Top 53 Cărți Senzoriale din 2024

1. Bebe invata. Ascult si descopar primele cuvinte. Carte cu sunete - Autor Anonim

Totul in jurul nostru are un nume. Experienta descoperirii este foarte importanta pentru copii in perioada in care incep sa-si dezvolte vocabularul.   In aceasta carte interactiva vei gasi imagini ale unor obiecte din viata cotidiana si vei auzi cum se numeste fiecare. De asemenea, vei afla ce sunete scot diverse animale. Traducere din limba germana de Gabriela Trasculescu.

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

2. Carte cu sunete. Fabule

Cartea cu sunete iti permite sa citesti, audiezi si sa inveti mai usor fabulele indragite de atatea generatii. Fiecare pagina contine cate o fabula, insotita de ilustratii sugestive, mari si viu colorate, prin care copiii vor afla defectele umane in cel mai comic si ironic mod, totodata acumuland invataturi pretioase.

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

3. Carte cu sunete: Primele calcule

Invata primele calcule matematice din noua carte cu sunete.

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

4. Primele culori pentru bebelusul meu. Carte din material textil si jucarie - Autor Anonim

Cartea din material textil are o tematica educativa, ilustrata color in 6 pagini. Cei mici vor putea identifica diverse forme, culori, animale, obiecte, etc. Paginile sunt realizate din material textil special pentru bebelusi. Contine o jucarie cu bile colorate.   Cartile se incadreaza in categoria de jucarii senzoriale, potrivite de la varste fragede.

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

5. Carte cu sunete: Biblia pentru cei mici

Copii afla, prin imagini colorate si text conceput pentru intelegerea lor, cum a creat Dumnezeu pe om, cine e Noe, ce a fost Turnul Babel, despre Nasterea lui Iisus. Cartea are paginile cartonate, ilustratii color sugestive, iar daca apesi cate unul din cele 18 de butoane atasate vei auzi lecturat textul de pe fiecare pagina a cartii.

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

6. Primul meu abecedar cu sunete

Asculta cum se pronunta fiecare litera din alfabet si invata cuvinte noi! 

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

7. Bambi. Carte cu sunete

Colectia cuprinde povesti favorite ale copiilor. Aceasta carte spune povestea ratustei cea urata. Este repovestita pentru micul cititor al zilelor noastre si poate fi ascultata sau citita! Apasa butonul si asculta-ti povestea preferata! Cartea include trei baterii AG3.

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

8. Prima mea enciclopedie cu sunete (carte cu sunete) - Inesa Tautu , Petru Petreanu

O carte cu sunete ideala pentru cei mici.   Micii curiosi descopera animale salbatice cu ajutorul imaginilor si sunetelor din aceasta carte.   Ilustrata de Petru Petreanu

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

9. Carte cu sunete: 101 ghicitori

101 ghicitori despre personaje din povesti, jucarii, fenomene ale naturii, transport, profesii, animale, insecte, flori si altele. Cartea are paginile cartonate, ilustratii color sugestive, iar daca apesi cate unul din cele 100 de butoane atasate vei auzi lecturat textul fiecarei ghicitori.

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

10. Bunele maniere. Carte cu sunete - Inesa Tautu

Bune maniere - carte cu sunete. Prin vorbele si faptele lor adultii sunt cel mai bun exemplu. Invata ce sa faci sau sa nu faci si cum sa te porti in parc, in casa, la masa, in sala de spectacole, pe strada. Cartea are paginile cartonate, ilustratii color sugestive, iar daca apesi cate unul din cele 30 de butoane atasate vei auzi lecturat textul de pe fiecare pagina a cartii.

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

11. Scrie si sterge. Animale. Carte cu sunete

Scrie si sterge cu carioca speciala inclusa, si totodata invata animalele cu aceasta carte interactiva! Joaca-te cu telefonul cu sunete inclus in carte! Fiecare activitate il va ajuta pe micutul tau sa recunoasca animalele si sunetele pe care le scot si sa le scrie numele. Toti copiii vor fi incantati sa apese pe butoanele de pe telefonul de jucarie!

