”Un Cuvânt Nou Pe Zi” alături de GoodRead.ro

by | Dec 16, 2014 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA UN CUVÂNT NOU PE ZI ALĂTURI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Dragi prieteni ai GoodRead.ro, în primul rând dorim să vă mulțumim pentru reacția voastră pozitivă și entuziasmul cu care ne urmăriți activitatea încă de la lansare. E minunat să constatăm că există atât de mulți iubitori de carte entuziaști și plini de curiozitate, cu o foame de cunoaștere molipsitoare am putea spune.

Vrem să vă surprindem cu o nouă idee interesantă atât pe blog cât și pe pagina de Facebook a GoodRead.ro. De data aceasta am pornit o campanie care se numește Un Cuvânt Nou Pe Zi prin care ne propunem ca în decurs de 365 de zile să învățăm împreună 365 de cuvinte noi, mai exact neologisme.

Practic, după un an, vocabularul tău va fi mai bogat cu 365 de cuvinte. În fiecare zi veți găsi pe pagina noastră de Facebook dar și aici, o imagine pe care e scris mare un cuvânt (neologismul) iar sub acesta va fi prezentată definiția acestuia.

Vrem să vă facem și o provocare ca să rețineți cuvântul mai ușor!

Provocarea constă în alcătuirea unei propoziții folosind acel cuvânt nou după care veți putea lăsa un comentariu cu propoziția voastră.

Vom avea mai multe campanii de acest gen prin care dorim să încurajăm educația și să stimulăm gândirea, valori pe care le considerăm de o importanță absolută pentru dezvoltarea oricui.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de

Pe Facebook veți putea găsi lista integrală cu aceste cuvinte folosind hashtag-ul #UnCuvantNouPeZi.

Vă dorim învățare plăcută alături de GoodRead.ro!

un cuvant nou pe zi goodread.ro

🔥 CARTEA UN CUVÂNT NOU PE ZI ALĂTURI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Un Cuvânt Nou Pe Zi Alături
Autor:
An apariție :
Editura:
Nr. Pagini:
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 16.12.2014
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „O iubeam” de Anna Gavalda

Recenzie „O iubeam” de Anna Gavalda

Nu sunt mulți autori francezi pe care i-am îndrăgit. Nici cărțile care conțin doar dialog, fără altă narațiune sau descriere, nu sunt preferatele mele. Însă O iubeam de Anna Gavalda este o carte bună și relaxantă pe care o poți citi în maxim trei ore. Are aproape 180...

Recenzie „Cineva ca tine” de Cathy Kelly

Recenzie „Cineva ca tine” de Cathy Kelly

A fost nevoie să citesc câteva cărți din colecția Chic ca să-mi dau seama că nu toate sunt simple ChickLit-uri. Pe unele le-am adorat, iar altele nu mi-au plăcut atât de mult. Evident, nu le putem încadra la capodoperele lumii. Însă nici nu le putem ignora. Cineva ca...

Recenzie ”20” de Claudiu Dumitrache

Recenzie ”20” de Claudiu Dumitrache

Un proverb mai vechi povățuiește “Spune-mi cu cine te aduni ca să-ţi spun cine eşti.” Cartea lui Claudiu Dumitrache este ca un Yin & Yang frumos împletit, format din talentul său artistic și întrepătruns cu frumusețea exterioară exprimată prin oamenii...

Booknation.ro este redactor Booknation.ro de 2198 zile și a scris până acum 367 articole. Se află pe poziția 3 din 142 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Booknation.ro aici. Booknation.ro are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Din dragoste pentru cărți, ne-am apucat de scris și s-a născut Booknation.ro 🙂
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments