foro: harrypotter.fandom.org / stire: wbd.com

Avem vești fantastice pentru toți fanii lumii magice a lui Harry Potter. Se pare că vom avea ocazia să ne întoarcem la Hogwarts, dar de data aceasta prin intermediul unui nou serial TV!

Potrivit unor surse de încredere, cum ar fi BBC și Warner Bros. Discovery, se pare că universul magic al lui Harry Potter va fi adus la viață într-un nou serial de televiziune. Serialul va fi bazată pe cărțile autoarei J.K. Rowling și va fi produs pe parcursul unui deceniu, trecând prin toate cele 7 cărți.

Cărțile Harry Potter se numără printre cele mai bine vândute din toate timpurile, cu peste 600 de milioane de exemplare vândute la nivel mondial. Acestea au fost anterior adaptate în filme, cu Daniel Radcliffe în rolul lui Harry Potter.

Noul serial promite să fie „autentic în raport cu cărțile”, cu Rowling ca producător executiv al seriei. „Angajamentul Max de a păstra integritatea cărților mele este important pentru mine și abia aștept să fac parte din această nouă adaptare care va permite un grad de profunzime și detaliu permis doar de un serial de televiziune lung„, a declarat Rowling.

Max, serviciul de streaming care va găzdui serialul, a anunțat că a început deja să lucreze la acest serial original „Harry Potter”. Seria va fi o adaptare fidelă a iubitei serii de cărți Harry Potter de autoarea și producătoarea executivă, J.K. Rowling.

Suntem încântați să oferim publicului oportunitatea de a descoperi Hogwarts într-un mod cu totul nou„, a declarat Casey Bloys, președinte și CEO, HBO & Max Content. „Harry Potter este un fenomen cultural și este clar că există o dragoste și o sete durabile pentru Lumea Vrăjitorilor. În parteneriat cu Warner Bros. Television și J.K. Rowling, acest nou serial original Max va explora în profunzime fiecare dintre cărțile iconice pe care fanii le-au continuat să se bucure de toți acești ani.

Așadar, dragi cititori, pregătiți-vă baghetele și pălăriile de vrăjitori, pentru că ne întoarcem în lumea magică a lui Harry Potter! Vă ținem la curent!