Recenzie „Vocea lui Archer” de Mia Sheridan

de | sept. 25, 2017 | Dragoste, Recenzii cărți

🔥 CARTEA VOCEA LUI ARCHER ARE REDUCERE PE:

Am auzit numai păreri bune despre această carte, însă până acum nu am pus mâna pe ea. Mia are un stil foarte atrăgător de a scrie, iar eu fiind îndrăgostită de cărțile de dragoste, nu am putut să mă abțin să nu o citesc. Cartea o găsiți la Editura Epica, favorita mea. Nici nu mă mir că mi-a plăcut așa mult cartea :)).

Romanul ne prezintă povestea a doi oameni plin de suferință cu sufletul plecat în trecut.

Bree Prescot, o adolescentă-femeie, puternică, dar sfâșiată într-o singură noapte, își părăsește locuința plecând într-un oraș de provincie, pentru a-și repara sufletul zdrobit de ziua în care tatăl ei a fost ucis. Cu capul înainte, încearcă să își adune inima de pe jos, găsindu-și alinarea în acest orășel.

Dacă îți place recenzia cărții VOCEA LUI ARCHER, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Mia Sheridan

Archer Hale, este un bărbat plin de suferință, bântuit de demonii din trecut, pe care numai iubirea îi poate alunga. A avut o copilărie încărcată de durere, pe care nu o poate uita, dar care poate fi vindecată.

Întâlnirea dintre ei este ciudată la început, Archer nevorbind deloc. Bree însă nu se dă bătut și încearcă să comunice cu acesta. Află în cele din urmă, rămănând șocată, că Archer nu poate vorbi deloc. Credeți-mă că nu m-am așteptat nici eu la asta. Avem parte și de întâmplări explozive și intime dintre cei doi, astfel cartea nelăsându-te să îi dai drumul. Totul la un moment dat va căpăta sens, iar inimile lor se vor transforma în una singură, durerile vindecându-se reciproc.

Vocea lui Archer este un roman emoționant, trist, tulburându-te cu fiecare rând. Povestea celor doi și întâmplările din trecut, ținându-te cu sufletul la gură, pentru a afla misterul și provocările pe care le-au avut de înfruntat.

Cu siguranță îi voi acorda 5 steluțe pe BookNation.

 

Un citat preferat:

Ai adus cu tine tăcerea,
Cel mai frumos sunet pe care l-am auzit vreodată,
Pentru că era acolo unde erai tu.
Dar acum ai luat-o cu tine.
Și toate zgomotele, toate sunetele din lume, nu  se aud suficent de tare cât sa-mi străpungă inima frântă.
Mă uit în sus la stele, fără oprire și pentru vecie, șoptind, Intoarce-te la mine, Intoarce-te la mine, Intoarce-te la mine.

 

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA VOCEA LUI ARCHER CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: VOCEA LUI ARCHER
Autor: Mia Sheridan
An apariție : 2017
Editura: EPICA PUBLISHING HOUSE
Nr. Pagini: 413
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 1444

Alte recenzii de la Mia Sheridan:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Versetele satanice” de Salman Rushdie

Recenzie ”Versetele satanice” de Salman Rushdie

Cred că nu mai e nevoie să vă spun că Rushdie îmi place din ce în ce mai tare datorită excentricității stilului și poveștilor imaginate. Este unul dintre cei mai erudiți scriitori pe care i-am citit de-a lungul timpului și continuă să mă surprindă cu originalitatea...

Recenzie ”Daneza” de David Ebershoff

Recenzie ”Daneza” de David Ebershoff

Daneza spune povestea neobişnuită de dragoste dintre Einar Wegener, primul bărbat din lume care a trecut printr-o operaţie de schimbare a sexului, şi soţia sa, Greta Wegener, pictoriţă şi ilustratoare daneză. Cred că scrierea acestei povești a fost o treabă...

Recenzie „Intenții ascunse” de Lauren Asher

Recenzie „Intenții ascunse” de Lauren Asher

Astăzi vorbim despre o serie extreeeeeeeeeem de populară pe Tik Tok și care aparent, face ravagii în rândul cititoarelor. Seria lui Lauren Asher a fost primită foarte bine și sincer, mă simt ca un Grinch literar atunci când vorbesc cu mai puțin entuziasm despre o...

0 0 votes
Article Rating
Andreea Istoc este redactor Booknation.ro de 2054 zile și a scris până acum 6 articole. Se află pe poziția 1 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Andreea Istoc aici.
Subscribe
Notify of
guest

2 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
dana

superba carte !