„Sticletele” ecranizat de Warner Bros

Sticletele, al treilea roman al Donnei Tartt, câştigător al Premiului Pulitzer în 2014, va fi ecranizat de Warner Bros.

„Filmul va fi produs de Brett Ratner, regizorul filmelor de succes Ora de vârf, Dragonul Roșu și recentul blockbuster Hercules, alături de Brad Simpson, producătorul câștigătorului Premiului BAFTA din anul 2012, Jocurile foamei”, se arată într-un comunicat.

În România, Sticletele a apărut sub egida editurii Litera. Romanul spune povestea unui adolescent în vârstă de 13 ani. Soarta acestuia se schimbă din cauza unei picturi misterioase din secolul al XVII-lea. Acţiunea are loc în New York, Las Vegas și Amsterdam. „Donna Tartt a creat în Sticletele o scenă enormă de artă și violență, marcată de frumusețe pură și pierderi zguduitoare”, scrie editura Litera într-un comunicat de presă.

Donna Tartt este scriitoarea americană în vârstă de 51 de ani, numită de revista Times printre cei mai influenţi 100 de oameni din lume. Cariera ei de scriitoare include trei romane publicate la intervale de zece ani fiecare. Istoria secretă, Micul prieten și recentul Sticletele  sunt titlurile romanelor scrise de autoare.

11836392_1020899984586772_811141661_o

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.