Recenzie „Vocea lui Archer” de Mia Sheridan

de | sept. 2, 2017 | Beletristică, Dragoste, Literatură Contemporană, Literatura Universală, Recenzii cărți, Romantism

🔥 CARTEA VOCEA LUI ARCHER ARE REDUCERE PE:

Vocea lui Archer este o poveste de dragoste superbă, o iubire curată între doi oameni bătuţi de soartă Bree şi Archer. Două persoane care au cunoscut cea mai mare şi mai cruntă suferinţă, găsesc unul în celălalt locul de evadare, de uitare, de acceptare al trecutului.

Se naşte o dragoste pură care luptă cu demonii trecutului. Un trecut de care Bree fuge ajungând fără să vrea în braţele unei persoane care a suferit cel puţin la fel de mult ca ea, Archer, un singuratic marginalizat de societate, închis în carapacea sa datorită handicapului său.

Mia Sheridan reuşeşte să creeze un echilibru între durere şi pasiune, între lacrimile trecutului şi scenele ferbinţi de dragoste din prezent.

Dacă îți place recenzia cărții VOCEA LUI ARCHER, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Mia Sheridan

Şi nu era vorba de loc, ci de braţele lui, în braţele lui Archer eram acasă, singurul loc în care vroiam să fiu, locul în care mă simţeam în siguranţă. Locul în care mă simţeam iubită.

Pasiunea e punctul cheie al relaţiilor celor doi, o artracţie puternică.

Ca şi cum corpul meu era instrumentul, iar el învăţase să cânte atât de bine, încât melodia rezona profund cu sufletul meu.

Poate relaţia lor să treacă peste clişee? Tot ce-au pierdut poate fi regăsit în iubirea lor? Va fi capabilă Bree să lupte cu toţi şi cu toate pentru ea şi pentru Archer ?

Vreau să pot să te iubesc mai mult decât îmi este teamă că te pierd şi nu ştiu cum să fac asta. Învaţă-mă Bree! Te rog învaţă-mă! Nu mă lăsa să distrug asta.

Meriţi mai mult decât nimicul pe care ţi-l ofer eu. Dar mă doare chiar mai tare ideea de a te lăsa să pleci.

Vocea lui Archer nu este doar o frumoasă poveste de dragoste, este un strigăt de durere al persoanelor cu dizabilităţi, neacceptaţi de societate, consideraţi inferiori şi marginalizaţi. Aceştia ajung nişte neadaptaţi, trăind în lumea lor, datorită celor din jur, în cazul lui Archer chiar al rudelor sale.

Cuvintele pe care le rostim cel mai tare sunt cele pe care le trăim.

 

 

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA VOCEA LUI ARCHER CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: VOCEA LUI ARCHER
Autor: Mia Sheridan
An apariție : 2017
Editura: EPICLOVE
Nr. Pagini: 416
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 1352

Alte recenzii de la Mia Sheridan:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Acolo unde cântă racii” de Delia Owens

Recenzie ”Acolo unde cântă racii” de Delia Owens

Am auzit de cartea ”Acolo unde cântă racii” de Delia Owens că ar fi foarte apreciată, iubită, recomandată de toți cititorii. Am salvat-o de ceva timp pe lista de citit, dar nu am ținut neapărat să o citesc în momentul în care era pe buzele tuturor. Acum însă am ajuns...

Recenzie „Mai inteligent, mai repede, mai bine” de Charles Duhigg

Recenzie „Mai inteligent, mai repede, mai bine” de Charles Duhigg

Am ales aceast[ carte după titlu, și nu m-a dezamăgit. După cum ne spune încă de la început, Charles Duhigg a scris această carte pornind de la o cercetare pe care a făcut-o pentru a răspunde unei nevoi personale – aceea de a fi mai productiv. Productivitatea, poate...

Recenzie ”Viața e un roman” de Guillaume Musso

Recenzie ”Viața e un roman” de Guillaume Musso

Pentru el, totul este scris dinainte, pentru ea, totul urmează să fie scris Într-o cumplită zi de primăvară, Carrie, fiica de șase ani a scriitoarei Flora Conway, a dispărut. Ce este și mai ciudat este că a dispărut în apartamentul lor, acolo unde ușile și geamurile...

0 0 votes
Article Rating
Daniela este redactor Booknation.ro de 2276 zile și a scris până acum 98 articole. Se află pe poziția 1 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Daniela aici.
Subscribe
Notify of
guest

1 Comentariu
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mirela Barbalata

Am reusit sa imi iau cartea asa ca , in curand, o voi citi 🙂