🔥 CARTEA VORBEȘTE CU MINE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

”Vorbește cu mine” este prima mea interacțiune cu autoarea A. Stephanie. Reticentă din fire, mă feresc puțin de cărțile apărute pe wattpad, deși am avut și câteva surprize plăcute, una dintre ele fiind această carte.

Autoarea conturează personaje puternice, măcinate de griji, situații conflictuale, nesiguranțe și tensiune resimțită din plin.

Bex este tiparul protagonistei sincere, rebele și nonconformiste, care gândește într-un mod matur, dar și superficial, probabil fiind o metodă de ”apărare” pentru propriile temeri.

Întâlnim și celelalte personaje secundare, câțiva prieteni buni pe care aceasta îi are, sora sa geamănă supranumită ”Arțăgoasa” și băiatul ”Indiferent” care ajunge în atenția lui Bex datorită ”tăcerii” prin care se exprimă.

Emiah este prietenul adolescentei, cel care face tot posibilul pentru a o înveseli în fiecare moment. Cum va reacționa acesta atunci când va afla despre ”pasiunea” tinerei față de ”Indiferent”? Rămâne de văzut. Emoțiile generate vor fi punctul de plecare spre o prietenie care se va sfârși sau spre o resemnare dură și sfâșietoare?

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de A. Stephanie. .

Blake este tiparul protagonistului misterios, plin de secrete, încrezător și nepăsător față de lumea din ”exterior”. Nu îl interesează părerea celor din jur, nu așteaptă aprecierea, susținerea și prietenia nimănui. Trecutul lui Blake este cel care și-a pus amprenta asupra evoluției sale, ajungând să se închidă în sine din cauza unui eveniment nefericit care l-a bulversat și a avut drept punct de plecare propria soră.

Pe lângă situațiile conflictuale de care au parte personajele, modul de scriere al autoarei transmite emoția resimțită în diferite conjuncturi. O carte care pune punctul pe ”i” și evidențiază situațiile care pot exista și în viața de zi cu zi, familii cu probleme, părinți doar pe ”hârtie”, prieteni datorită influențelor, ură născută din invidie.

În momentul în care cei doi afirmă atracția pe care o simt, situațiile se complică, punându-i în diferite conjuncturi menite să le consolideze relația, încrederea și să își găsească fiecare echilibrul.

”Tipul ăsta chiar m-a adus în stadiul în care aș vrea să îl cunosc, iar uneori nu sunt sigură că îmi place persoana în care mă transform când sunt în preajma lui. O persoană dispusă să vorbească despre propriile probleme.”

🔥 CARTEA VORBEȘTE CU MINE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Vorbește Cu Mine
Autor: A. Stephanie.
An apariție : 2017
Editura: Bookzone
Nr. Pagini: 360
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 4.04.2019
Nota recenzorului: 9/10
Avatar
Autor: Cristina Alexandra
Cristina e Erou Booknation.ro
Redactor de 485 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Cristina Alexandra