Sorin Tranca lansareVolumul „Brief. 99 de chestii pe care aş fi vrut să le ştiu când am intrat în publicitate” va fi lansat joi, 15 ianuarie a.c., începând cu ora 18 la Café Verona, Librăria Cărtureşti (n.r. Bucureşti, Arthur Verona, 13-15). Alături de autorul Sorin Trâncă, la eveniment vor fi prezenţi și Bogdan Naumovici, Răzvan Căpănescu, Adrian Preda, Robert Tiderle.

„Scurtături și sfaturi cât mai bune pentru oricine visează să intre în publicitate sau e în primii 2 ani de publicitate – ăsta a fost BRIEFUL pe care mi l-am dat pentru această cărticică. Așa încât acolo sper să pot ajuta cu ea, dând celor ce sunt la început o mână de ajutor în a înțelege mai repede și mai bine ce pedale sunt cu adevărat importante în meseria asta.”, spune Sorin Trâncă, potrivit site-ului Librăriei Cărtureşti.

Sorin Tranca - headnews.roAutorul cărţii „Brief” este absolvent al Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara. Acesta şi-a început cariera pe funcţia de copyrighter al agenţiilor Grafftti BBDO şi Tempo Advertising. Anul 2003 i-a adus lui Sorin Trâncă funcţia de creative director şi managing partener la FRIENDS Advertising, în prezent fiind proprietar al companiei. În anul 2010 Sorin Trâncă a devenit creative explorer la FFFF.ro – Friends for Friends Foundation, menţionează site-ul headnews.ro.