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

12. Sunete si senzatii tactile. Animale de companie

Sunete si senzatii tactile. Animale de companie: Carte cu sunete Joaca-te si distreaza-te impreuna cu aceste animalute galagioase! Cele 5 sunete si texturi ii vor amuza pe cei mici si vor spori placerea data de interactiunea cu cartea si momentele de lectura impreuna. Ilustratii color.   Include 3 baterii AG10/LR1130 de 1,5 V, ce pot fi inlocuite.   AVERTISMENT: Nu pastrati bateriile la indemana copilului. Copilul nu trebuie sa utilizeze acest produs decat daca capacul compartimentului bateriei a fost fixat corespunzator.

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

13. Vocile animalelor. Animale de la ferma. Carte cu sunete - Autor Anonim

Vocile animalelor. Animale de la ferma. Carte cu sunete

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

14. Cantece de sarbatori. Carte cu sunete

Carte cu sunete dintr-o noua generatie, ideala pentru cei mici.   Micii curiosi pot da pagina, apasa pe butoane si asculta cele mai frumoase cantece: • Primavara a venit • Mami, te ador! • De ziua ta, mamico! • Mama • Easter Bunny bop • My pretty Easter basket • The way the bunny hops • Iepuras de Pasti • O lume minunata Ilustratii color.   Include 2 baterii AAA/LR03 de 1,5 V, ce pot fi inlocuite.   AVERTISMENT: Nu pastrati bateriile la indemana copilului. Copilul nu trebuie sa utilizeze acest produs decat daca capacul compartimentului bateriei a fost fixat corespunzator.

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

15. Bebe invata. Dinozauri. Carte cu sunete - Autor Anonim

Zbang! Bum! Mrrrr! Sa ascultam dinozaurii! 10 sunete preistorice! Fa cunostinta cu creaturile preistorice care umpleau candva pamantul, cerul si marile! Informatii si sunete captivante pe fiecare pagina. Include 3 baterii tip pastila AG-10, ce pot fi inlocuite. Avertisment: Nu pastrati bateriile la indemana copilului. Copilul nu trebuie sa utilizeze acest produs decat daca capacul compartimentului bateriei a fost fixat corespunzator.

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

16. Primele animale de companie pentru bebelusul meu. Carte din material textil si jucarie - Autor Anonim

Cartea din material textil are o tematica educativa, ilustrata color in 6 pagini. Cei mici vor putea identifica diverse animale de companie. Paginile sunt realizate din material textil special pentru bebelusi.   Contine o jucarie cu bile colorate.   Cartile se incadreaza in categoria de jucarii senzoriale, potrivite de la varste fragede.

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

17. 100 de sunete. Carte cu sunete - Autor Anonim

Inveti lucruri noi, apesi 100 de butoane si te distrezi!  Citesti descrierile din carte si apoi apesi butoanele sonore din dreapta, pentru a asculta strigatele animalelor salbatice si domestice, zgomotele vehiculelor, sunetele instrumentelor muzicale si ale jucariilor sau sunete de prin casa.  Ilustratii color. Include 2 baterii AAA de 1,5 V, ce pot fi inlocuite.   Avertisment: Nu pastrati bateriile la indemana copilului. Copilul nu trebuie sa utilizeze acest produs decat daca capacul compartimentului bateriei a fost fixat corespunzator.   

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

18. Carte cu sunete. Pasari - Inesa Tautu

- Cine scoate pui din oua si se spala-n zori cu roua? - Pasarile?  - Ai dreptate! Vrei sa le cunosti pe toate?   Daca da, atunci ia repede aceasta carte cu sunete unde vei gasi frumos ilustrate randunica, vrabiuta, porumbelul, cioara, ciocarlia, lebada, paunul si alte pasari.  Rasfoieste paginile, recunoaste pasarile, apoi apasa butoanele si audiaza cate o poezioara despre ele.

