🔥 CARTEA VOCEA LUI ARCHER ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Am auzit numai păreri bune despre această carte, însă până acum nu am pus mâna pe ea. Mia are un stil foarte atrăgător de a scrie, iar eu fiind îndrăgostită de cărțile de dragoste, nu am putut să mă abțin să nu o citesc. Cartea o găsiți la Editura Epica, favorita mea. Nici nu mă mir că mi-a plăcut așa mult cartea :)).

Romanul ne prezintă povestea a doi oameni plin de suferință cu sufletul plecat în trecut.

Bree Prescot, o adolescentă-femeie, puternică, dar sfâșiată într-o singură noapte, își părăsește locuința plecând într-un oraș de provincie, pentru a-și repara sufletul zdrobit de ziua în care tatăl ei a fost ucis. Cu capul înainte, încearcă să își adune inima de pe jos, găsindu-și alinarea în acest orășel.

Archer Hale, este un bărbat plin de suferință, bântuit de demonii din trecut, pe care numai iubirea îi poate alunga. A avut o copilărie încărcată de durere, pe care nu o poate uita, dar care poate fi vindecată.

Întâlnirea dintre ei este ciudată la început, Archer nevorbind deloc. Bree însă nu se dă bătut și încearcă să comunice cu acesta. Află în cele din urmă, rămănând șocată, că Archer nu poate vorbi deloc. Credeți-mă că nu m-am așteptat nici eu la asta. Avem parte și de întâmplări explozive și intime dintre cei doi, astfel cartea nelăsându-te să îi dai drumul. Totul la un moment dat va căpăta sens, iar inimile lor se vor transforma în una singură, durerile vindecându-se reciproc.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Mia Sheridan

Vocea lui Archer este un roman emoționant, trist, tulburându-te cu fiecare rând. Povestea celor doi și întâmplările din trecut, ținându-te cu sufletul la gură, pentru a afla misterul și provocările pe care le-au avut de înfruntat.

Cu siguranță îi voi acorda 5 steluțe pe BookNation.

 

Un citat preferat:

Ai adus cu tine tăcerea,
Cel mai frumos sunet pe care l-am auzit vreodată,
Pentru că era acolo unde erai tu.
Dar acum ai luat-o cu tine.
Și toate zgomotele, toate sunetele din lume, nu  se aud suficent de tare cât sa-mi străpungă inima frântă.
Mă uit în sus la stele, fără oprire și pentru vecie, șoptind, Intoarce-te la mine, Intoarce-te la mine, Intoarce-te la mine.

 

🔥 CARTEA VOCEA LUI ARCHER ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Vocea Lui Archer
Autor: Mia Sheridan
An apariție : 2017
Editura: EPICA PUBLISHING HOUSE
Nr. Pagini: 413
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 25.09.2017
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

O carte emoționantă din toate punctele de vedere.

Andreea Istoc
Autor: Andreea Istoc
Redactor de 1019 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Andreea Istoc