Barbalata

Am reusit sa imi iau cartea asa ca , in curand, o voi citi 🙂