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

19. Imi place la gradinita 2-3 ani - Anne Popet

Imi place la gradinita 2-3 ani - Cartea mea de activitati Caiet de activitati special concepute pentru copiii de 2-3 ani de catre un consilier pedagogic.   Cei mici vor invata si se vor distra prin intermediul exercitiilor de exprimare, matematica si logica, versurilor haioase si jocurilor atractive, toate avand un grad de dificultate progresiv, astfel incat copiii sa-si dezvolte noi abilitati pas cu pas. Iar pentru finalizarea fiecarei lectii, primesc stickere recompensa colorate!   In plus, cartea vine cu explicatii suplimentare pentru parinti, ca acestia sa-i ajute pe micuti sa-si atinga obiectivele urmarite si sa deprinda abilitatea exersata prin fiecare exercitiu.   Cum ii ajuta pe copii - Se familiarizeaza cu lectura cu ajutorul povestilor scurte ilustrate si poezioarelor; - Ii sprijina in deprinderea scrisului prin intermediul desenului si exercitiilor grafice; - Le dezvolta atentia cu exercitii prin care repereaza elemente precise, asemanari si diferente; - Ii ghideaza in primii pasi ai matematicii: invata sa distinga forme, sa compare dimensiuni, sa respecte o ordine si multe altele; - Descopera lumea inconjuratoare: culorile, fructele si legumele, hainele, animalele etc.; - Le dezvolta abilitatile senzoriale si motrice prin intermediul activitatilor practice distractive; - Le creeaza un spatiu perfect de interactiune si distractie cu parintii; - Isi pot vedea si aprecia progresul cu ajutorul stickerelor recompensa.

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

20. Citesc pe silabe. Carte cu sunete - Inesa Tautu

Citesc pe si-la-be - carte cu sunete   Invata alfabetul intr-un mod distractiv, apoi citeste cuvinte scurte cu una sau doua silabe. Fiecare litera a alfabetului este insotita de ilustratii si de o scurta poezioara amuzanta, precum si de o lista avand mai multe cuvinte redactate cu litere mari de tipar. Cartea are paginile cartonate, ilustratii color sugestive, iar daca apesi cate unul din cele 30 de butoane atasate vei auzi lecturat textul de pe fiecare pagina a cartii.

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

21. Carte sonora: Laptopul magic. Primele notiuni - Autor Anonim

Aceasta carte minunata il va ajuta pe copil sa invete primele notiuni si sa-si dezvolte abilitatile cognitive si senzoriale. Apasand butonasele de pe pagina, cel mic va putea invata culorile, numerele, formele si multe alte lucruri intr-un mod distractiv si captivant, ascultand si asociind cuvintele cu imaginile din carte.

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

22. Carte cu sunete: Do-Re-Mi, cantece pentru copii

Cartea contine cantecele cunoscute si indragite de cei mici, cum ar fi: Ratustele mele; Podul de piatra; Melc, melc, codobelc; In padurea cu alune; Saniuta fuge; Iepuras coconas; Bate vantul frunzele; Alunelu, hai la joc si multe altele. Cantecele pot fi ascultate daca apesi butonul corespunzator. Cartea are paginile cartonate, ilustratii color sugestive si 18 butoane, cate unul pentru fiecare cantecel.

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

23. Dinozauri uluitori. Carte cu sunete - Autor Anonim

Dinozauri uluitori. Exploreaza tinuturi preistorice si afla lucruri extraordinare pe fiecare pagina!   Afla despre o multime de dinozauri grozavi din acesta carte sonora, plina de informatii. Cu 10 sunete de dinozauri si butoane usor de folosit, acesta carte este un mod minunat de a explora tinuturi preistorice. Include 3 baterii tip pastila AG-10, ce pot fi inlocuite.    Avertisment: Nu pastrati bateriile la indemana copilului. Copilul nu trebuie sa utilizeze acest produs decat daca capacul compartimentului bateriei a fost fixat corespunzator.    Ilustratii color.

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

24. Carte cu sunete: Corpul meu (romana+engleza) - Inesa Tautu

Carte cu sunete - Corpul meu (romana + engleza) O carte cu sunete ideala pentru cei mici. Micii curiosi vor putea da pagina, apasa pe butoane si urmari actiunea in frumoasele ilustratii, invatand in acelasi timp parti ale corpului omenesc...

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

25. La placinte, inainte! Carte cu sunete - Autor Anonim

In aceasta carte admirabil ilustrata nu numai ca veti citi o poveste incantatoare, dar veti putea auzi si vocile animalelor precum si alte sunete! Trebuie doar sa apasati butoanele! Cartea are paginile cartonate si include 3 baterii AG13.

