Luna decembrie este luna cadourilor si cei mici o asteapta cu nerabdare. Bucuria de pe chipul lor nu se poate compara cu nimic in lume si de aceea parintii incearca sa ii surprinda cu cele mai frumoase daruri, pe care le pregatesc temeinic din timp. Dupa cum bine stim, prichindeii pot emite pretentii mari si cadoul trebuie musai sa fie perfect, ales special pe gustul lor. Consideram ca un parinte trebuie sa imbine armonios joaca cu invatatul, de aceea cadourile de Craciun trebuie sa aiba un scop mixt, sa bucure copilul prin joaca dar sa il stimuleze sa invete lucruri noi.

Targul nostru de Craciun are exact acest obiectiv, sa bucure prin invatare si joaca si sa ajute copilul sa se dezvolte prin activitati care il fac fericit, fara sa simta ca este presat sa faca un anumit lucru. Avem diferite propuneri pentru parintii care vor sa surprinda si sa incante.

Orice copil trebuie sa invete de mic sa fie responsabil si sa isi iubeasca aproapele, fiind gata oricand sa ajute persoanele care are nevoie de ajutor. “Primul meu centru de activitati medicale” este cadoul ideal care transforma un consult medical intr-o activitate distractiva si extrem de utila. In plus, il familiarizeaza cu formele si culorile si il invata denumiri complexe, pe care nu le intalneste chiar atat de des in viata de zi cu zi. Daca se descurca bine, acest lucru poate chiar sa insemne si o inclinatie timpurie catre profesia de doctor. 😊

Imaginatia unui copil trebuie constant “hranita” si sustinuta prin jocuri educative si amuzante. Jocul magnetic educativ dar si jocul de memorie sunt variantele ideale prin care acesta se poate juca ore intregi in compania unor jucarii folositoare, colorate si extrem de distractive. Ii stimuleaza imaginatia, ii testeaza memoria si il familiarizeaza cu animalele sau formele geometrice.

Craciunul este perioada perfecta pentru a face cadouri inspirate si frumoase, care arata cat de mult ne iubim familia si cat ne dorim sa o vedem fericita. Conteaza sa ne lasam cuceriti de magia sarbatorilor si sa ne bucuram din plin de fiecare clipa petrecuta impreuna.

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!