Geek is the new chic!

Ce imagine iți apare în fața ochilor atunci când te gândești la o scriitoare? Te gândești la o femeie frumoasă și sexy? Da, se poate, scriitoarele prezentate mai jos îți vor demonstra asta. Le-a plăcut școala, le-a plăcut condeiul și n-au uitat că sunt femei, n-au uitat să placă. Imaginea frumuseții în Romania este una cunsumistă și este clar pentru toată lumea de ce ajung în atenția mass mediei, femei de o cultură îndoielnică. Dar…, noi nu suntem aici ca să judecăm, ci să sprijinim imaginea femeilor care au reușit să îmbine armonios arta, inteligența, frumusețea și senzualitatea feminină.

Să le cunoaștem și să le citim! (prezentate în ordine alfabetică)

 

Cristina Boncea, autoarea romanului „Octopussy

Cristina Boncea

„Mă numesc Cristina, nu mai am mult și fac 18 ani, îmi plac pisicile și cafeaua. Romanul Octopussy este cartea mea de debut și în curând, sper eu să apară și continuarea ei. Pe viitor, îmi doresc să am cât mai multe proiecte legate de cărți și lectură, una din cele mai mari pasiuni ale mele, după scris”. Aceasta și-a publicat romanul de debut la editura Herg Benet. Cristina a obținut câteva premii pentru poezie și proză scurtă în cadrul unor concursuri școlare iar unadintre poveștile sale a fost publicată în ediția decembrie 2015 a Revistei de Suspans. >>cumpără romanul Octopussy<<

Octopussy Cristina Boncea

 

Natașa Alina Culea – autoarea cărților „Natașa, bărbații și psihanalistul” și „Marat. Iubirea are spini

Natașa Alina Culea

Este născută în Tulcea, într-o familie mixtă de ucrainieni și polonezi, debutând cu romanul chick lit „Natașa, bărbații și psihanalistul”, la editura EPublishers (nov. 2014). În doar câteva luni, a scris și a publicat a doua sa carte „Marat. Iubirea are spini”, un roman de dragoste emoționant. Pentru Natașa, scrisul înseamnă „dezlănțuirea lupilor din ea”. „Trăiesc în acord perfect cu unul dintre tatuajele mele (Lubov spaset mir – Iubirea salvează universul). În cărțile mele se vor găsi subiecte tabu, pentru că umbrele umane au nevoie de lumină, nu de abnegare. Vorbesc despre autenticitate și curaj, despre iubirea pe care o redefinesc zilnic”. (Natașa Alina Culea) >>cumpără Natașa, bărbații și psihanalistul<< și >>Marat. Iubirea are spini<<

??????????????????converted PNM file

 

Diana Farca, autoarea romanului „La limită

Diana Farca

„La limită este primul meu roman de ficțiune. Textul reprezintă o călătorie fascinantă în viețile celor puși față în față cu abandonul, care înlocuiesc suferința cu acceptarea. Sper ca romanul să vă ajute să vă redefiniți limitele!” Diana Farca are doar 26 de ani, un masterat în Dreptul Afacerilor și organizează campanii umanitare. „ Pictez, sunt melomană, cinefilă și colecționez viniluri, timbre și cărți vechi. Îmi place să călătoresc și ador sporturile la înălțime”. (Diana Farca) Prefața romanului ei este realizată de scriitorul și criticul literar Alex Ștefănescu.

la-limita

 

Carmina Harr, autoarea romanului „Your Inner God. Who is the real you?

Carmina Harr, Ramona Dudan, your inner good

„Cu certitudine, pot afirma faptul că scrisul îţi poate schimba viaţa. Este una dintre terapiile pe care le-am practicat şi a avut rezultate foarte bune. Minunea oferită prin intermediul scrisului este că îţi vin şi răspunsurile la toate întrebările tale. Mesajul cărţii este, practic, dincolo de cuvinte. Dacă îţi permiţi să te deschizi, Dumnezeul din tine scrie cu mâna ta tot ceea ce nu credea mintea ta vreodată. Sunt o femeie hotărâtă, foarte activă. Savurez experienţele pline de acţiune. Întotdeauna ştiu ce-mi doresc şi unde vreau să ajung. Actionez pentru ce vreau. Sunt o femeie expansivă, plină de viaţă.” (Carmina Harr)

your-inner-god-who-is-the-real-you-by-carmina-harr-1496946693

 

Lina Moacă – autoarea cărții „Oameni, îngeri și demoni

Lina Moaca - Oameni ingeri si demoni

Născută pe 25 mai 1980 în Caransebeș, profesoară de istorie și religie, dar de câțiva ani scrisul este pasiunea ei. La editura Herg Benet și-a făcut debutul cu romanul „Oameni, îngeri și demoni”. Cartea abordează un nou mod de a privi viața, moartea și nemurirea. Personajele fantastice sunt ancorate în istoria biblică; Lucifer este mărul din care Eva mușcă, astfel ADN-ul omului se schimbă. Lina ne spune că „lumina veșniciei se vede numai prin ochiul iubirii; iar diversitatea, faptul că niciun om nu seamănă cu altul, este divină”. >>cumpără romanul Oameni, îngeri și demoni<<

Coperta-Oameni-ingeri-si-demoni

 

Alina Șova – autoarea romanului „Două linii roșii

Alina Sova

„Cred că e nevoie de mult curaj să parcurgi cărți pe care nu ți le-a lăudat nimeni, despre care nu ai auzit la școală, cărți peste care te-ai împiedicat la un moment dat, cărți peste care cerneala din tipografie e încă proaspătă. Cine sunt eu? Asta mă întreb și eu, destul de des în ultima vreme. Surpriza e când descoperi că ai idee, dar nu ai habar. Și că poate te-ai întrebat prea devreme sau prea târziu cine ești. De fapt, întrebarea mea preferată este <<ce spune asta despre tine?>> și să știi că dacă ești nebun de sincer când răspunzi, poți afla lucruri interesante. Două linii roșii – este un oftat. Că e oftat de tristețe sau fericire – e treaba cititorului să afle, și poate, să oftăm împreună.”

alina-sova Doua linii rosii

 

Nadina Maria Szakacs – autoarea cărții „Montesambra, bărbatul vieții mele

Nadina Maria Szakacs

Născută pe 12 februarie 1988 în Arad, profesor de limba și literatura română. Scrie de la vârsta de 14 ani. Și-a început activitatea literară cu poezie, dramaturgie, iar în ultimii ani a fost preocupată mai mult de proză. Cartea de debut este „Montesambra, bărbatul vieții mele”, la editura Azbest Publishing – anul 2015. Această carte reunește cele mai frumoase gânduri de dragoste și recunoștință, este constituită ca un discurs confesiv în cadrul căruia este invocat un element din natură – muntele – foarte iubit de autoare, care a practicat la un moment dat speologia și în continuare participă la competiții de alergare montană. Cartea i se adresează lui, dar surprinde metamorfoza femeii care iubește, trăiește și luptă pentru idealurile sale într-o societate aflată în permanentă schimbare.

11780617_764989520276538_1981261490_n

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!