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

26. Ferma vesela. Carte cu sunete

Ferma cea vesela este o carte 5 butoane sonore. Trezeste ferma la viata cu aceasta minunata carte cu sunete! Apasand butoanele cu sunete vei asculta mugetul vacutei, macaitul ratei, nechezatul calului. behaitul oii si cotcodacitul gainii, ca si cum acestea ar fi langa tine. Invata despre aceste animale de la ferma prin rime simple si usor de memorat! Ilustratiile color fac ca aceasta carte sa fie si mai speciala. lustratii color.   Include 2 baterii AAA de 1,5 V, ce pot fi inlocuite.   Avertisment: Nu pastrati bateriile la indemana copilului. Copilul nu trebuie sa utilizeze acest produs decat daca capacul compartimentului bateriei a fost fixat corespunzator. 

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

27. Carte sonora. Gaseste-ma! Atlasul lumii

Gaseste-ma! Atlasul lumii. Carte cu sunete O carte splendida, plina de curiozitati despre diverse locuri si civilizatii, ce contine peste 200 de sunete reale, jocuri distractive si hartile viu colorate si frumos ilustrate ale celor 7 continente prezentand toate tarile lumii. Cartea il va captiva pe micul cititor si il va ajuta sa invete tarile si continentele, precum si o multime de lucruri interesante despre cultura, istoria si traditiile diferitelor popoare.   Jocuri interactive, practice, dezvolta abilitati cognitive si senzoriale. Include 3 baterii AG13/LR44 de 1,5 V, ce pot fi inlocuite.   AVERTISMENT: Nu pastrati bateriile la indemana copilului. Copilul nu trebuie sa utilizeze acest produs decat daca capacul compartimentului bateriei a fost fixat corespunzator. Ilustratii color.

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

28. Monstri imblanziti. Activitati senzoriale si corporale - Lauren Stockly , Ellen Surrey

Monstri imblanziti. Activitati senzoriale si corporale - Caiet de dezvoltare emotionala  De cate ori nu ai incercat sa-ti inabusi o emotie dureroasa, cum ar fi tristetea, suferinta sau furia? Acceptarea emotiilor dificile este un chin pentru multi dintre noi, dar mai ales pentru copii. Dar, cu indrumarea potrivita si prin exersare, acceptarea emotiilor poate deveni un obicei care sa ofere beneficii sanatatii mintale pentru tot restul vietii. Acest caiet contine activitati menite sa ajute copiii sa-si inteleaga si sa-si accepte sentimentele - chiar si pe cele mai dificile. Conceput de Lauren Stackly, terapeuta pentru copii si adolescenti, si ilustrat de celebra artista Ellen Surrey, acest caiet de dezvoltare emotionala poate fi utilizat individual sau insotind si imbogatind lectura cartii terapeutice pentru copii Imblanzeste-ti monstrii.  Ilustratii color de Ellen Surrey.

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

29. Masinute zgomotoase

Distreaza-te apasand tastele muzicale si ascultand povestile amuzante din aceasta carte uimitoare. In aceeasi serie: - Sunetele animalelor - Sunetele de la ferma - Animalele de la ferma

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

30. Animale de pretutindeni. Carte cu sunete

Animale de pretutindeni. Carte cu sunete. Bebe invata Asculta cum "vorbesc" animalele! Cum face vaca? Dar elefantul? Ce sunete scoate pitigoiul?   Peste 50 de animale diferite prind viata prin apasarea unui buton. La ferma, in savana sau in jungla - poti asculta sunetele pe care le scot animalele de peste tot.

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

31. Carte cu sunete: Vise in culori

Cartea ii va pregati pe cei mici pentru un somn linistit plin de vise colorate. Cartea are paginile cartonate, ilustratii color sugestive, iar daca apesi cate unul din cele 18 de butoane atasate vei auzi lecturat textul de pe fiecare pagina a cartii.

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

32. Carte cu sunete. 7 povesti indragite

Cartea 7 BASME INDRAGITE este speciala - imaginile din ea pot... vorbi! Citesti povestile, apesi ilustratiile si asculti sunetele. In fiecare poveste te asteapta un joc distractiv "Ghiceste sunetul" si melodii vesele.

