Dragi prieteni ai GoodRead.ro, în primul rând dorim să vă mulțumim pentru reacția voastră pozitivă și entuziasmul cu care ne urmăriți activitatea încă de la lansare. E minunat să constatăm că există atât de mulți iubitori de carte entuziaști și plini de curiozitate, cu o foame de cunoaștere molipsitoare am putea spune.

Vrem să vă surprindem cu o nouă idee interesantă atât pe blog cât și pe pagina de Facebook a GoodRead.ro. De data aceasta am pornit o campanie care se numește Un Cuvânt Nou Pe Zi prin care ne propunem ca în decurs de 365 de zile să învățăm împreună 365 de cuvinte noi, mai exact neologisme.

Practic, după un an, vocabularul tău va fi mai bogat cu 365 de cuvinte. În fiecare zi veți găsi pe pagina noastră de Facebook dar și aici, o imagine pe care e scris mare un cuvânt (neologismul) iar sub acesta va fi prezentată definiția acestuia.

Vrem să vă facem și o provocare ca să rețineți cuvântul mai ușor!

Provocarea constă în alcătuirea unei propoziții folosind acel cuvânt nou după care veți putea lăsa un comentariu cu propoziția voastră.

Vom avea mai multe campanii de acest gen prin care dorim să încurajăm educația și să stimulăm gândirea, valori pe care le considerăm de o importanță absolută pentru dezvoltarea oricui.

Pe Facebook veți putea găsi lista integrală cu aceste cuvinte folosind hashtag-ul #UnCuvantNouPeZi.

Vă dorim învățare plăcută alături de GoodRead.ro!

un cuvant nou pe zi goodread.ro