Recenzie „Vocea lui Archer” de Mia Sheridan

de | sept. 25, 2017 | Dragoste, Recenzii cărți

🔥 CARTEA VOCEA LUI ARCHER ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Am auzit numai păreri bune despre această carte, însă până acum nu am pus mâna pe ea. Mia are un stil foarte atrăgător de a scrie, iar eu fiind îndrăgostită de cărțile de dragoste, nu am putut să mă abțin să nu o citesc. Cartea o găsiți la Editura Epica, favorita mea. Nici nu mă mir că mi-a plăcut așa mult cartea :)).

Romanul ne prezintă povestea a doi oameni plin de suferință cu sufletul plecat în trecut.

Bree Prescot, o adolescentă-femeie, puternică, dar sfâșiată într-o singură noapte, își părăsește locuința plecând într-un oraș de provincie, pentru a-și repara sufletul zdrobit de ziua în care tatăl ei a fost ucis. Cu capul înainte, încearcă să își adune inima de pe jos, găsindu-și alinarea în acest orășel.

Archer Hale, este un bărbat plin de suferință, bântuit de demonii din trecut, pe care numai iubirea îi poate alunga. A avut o copilărie încărcată de durere, pe care nu o poate uita, dar care poate fi vindecată.

Întâlnirea dintre ei este ciudată la început, Archer nevorbind deloc. Bree însă nu se dă bătut și încearcă să comunice cu acesta. Află în cele din urmă, rămănând șocată, că Archer nu poate vorbi deloc. Credeți-mă că nu m-am așteptat nici eu la asta. Avem parte și de întâmplări explozive și intime dintre cei doi, astfel cartea nelăsându-te să îi dai drumul. Totul la un moment dat va căpăta sens, iar inimile lor se vor transforma în una singură, durerile vindecându-se reciproc.

Vocea lui Archer este un roman emoționant, trist, tulburându-te cu fiecare rând. Povestea celor doi și întâmplările din trecut, ținându-te cu sufletul la gură, pentru a afla misterul și provocările pe care le-au avut de înfruntat.

Cu siguranță îi voi acorda 5 steluțe pe BookNation.

 

Un citat preferat:

Ai adus cu tine tăcerea,
Cel mai frumos sunet pe care l-am auzit vreodată,
Pentru că era acolo unde erai tu.
Dar acum ai luat-o cu tine.
Și toate zgomotele, toate sunetele din lume, nu  se aud suficent de tare cât sa-mi străpungă inima frântă.
Mă uit în sus la stele, fără oprire și pentru vecie, șoptind, Intoarce-te la mine, Intoarce-te la mine, Intoarce-te la mine.

 

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții VOCEA LUI ARCHER?

Vezi toată lista de cărți scrise de Mia Sheridan sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA VOCEA LUI ARCHER CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Vocea Lui Archer
Autor: Mia Sheridan
An apariție : 2017
Editura: EPICA PUBLISHING HOUSE
Nr. Pagini: 413
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 25.09.2017
Nota recenzorului: n/a

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Rătăcirile fetei nesăbuite” de Mario Vargas Llosa

Recenzie „Rătăcirile fetei nesăbuite” de Mario Vargas Llosa

Mario Vargas Llosa și „Rătăcirile fetei nesăbuite” care au ajuns cu plăcere în topul cărților mele, de succes. Da, da, eu m-am îndrăgostit! De fapt, mă îndrăgostesc de autorii care: îmi creează atmosfera lui Zweig, are povestea lui Marquez, realitatea lui Maugham,...

Recenzie ”Penelopiada” de Margaret Atwood

Recenzie ”Penelopiada” de Margaret Atwood

Cartea face parte dintr-o colecție, Canongate Myth Series, care cuprinde 100 de nuvele scrise de scriitori din toată lumea cu diferite subiecte reinterpretate din diverse mitologii. Având ca personaje principale monștri sacri ai mitologiei, propune variante...

Recenzie ”Cât aur ascund aceste coline” de C Pam Zhang

Recenzie ”Cât aur ascund aceste coline” de C Pam Zhang

What makes a home a home? Mă așteptam la o altfel de poveste, la ceva apropiat de un scenariu de film country. Dar este altceva. Este o dramă care vorbește de sacrificii și de lipsa de opțiuni. Este povestea unei familii greu încercate, de imigranți care simbolizează...

0 0 votes
Article Rating
Andreea Istoc este redactor Booknation.ro de 1454 zile și a scris până acum 6 articole. Se află pe poziția 1 din 37 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Andreea Istoc aici.
Subscribe
Notify of
guest
2 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
dana

superba carte !