Recenzie „Vocea lui Archer” de Mia Sheridan

de | sept. 2, 2017 | Beletristică, Dragoste, Literatură Contemporană, Literatura Universală, Recenzii cărți, Romantism

🔥 CARTEA VOCEA LUI ARCHER ARE REDUCERE PE:

Vocea lui Archer este o poveste de dragoste superbă, o iubire curată între doi oameni bătuţi de soartă Bree şi Archer. Două persoane care au cunoscut cea mai mare şi mai cruntă suferinţă, găsesc unul în celălalt locul de evadare, de uitare, de acceptare al trecutului.

Se naşte o dragoste pură care luptă cu demonii trecutului. Un trecut de care Bree fuge ajungând fără să vrea în braţele unei persoane care a suferit cel puţin la fel de mult ca ea, Archer, un singuratic marginalizat de societate, închis în carapacea sa datorită handicapului său.

Mia Sheridan reuşeşte să creeze un echilibru între durere şi pasiune, între lacrimile trecutului şi scenele ferbinţi de dragoste din prezent.

Dacă îți place recenzia cărții VOCEA LUI ARCHER, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Mia Sheridan

Şi nu era vorba de loc, ci de braţele lui, în braţele lui Archer eram acasă, singurul loc în care vroiam să fiu, locul în care mă simţeam în siguranţă. Locul în care mă simţeam iubită.

Pasiunea e punctul cheie al relaţiilor celor doi, o artracţie puternică.

Ca şi cum corpul meu era instrumentul, iar el învăţase să cânte atât de bine, încât melodia rezona profund cu sufletul meu.

Poate relaţia lor să treacă peste clişee? Tot ce-au pierdut poate fi regăsit în iubirea lor? Va fi capabilă Bree să lupte cu toţi şi cu toate pentru ea şi pentru Archer ?

Vreau să pot să te iubesc mai mult decât îmi este teamă că te pierd şi nu ştiu cum să fac asta. Învaţă-mă Bree! Te rog învaţă-mă! Nu mă lăsa să distrug asta.

Meriţi mai mult decât nimicul pe care ţi-l ofer eu. Dar mă doare chiar mai tare ideea de a te lăsa să pleci.

Vocea lui Archer nu este doar o frumoasă poveste de dragoste, este un strigăt de durere al persoanelor cu dizabilităţi, neacceptaţi de societate, consideraţi inferiori şi marginalizaţi. Aceştia ajung nişte neadaptaţi, trăind în lumea lor, datorită celor din jur, în cazul lui Archer chiar al rudelor sale.

Cuvintele pe care le rostim cel mai tare sunt cele pe care le trăim.

 

 

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA VOCEA LUI ARCHER CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: VOCEA LUI ARCHER
Autor: Mia Sheridan
An apariție : 2017
Editura: EPICLOVE
Nr. Pagini: 416
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 1321

Alte recenzii de la Mia Sheridan:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Versetele satanice” de Salman Rushdie

Recenzie ”Versetele satanice” de Salman Rushdie

Cred că nu mai e nevoie să vă spun că Rushdie îmi place din ce în ce mai tare datorită excentricității stilului și poveștilor imaginate. Este unul dintre cei mai erudiți scriitori pe care i-am citit de-a lungul timpului și continuă să mă surprindă cu originalitatea...

Recenzie ”Daneza” de David Ebershoff

Recenzie ”Daneza” de David Ebershoff

Daneza spune povestea neobişnuită de dragoste dintre Einar Wegener, primul bărbat din lume care a trecut printr-o operaţie de schimbare a sexului, şi soţia sa, Greta Wegener, pictoriţă şi ilustratoare daneză. Cred că scrierea acestei povești a fost o treabă...

Recenzie „Intenții ascunse” de Lauren Asher

Recenzie „Intenții ascunse” de Lauren Asher

Astăzi vorbim despre o serie extreeeeeeeeeem de populară pe Tik Tok și care aparent, face ravagii în rândul cititoarelor. Seria lui Lauren Asher a fost primită foarte bine și sincer, mă simt ca un Grinch literar atunci când vorbesc cu mai puțin entuziasm despre o...

0 0 votes
Article Rating
Daniela este redactor Booknation.ro de 2211 zile și a scris până acum 98 articole. Se află pe poziția 1 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Daniela aici.
Subscribe
Notify of
guest

1 Comentariu
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Am reusit sa imi iau cartea asa ca , in curand, o voi citi 🙂