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

33. Animale salbatice. Carte cu sunete - Autor Anonim

Animale salbatice. Descopera lucruri incredibile despre animale pe fiecare pagina!   Rrra-aaa! Ront! Taaa! Invata despre animale cu aceasta carte sonora, plina de informatii. Cu 10 sunete de animale si butoane usor de folosit, aceasta carte este un mod minunat de a explora lumea animalelor. Include 3 baterii tip pastila AG-10, ce pot fi inlocuite.    Avertisment: Nu pastrati bateriile la indemana copilului. Copilul nu trebuie sa utilizeze acest produs decat daca capacul compartimentului bateriei a fost fixat corespunzator.    Ilustratii color.

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

34. Primele numere pentru bebelusul meu. Carte din material textil si jucarie - Autor Anonim

Cartea din material textil are o tematica educativa, ilustrata color in 6 pagini. Cei mici vor putea identifica diverse forme, culori, animale, obiecte, etc. Paginile sunt realizate din material textil special pentru bebelusi.   Contine o jucarie cu bile colorate.   Cartile se incadreaza in categoria de jucarii senzoriale, potrivite de la varste fragede.

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

35. Animalele de la ferma

Distreaza-te apasand tastele muzicale si ascultand povestile amuzante din aceasta carte uimitoare.  In aceeasi serie: - Sunetele animalelor - Sunetele de la ferma - Masinute zgomotoase

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

36. Carte cu sunete: Poezii pentru pici

O frumoasa colectie de poezii din folclorul romanesc in noua carte cu sunete.

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

37. Bebe invata. Atinge, pipaie, priveste

Bebe invata. Atinge, pipaie, priveste. Prima carte senzoriala a bebelusului tau Aceasta carte creata special pentru tine si bebelusul tau, cu activitati senzoriale si imagini colorate, il va incuraja pe cel mic sa interactioneze cu pagina, stimulandu-i simtul vizual si pe cel tactil. Dupa ce micutul va mai creste un pic, vei gasi alte moduri de a explora din nou impreuna cu el carticica.

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

38. Cartea junglei. Carte cu sunete

Daca vrei sa te pierzi intr-o lume fantastica si indepartata si sa devii nostalgic, acesta este locul perfect pentru tine. Toate povestile incluse aici au un farmec al lumii vechi si promit sa va transporte intr-o lume fantastica si mistica. Colectia Carte cu sunete cuprinde povesti favorite ale copiilor. Aceasta carte spune povestea lui Mowgli. Este repovestita pentru micul cititor al zilelor noastre si poate fi citita sau ascultata (doar apasa butonul si asculta-ti povestea)!

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

39. Bebe invata. Atinge, pipaie, priveste. 1 2 3 - Autor Anonim

Aceasta carte creata special pentru tine si bebelusul tau, cu activitati senzoriale si imagini colorate, il va incuraja pe cel mic sa interactioneze cu pagina, stimulandu-i simtul vizual si pe cel tactil. Dupa ce micutul va mai creste un pic, vei gasi alte moduri de a explora din nou impreuna cu el carticica.

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

40. Sunete si senzatii tactile. Zarva la ferma

Sunete si senzatii tactile. Zarva la ferma: Carte cu sunete   Fa cunostinta cu galagioasele animalute din acest volum! Cele 5 sunete si texturi ii vor amuza pe cei mici si vor spori placerea data de interactiunea cu cartea si momentele de lectura impreuna.   Ilustratii color.   Include 3 baterii AG10/LR1130 de 1,5 V, ce pot fi inlocuite.   AVERTISMENT: Nu pastrati bateriile la indemana copilului. Copilul nu trebuie sa utilizeze acest produs decat daca capacul compartimentului bateriei a fost fixat corespunzator.

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

41. Primele animale de la ferma pentru bebelusul meu. Carte din material textil si jucarie - Autor Anonim

Cartea din material textil are o tematica educativa, ilustrata color in 6 pagini. Cei mici vor putea identifica animale de la ferma. Paginile sunt realizate din material textil special pentru bebelusi.   Contine o jucarie cu bile colorate.   Cartile se incadreaza in categoria de jucarii senzoriale, potrivite de la varste fragede.

