Dragă cititorule,

Așa cum știi, scopul nostru este să susținem autori români, iar de data aceasta venim la tine cu un proiect interesant: publicarea cărții 505 zile, scrisă de Mihai Leontescu.

Cum poți să ajuți?

Poți să contribui la campania de crowdfunding cu 50 de lei și vei primi cartea cu livrare oriunde în România, cel târziu la finalul lunii mai.

Poți să contribui cu 100 de lei și vei putea participa la lansarea de carte unde vei primi cartea semnată în aceeași zi. În cazul în care nu vei putea ajunge la lansare, poți opta să primești cartea acasă.

Pentru lansarea de carte, autorul a rezervat un vagon de tren pe ruta Brașov – București pentru data de 11 aprilie, dar va urmări evoluția stării de urgență în care ne aflăm pentru a decide data finală. În cazul în care optezi pentru această opțiune te va contacta personal pentru a-ți transmite detaliile lansării / lansărilor de carte din Brașov și București.

Poți să contribui cu 250 de lei și vei primi cartea cu livrare oriunde în lume și, în plus, vei avea parte și de o cină, prânz sau mic dejun împreună cu autorul pentru o discuție sinceră despre orice subiect din carte în perioada următoare! Desigur, detaliile legate de întâlnire se vor stabili împreună după ce starea de urgență va lua sfârșit.

”Fiecare donație, indiferent de sumă, va ajuta un tânăr de 30 de ani să-și consume energia, răbdarea și creativitatea pentru a schimba România. Scopul poveștilor din această carte este de a promova speranța și curajul în rândul tinerilor din România și de a produce un momentum pentru schimbarea clasei politice la următoarele alegeri locale și parlamentare cu ajutorul generației tinere. Fac parte din generația tinerilor care încă mai cred că imposibiluluie posibil. Folosește-mă! Dacă și tu simți ca mine, atunci donează. Dacă și tu gândești ca mine, atunci donează. Dacă intuiția îți spune că poți avea încredere în mine, atunci donează! Am învățat că între naivitate și suspiciune, există întotdeauna intuiția. Folosește-o! Obiectivul acestei campanii de crowdfunding este de a epuiza tirajul de 400 de cărți pe care îl voi publica complet independent. Fără intermediari. Fără constrângeri. Fără întârziere. Suntem o echipă tânără de editori, graficieni, designeri și fotografi care lucrează cu entuziasm la această carte pentru a-ți aduce un aer proaspăt și original în biblioteca ta.”

Poți verifica ce a făcut autorul până acum, aici: linkedin.com/in/mihaileontescu
Poți verifica ce urmează să facă în continuare, aici: fb.com/mihaileontescu.ro

Donează pentru un viitor cu mai mulți tineri implicați și distribuie această campanie!
Apusul de soare vine doar prin încercare și încurajare!

Susține și tu campania aici.

 

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!