recomandările booknation.ro

luna martie – 2021

Nu vreau să mai fiu sărac

Andrei Chira

Începută inițial ca un set de sfaturi de dezvoltare personală, cartea a devenit un proces terapeutic. Am retrăit momente și emoții din trecut și am încercat să evidențiez greșelile pe care le-am făcut, cum m-am simțit, barierele pe care le aveam (sau pe care mi le puneam singur)…

MESAGERII MAMEI PAMANT

ELIANA CORINA IONITA

„Cartea „”Mesagerii Mamei Pământ”” se adresează publicului cu o oarecare cunoaștere și preocupare în zona de dezvoltare personală și spirituală. Ea conține informații de ultimă oră din fizica cuantică, hipnoza regresivă, NLP, psihologie, filosofie, religie și esoterism …

Maria Isabel

Pleșa Petru Sebastian

Un bătrân inchizitor este chemat să interogheze și judece o vrăjitoare. După un proces complicat și atipic, o condamnă la ardere pe rug pe învinuită. În acel moment i se relevă surpriza vieții lui, care îi dărâmă și ruinează viața și tot ceea ce credea că cunoaște.

Astrul

Alexandru Cristian

Este o piesă de teatru despre marele poet Mihai Eminescu, am încercat să redau cât mai fidel ultimii din viața marelui poet.

Surâsul secret al destinului

Constantin Cristian Țîru

Voalată de o frumoasă poveste de dragoste, această carte te conduce într-o lume în care cu toți ne dorim să trăim, într-o lume unde ego-ul lipsește cu desăvârșire și conexiunea dintre oameni există cu adevărat.

Un gând senin și pur, de suflet, pentru tine

Argentina Finișan

Este o cărticică de ”colecție” care conține poezii și urări pentru zile de naștere.

DEA. Epicus brevis

Călin Dengel

DEA. Epicus brevis este un poem epic cu în stilurile biblic și al epopeelor sumeriene care surprinde, în contemporaneitate, conflictul cu demonul interior, premergător regenerării și accesului în planul virtuților guvernat, în această instanță, de zeiță, de Anima, sinonimă Innanei sau lui Venus.

Întru început: Sfinţii Părinţi şi oamenii de ştiinţă despre cunoaştere şi evoluţionism

Alexandru Anastasiu

În această carte este scris, într-un mod alert dar cuprinzător, despre problema cunoașterii, așa cum ne-a fost revelată de Sfinții Părinți și așa cum este văzută de către oamenii de știință contemporani.

Umbră ∙ Sonete în largul mării

Maria Anastasiu

Volumul Umbră cuprinde o selecție de poezii cu structură diversă, de la forma clasică de sonet până la poezia modernă cu rimă albă, cu teme variate, de la cele universale ca religia, istoria, dragostea, moartea până la poezii de inspirație culturală sau științifică și artă poetică.

Nețărmuritul zbor al sufletelor desfrânate

Paul Pufan

James este un individ intrigat de ceața densă ce îi maschează trecutul. Hipnotizat de un tablou, descoperă o fereastră către familia sa. Astfel, în față, începe să i se țeasă o complexă poveste pătată de iubirea și drama unor oameni dezorientați emoțional.