Seneca Anticafe, locul prietenos cu iubitorii de carte

11230222_849140805155858_6971968626824525220_n
Pe strada Ion Mincu, în apropiere de Parcul Kisellef din București, găsești un loc cel puțin atipic, dar pe care iubitorii de carte îl vor frecventa cu regularitate. Seneca Anticafe este gândit ca un spațiu în care, odată ce-i treci pragul, te simți ca acasă. De asemenea, este locul perfect pentru lucru, scris proiecte, citit sau organizat ședinte de brainstorming. Ai la îndemână cărți din diferite domenii, dar și calculatoare, Wi-Fi, prize, proiector, imprimantă sau scaner care să îți ușureze munca. În plus, ai acces la bucătărie, unde poți servi ceai, fructe sau snackuri for free. Iar inițiatorii proiectului încurajează persoanele să își aducă pachet sau orice bautură non-alcoolică pe care o pot consuma fără probleme în local. Dar partea cea mai bună este că ai parte de toate aceste facilități la doar 8 lei pe oră, iar dacă petreci mai mult de cinci ore nu mai plătești nimic în plus.


10506859_802591043144168_6498540104455423279_oPrin urmare, fie că ei nevoie de un spațiu de lucru, fie că vrei să te relaxezi cu un grup de prieteni sau să răsfoiești o carte, Seneca Anticafe poate fi o alternativă la locurile pe care obișnuiești să le frecventezi. De altfel, pe lângă toate beneficiile enumerate mai sus, ai parte de un decor tematic inspirațional, organizat cu multă pricepere și atenție la detalii. Vei găsi citate celebre fie pe pereți, fie așezate în rame dichisite. De asemenea, ici-colo vei vedea și câte o fotografie sau poster cu un scriitor celebru, filosof renumit sau un om de știință ilustru.

Per total, spațiul este destinat consumului de carte și cultură în general și promovează orice manifestare ce are drept scop dezvoltarea personală și acumularea de noi cunoștințe. Iar dacă dorești să participi la evenimentele găzduite de Seneca Anticafe, urmărește-le pe pagina de Facebook.

Surse foto: facebook.com/seneca.anticafe?fref=ts

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

Website Comments

POST A COMMENT.