recomandările booknation.ro

luna mai – 2021

Planul atracției – Tentație

Flavia Badic

Seducția este dusă la cote maxime în cel de-al doilea volum din „Planul atracției”. Supărarea Lianei și punctul culminant cu care se termină primul volum iau o nouă turnură, lăsându-i pe cititori fără suflare încă de la primele pagini ale cărții.

Amorul prelungit volumul I

Dr. Dorin Dragoș

Trilogia EGOCENTRIC. Vol 1, vol 2

Claudiu Oțeleanu

Claudiu Oțeleanu a mai cochetat cu scrierea confesivă, fiind foarte activ pe un blog personal, unde și-a exprimat convingerile doar sub forma unor eseuri. Poezia devine acum un spațiu depozitar al unor gânduri violent exprimate, care ascund frustrări și mari suferințe.

Frustrările UNEI Femei Grase

Sorin Oprea

„Romanul Frustrările UNEI Femei Grase trece dincolo de limitele trăirilor unui personaj care se luptă cu drama vieţii sale. Descoperirea de sine, lupta cu propriile temeri şi prejudecăţi dar, mai ales, împlinirea dorinţelor personale, sunt paşii în care toate femeile se pot regăsi oricând.

Dincolo de timp, dincolo de cuprins

Arina Avram

”Dincolo de timp, dincolo de cuprins” este un roman al angoaselor individuale generate de transcenderea unui context în căutarea unor adevăruri supreme. Florin este un personaj sine-qua-non, în jurul căruia se țese acțiunea, în planuri separate ce se suprapun în cele din urmă.

Rivali în fotbal și în dragoste

Delia Mitroi

Sebastian Iorgoviceanu și Răzvan Stavre sunt rivali în Campionatul de Fotbal al României. Cu o copilărie marcată de lipsuri, Sebastian reușește să-și realizeze visul de a ajunge un jucător de fotbal faimos și să-l eclipseze pe Răzvan.

Afaceri de amor, păruieli şi vesele întreceri cu cai la Saint Jean d’Akre

Constantin Dudu Rotaru

Avem în față o excelentă radiografie a societății omenești în integralitatea ei. În spațiu și în timp. Scalpelul fin al autorului aduce, în prim plan, toate afecțiunile acestei alcătuiri sociale bolnave dar, nota bene: nu încearcă să propună remedii ceea ce îl face să pară, aproape, uman. – Arackwii