Simona Muscă- autoare, antreprenor și femeie

Pe Simona am cunoscut-o acum câteva luni și, de atunci, respectul față de ea crește în fiecare zi. Simona Muscă s-a născut în București, într-o frumoasă iarnă a anului 1987, iar pentru ea, Bucureștiul reprezintă orașul tuturor posibilităților.

„Bucureștiul este pentru mine orașul în care am avut șansa să mă nasc. Orașul în care am copilărit. Orașul în care am studiat din prima zi de școală și până în prezent. Orașul în care am creat și dezvoltat diverse businessuri. Orașul unde locuiesc părinții mei, prietenii mei și cei alături de care, în prezent, am început diverse colaborări, cu un termen de desfășurare pentru următorii 3-5 ani.

Chiar dacă Simona îndrăgește Bucureștiul, nu poate să susțină că un copil, un adolescent, are șanse de dezvoltare personală sau profesională. Ea simte că, nu doar în București, ci în întreaga țară, trăim din inerție și că parcă suntem într-o barcă ce se va prăbuși. Dar, cu toate acestea, Simona iubește Bucureștiul pentru ceea ce i-a oferit până în prezent și vrea să creadă că în următorii 10 ani acest oraș nu o va dezamăgi.

Simona și-a început cariera la 12 ani în domeniul modei, unde a profesat ca manechin și fotomodel. La 16 ani și-a dorit să-ți poată organiza singură cariera și așa s-a născut primul ei business: Fashion Model Agency. La 20 de ani, în timpul Facultății de Regie, Teatru și Film, a simțit gustul televiziunii, fiind producător și moderator al emisiunii „Tendințe”.

A început să scrie primele rânduri ale cărții de debut „Conjugat la feminin”, în luna august, a anului 2015. Am adorat cuvintele Simonei, atunci când mi-a spus că, prin scris, ea are șansa să împărtășească din propria viață, cu bune, cu rele, cu succese, și, mai ales, cu greșeli. Ea scrie pentru femei puternice, care au voința de a schimba ceva într-o lume cu prea puține lucruri corecte.

Aceasta a fost Simona prin ochii unei femei care crede în cuvintele ei.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.