Recenzie ”Vocea lui Archer” de Mia Sheridan

de | feb. 28, 2019 | Dragoste, Recenzii cărți

🔥 CARTEA VOCEA LUI ARCHER ARE REDUCERE PE:

Mia Sheridan are un talent deosebit în a transmite emoțiile cititorilor săi. Carțile sale sunt bine structurate, cu personaje atent creionate și acțiune imprevizibilă care îți va ridica numeroase întrebări.

Vocea lui Archer” este un roman despre iubire, împlinire, vindecare și renaștere. Cele două personaje principale, Bree și Archer trăiesc într-un prezent demult apus, în care trecutul continuă să domnească în sufletele lor. Ziua de azi are altă însemnătate, iar evenimentele petrecute cu mult timp în urmă au lăsat cicatrici care nu vor fi ușor de vindecat.

Niciunul nu își găsește liniștea, dar amândoi vor reuși să o creeze.

Bree este protagonista speriată, traumatizată și veșnic pusă în alertă. Moartea persoanei dragi și-a pus accentul pe dezvoltarea psihica a ei, devenind o femeie măcinată de griji și temeri. Zbuciumul interior se remarcă și în acțiunile pripite și deciziile impulsive.

Dacă îți place recenzia cărții VOCEA LUI ARCHER, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Mia Sheridan

Archer este tiparul protagonistului tăcut, dornic să treacă neobservat pentru cei din jur. Crescând într-un mediu toxic și pierzând singurele persoane care îl iubeau cu adevărat, Archer este nevoit să înfrunte fiecare obstacol singur.

Și cum fiecare rău nu vine singur, pe lângă pierderea suferită, acesta a trebuit să se îngrijească și de propriile răni datorate unei împușcături în zona gâtului. Ziua în care Archer avea doar șapte ani trebuia să fie portalul său pentru o viață mai bună, dar s-a dovedit a fi  ”introducerea” mult prea brutală într-o lume a oamenilor egoiști și mult prea indiferenți de problemele celor din jur. Rămas singur, a trebuit să învețe să se descurce fără pic de ajutor, lucru care i-a marcat copilăria și, de ce nu, adolescența.

Întâlnirea dintre Bree și Archer a fost întâmplătoare, fata reușind să vadă dincolo de mantia creată în semn de apărare. Încă din acel moment sufletele lor au fost unite.

Parcursul lor nu este unul lipsit de pericole. Prietenii devin dușmani, iar ajutorul va apărea de la cine te aștepți mai puțin. Situațiile se complică, iar sentimentele trăite de personaje se vor regăsi și în interiorul tău.

 

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA VOCEA LUI ARCHER CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: VOCEA LUI ARCHER
Autor: Mia Sheridan
An apariție : 2017
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 413
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 648

Alte recenzii de la Mia Sheridan:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Versetele satanice” de Salman Rushdie

Recenzie ”Versetele satanice” de Salman Rushdie

Cred că nu mai e nevoie să vă spun că Rushdie îmi place din ce în ce mai tare datorită excentricității stilului și poveștilor imaginate. Este unul dintre cei mai erudiți scriitori pe care i-am citit de-a lungul timpului și continuă să mă surprindă cu originalitatea...

Recenzie ”Daneza” de David Ebershoff

Recenzie ”Daneza” de David Ebershoff

Daneza spune povestea neobişnuită de dragoste dintre Einar Wegener, primul bărbat din lume care a trecut printr-o operaţie de schimbare a sexului, şi soţia sa, Greta Wegener, pictoriţă şi ilustratoare daneză. Cred că scrierea acestei povești a fost o treabă...

Recenzie „Intenții ascunse” de Lauren Asher

Recenzie „Intenții ascunse” de Lauren Asher

Astăzi vorbim despre o serie extreeeeeeeeeem de populară pe Tik Tok și care aparent, face ravagii în rândul cititoarelor. Seria lui Lauren Asher a fost primită foarte bine și sincer, mă simt ca un Grinch literar atunci când vorbesc cu mai puțin entuziasm despre o...

0 0 votes
Article Rating
Cristina Zegheru este redactor Booknation.ro de 1640 zile și a scris până acum 91 articole. Se află pe poziția 1 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Cristina Zegheru aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments