Testamentul lui Abraham de Igor Bergler

Charles Baker, profesor la Princeton şi fost şef de campanie al preşedintelui SUA, îşi descoperă asistentul ucis cu bestialitate în campusul universităţii. Pornind pe urma indiciilor lăsate de acesta, profesorul află că tânărul său colaborator descoperise un adevăr îngrozitor despre cel mai important preşedinte american, Abraham Lincoln.

Vezi cartea!Coloana de foc de Ken Follett

După Stâlpii pământului și O lume fără sfârșit, Coloana de foc vă va cuceri iremediabil. Seducător şi electrizant vă va purta într-un impresionant periplu, ce debutează puţin înainte de domnia reginei Elisabeta I a Angliei si se continuă până după moartea acesteia, într-o perioadă de tulburătoare transformări istorice.

Vezi cartea!Fata care citea în metrou de Christine Feret-Fleury

Juliette merge cu metroul din Paris în fiecare zi, la aceeași oră. Cea mai mare plăcere a ei este să vadă ce citesc cei din jur: doamnă în vârstă, colecționarul de ediții rare, studenta la matematică sau fata care plânge la pagina 247.

Vezi cartea!Avocatul rebel de John Grisham

Sebastian Rudd nu e un avocat ca toţi ceilalţi. Biroul său este într-o dubiţă dotată cu bar, frigider şi fotolii din piele. Nu are firmă, nici parteneri, singurul lui ajutor fiind un şofer înarmat până-n dinţi, care îi este şi bodyguard, confident şi partener de golf.

Vezi cartea!Sfârșitul lumii de Susan Ee

Poate o singură fată să schimbe atât destinul Raiului, cât și pe cel al Iadului?
După ce își dovedesc curajul și reușesc să scape de îngeri, Penryn și Raffe sunt în continuare fugari.

Vezi cartea!Dispariția din Silver Water de Haylen Beck

O femeie străbate statul american Arizona alături de copiii ei, încercând să scape dintr-o relație abuzivă. Undeva pe drum, este însă oprită de un șerif local ce se comportă straniu, lucrurile scapă repede de sub control, iar ea este reținută de poliție.

Vezi cartea!Femeia vieții mele de Carla Guelfenbein

Acțiunea romanului Femeia vieții mele se desfășoară în Londra anilor ,80, iar povestea se concentrează asupra prieteniei dintre Theo, un student la Ştiinţe politice englez, Antonio, un tânăr exilat chilian, și Clara, o balerină refugiată în Anglia cu mama ei după dispariția tatălui său în Chile.

Vezi cartea!


Domina de L.S. Hilton

O crimă brutală pe străzile Veneţiei. Un jaf imposibil al unei lucrări de artă inestimabile. Un trecut întunecat de care nu poate să scape. Un dușman neobosit pe care nu îl poate învinge. Judith Rashleigh a reușit în viaţă.

Vezi cartea!Pactul de Jodi Picoult

Timp de optsprezece ani, familiile Harte şi Gold au trăit una lângă cealaltă, împărţind totul, vieţile lor fiind practic inseparabile. Părinţii şi copiii au fost cei mai buni prieteni, nefiind deloc surprinzător faptul că, în liceu, relaţia dintre Chris şi Emily devine ceva mai mult decât o simplă prietenie. Cei doi au fost suflete-pereche încă de la naştere.

Vezi cartea!Locul de unde vine lumina de Louise Penny

Crăciunul se apropie în Québec, este vremea ninsorilor de poveste, a luminilor feerice și a reuniunilor în jurul șemineului. Nu și pentru inspectorul-şef Armand Gamache.

Vezi cartea!

Emanuela Istrate
Autor: Emanuela Istrate
Emanuela e 👑 Super Erou Booknation.ro
Redactor de 1139 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Emanuela Istrate