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

42. Supermasini si sunetele lor. Carte cu sunete - A.C. Pinnington , C.S. Buckingham

Pentru unii sunetul motoarelor e doar zgomot. Pentru altii e insa o muzica incitanta, asemenea unui concert hard rock , invitand la viteza, libertate si adrenalina. Aceasta carte nu se adreseaza celor cu urechi prea gingase, ci acelor oameni - copii si adulti - carora le creste pulsul atunci cand la urechile lor ajunge urletul unui supermotor. Pentru entuziasti, motorul fiecarei masini are muzica lui, iar supermasinile prezentate in aceasta carte sunt capabile de note unice, ca niste mari artisti intr-un concert de hard&heavy. Deschideti pagina cu pagina si veti fi beneficiarii a doua evenimente simultane: concertul rock si vizita la un salon auto exclusivist.   Asezati-va bine in scaune si savurati calatoria!

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

43. Profesorul meu semaforul! Carte cu sunete

Cum trebuie sa traversezi strada? Ce semnifica indicatoarele rutiere si culorile semaforului? Cu ajutorul acestei carti captivante, vei invata tot ce trebuie sa stii despre deplasarea in siguranta pe strada, in parcuri sau in curti. Exploreaza diverse situatii in trafic, asculta sunetele pe care le produc masinile memorizeaza regulile de circulatie!

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

44. Primul meu abecedar cu sunete

Paginile, cartonate si cu colturile rotunjite, cuprind literele alfabetului. Fiecare litera contine cate doua imagini mari, colorate. Denumirea fiecarei imagini este redactata cu litere (majuscule) de tipar, de dimensiuni mari. Apasand pe fiecare litera din alfabet, copiii asculta cum se pronunta! Astfel invata cuvinte noi, cum ar fi: litera D (doi, delfin); litera G (girafa, galben); litera M (masina, motan); litera O (ochelari, oaie); litera U (umbrela, unicorn) si altele.

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

45. Bebe invata. Ascult si descopar ferma. Carte cu sunete - Autor Anonim

Totul in jurul nostru are un nume. Experienta descoperirii este foarte importanta pentru copii in perioada in care incep sa-si dezvolte vocabularul.   In aceasta carte interactiva vei gasi imagini ale unor obiecte din viata cotidiana si vei auzi cum se numeste fiecare. De asemenea, vei afla ce sunete scot diverse animale. Traducere din limba germana de Gabriel Trasculescu.

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

46. Carte cu sunete. Ferma - Inesa Tautu

Cocosul Creasta-Creata va prezinta, in aceasta carte cu sunete, animalele si pasarile de la ferma. Rasfoieste paginile, recunoaste cainele, pisica, porcul, vaca, oaia, calul, rata, gasca si altele. Apoi apasa butonul si audiaza o poezioara despre fiecare din ei si ocupatiile lor preferate.

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

47. Deseneaza artistic cu degetele - Marion Deuchars

O carte de activitati artistice la indemana celor mici! Exploreaza si deseneaza artistic cu degetele! Foloseste-ti degetele pentru a desena pasari, reni sau tot felul de creaturi ciudate. Imprima forme artistice cu obiecte obisnuite din casa. Cartea de activitati a artistei britanice Marion Deuchars face parte dintr-o serie de titluri dedicate marii arte pe intelesul celor mici. Copiii invata cu corpul, iar experientele senzoriale sunt cruciale in copilarie. Alege pentru el activitati artistice care sa-i satisfaca nevoia de a cunoaste prin simturi, dar care sa-l si educe, punandu-l intr-un prim contact cu artisti celebri si tehnicile lor artistice. Traducere din limba engleza de Claudia Draganoiu.

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

48. Montessori. Puzzle: Animale senzoriale

Montessori. Puzzle: Animale senzoriale este un joc ce dezvolta sensibilitatea tactila!   In plus fata de asamblarea celor 6 puzzle-uri mari de 2 piese, copiii isi pot exercita perceptia senzoriala prin cautarea cartonaselor, fiecare din ele corespunzand unui animal diferit.   Produsul dezvolta sensibilitatea tactila, imbunatateste dexteritatea manuala, gandirea, capacitatea de concentrare si recunoasterea formelor.   Headu stimuleaza mintea copiilor prin joc si cu ajutorul dispozitivelor educationale amuzante, organizate intr-un meniu personalizat de competente, pentru a se desfasura intr-un mod spontan si neobligatoriu, cu o capacitate de invatare permanenta.   Include: • 6 puzzle-uri mari a cate 2 piese     AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 2 ani. Se recomanda supravegherea copilului de catre un adult in timpul jocului. Cititi cu atentie eticheta produsului inainte de a inmana jucaria copilului.   Producator: Headu     Contine: 6 puzzle-uri mari a cate 2 piese Dimensiune: 285 x 255 x 61 mm Varsta recomandata: +2 ani

