🔥 CARTEA VOCEA LUI ARCHER ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Mia Sheridan are un talent deosebit în a transmite emoțiile cititorilor săi. Carțile sale sunt bine structurate, cu personaje atent creionate și acțiune imprevizibilă care îți va ridica numeroase întrebări.

Vocea lui Archer” este un roman despre iubire, împlinire, vindecare și renaștere. Cele două personaje principale, Bree și Archer trăiesc într-un prezent demult apus, în care trecutul continuă să domnească în sufletele lor. Ziua de azi are altă însemnătate, iar evenimentele petrecute cu mult timp în urmă au lăsat cicatrici care nu vor fi ușor de vindecat.

Niciunul nu își găsește liniștea, dar amândoi vor reuși să o creeze.

Bree este protagonista speriată, traumatizată și veșnic pusă în alertă. Moartea persoanei dragi și-a pus accentul pe dezvoltarea psihica a ei, devenind o femeie măcinată de griji și temeri. Zbuciumul interior se remarcă și în acțiunile pripite și deciziile impulsive.

Archer este tiparul protagonistului tăcut, dornic să treacă neobservat pentru cei din jur. Crescând într-un mediu toxic și pierzând singurele persoane care îl iubeau cu adevărat, Archer este nevoit să înfrunte fiecare obstacol singur.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Mia Sheridan

Și cum fiecare rău nu vine singur, pe lângă pierderea suferită, acesta a trebuit să se îngrijească și de propriile răni datorate unei împușcături în zona gâtului. Ziua în care Archer avea doar șapte ani trebuia să fie portalul său pentru o viață mai bună, dar s-a dovedit a fi  ”introducerea” mult prea brutală într-o lume a oamenilor egoiști și mult prea indiferenți de problemele celor din jur. Rămas singur, a trebuit să învețe să se descurce fără pic de ajutor, lucru care i-a marcat copilăria și, de ce nu, adolescența.

Întâlnirea dintre Bree și Archer a fost întâmplătoare, fata reușind să vadă dincolo de mantia creată în semn de apărare. Încă din acel moment sufletele lor au fost unite.

Parcursul lor nu este unul lipsit de pericole. Prietenii devin dușmani, iar ajutorul va apărea de la cine te aștepți mai puțin. Situațiile se complică, iar sentimentele trăite de personaje se vor regăsi și în interiorul tău.

 

🔥 CARTEA VOCEA LUI ARCHER ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Vocea Lui Archer
Autor: Mia Sheridan
An apariție : 2017
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 413
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 28.02.2019
Nota recenzorului: 10/10

Avatar
Autor: Cristina Zegheru
Cristina e Erou Booknation.ro
Redactor de 616 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Cristina Zegheru