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

49. Carte cu sunete: Timpul + poezii - Inesa Tautu

Carte cu sunete - Timpul (+ poezii) O carte cu sunete ideala pentru cei mici. Micii curiosi vor putea da pagina, apasa pe butoane si urmari actiunea in frumoasele ilustratii, invatand in acelasi timp ora, zilele saptamânii, anotimpurile...

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

50. Carte sonora. 175 sunete de animale

175 sunete de animale. Super carte sonora Fii gata pentru o incursiune incantatoare in lumea animalelor! In fiecare pagina vei gasi mai multe fotografii color. Apasa pe bulina alba din dreptul fiecarei imagini ca sa asculti numele animalului si vocea sa! Raspunde la intrebarile audio! Invata, descopera, joaca-te! Jocuri interactive, practice, dezvolta abilitati cognitive si senzoriale.    Mod de folosire: Apasa butonul Invata, ca sa inveti animalele si sa asculti graiul lor, sau Apasa Joaca-te, asculta intrebarea si apoi apasa pe imaginea corecta pentru raspuns. Include 3 baterii AAA de 1,5 V, se pot inlocui.   AVERTISMENT: Nu pastrati bateriile la indemana copilului. Copilul nu trebuie sa utilizeze acest produs decat daca capacul compartimentului bateriei a fost fixat corespunzator.   Ilustratii color.

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

51. Carte cu sunete: Iata vine Anul Nou

Cartea contine cantecele specifice sarbatorilor de iarna, cunoscute si indragite de cei mici, cum ar fi: Saniuta fuge; O, brad frumos; Veseli clopotei; Am plecat sa colindam; Iata vin colindatori; Mos Craciun si altele. Cantecele pot fi ascultate daca apesi butonul corespunzator.   Cartea are paginile cartonate, ilustratii color sugestive si 18 butoane, cate unul pentru fiecare pagina cu cantecel.

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

52. Carte cu sunete: Numere (romana+engleza) - Inesa Tautu

Carte cu sunete - Numere (romana + engleza) O carte cu sunete ideala pentru cei mici. Micii curiosi vor putea da pagina, apasa pe butoane si urmari actiunea in frumoasele ilustratii, invatand in acelasi timp numere, figuri, culori si zilele saptamanii.

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

53. Bebe invata. Animale. Carte cu sunete - Autor Anonim

Buhuhu! Miau! Mrrr! Sa ascultam animale din jurul lumii! 10 sunete de animale!   Fa cunostiinta cu animale salbatice si domestice din intreaga lume, apasa butoanele si asculta-le! Informatii si sunete captivante pe fiecare pagina. Informatii si sunete captivante pe fiecare pagina. Include 3 baterii tip pastila AG-10, ce pot fi inlocuite. Avertisment: Nu pastrati bateriile la indemana copilului. Copilul nu trebuie sa utilizeze acest produs decat daca capacul compartimentului bateriei a fost fixat corespunzator.

extinde descrierea.

▸ Vezi detalii carte & PDF

Chiar dacă acum câțiva ani nu existau, cărțile senzoriale au câștigat rapid public și au devenit o necesitate în dezvoltarea celui mic. Pornind de la simțul tactil, copilul face cunoștință cu diferite texturi și materiale, acestea ajutându-l să cunoască mai bine mediul în care crește și să se familiarizeze mai repede cu cele din jur. Avem un top de cărți senzoriale foarte apreciate și te invităm să îl parcurgi cu entuziasm.

Cărți Senzoriale în format PDF

Avem pentru tine Cărți Senzoriale în format PDF. Înainte să cumperi cărțile, poț citit primele câteva pagini în format PDF ca să te poți decide dacă merită să cumperi cartea sau nu. Vezi cărțile cu butonul albastru PDF din lista de mai sus. În această listă de cărți găsești: