BESTSELLER INTERNAȚIONAL TRADUS ÎN 28 DE ȚĂRI
#1 BESTSELLER NEW YORK TIMES
FILM ÎN PRODUCȚIE LA FOX 2000 

Zélie Adebola își mai amintește de vremea când pământul Orïshei vibra de magie. Arzătorii aprindeau flăcări. Mareicii chemau valurile, iar mama Secerător a lui Zélie chema sufletele morților. Dar totul s-a schimbat odată ce magia a dispărut. La ordinele unui rege nemilos, majii au fost vânați și uciși, lăsându-i pe Zélie fără mamă și pe poporul ei fără speranță. Acum Zélie are o șansă să aducă înapoi magia și să riposteze la prigoana regelui. Cu ajutorul unei prințese fugare, Zélie trebuie să dejoace și să scape de urmărirea prințului moștenitor, care este pornit să stârpească magia pentru totdeauna. Primejdia amenință la tot pasul în Orïsha, unde leopanarii de zăpadă dau târcoale după pradă și spirite răzbunătoare pândesc ascunse în ape. Totuși, cea mai mare primejdie poate fi Zélie însăși, care se luptă să-și controleze puterile nou-dobândite – și sentimentele din ce în ce mai adânci pentru un dușman.

Save the date 15.10.2018! “Urmașii de sânge și os”, primul volum din trilogia “Zestrea Orishei”. 

Imagini pentru TOMI ADEYEMI

TOMI ADEYEMI este o scriitoare americană de origine nigerianăși instructor la un atelier de scriere creativă din San  Diego, California. După ce a absolvit Literatura engleză cu diplomă demerit la Universitatea Harvard, a studiat mitologia vest-africană, religia și cultura în Salvador, Brazilia. Când nu lucrează la romanele sale sau nu urmărește videoclipurile formației BTS, poate fi găsită pe blogul ei despre scrierea creativă, tomiadeyemi.com.

 

Despre Editura EpicaImagini pentru editura epica

Editura Epica a luat ființă în anul 2012 în București, fiind la momentul respectiv singura editură din România specializată în publicarea de romane pentru adolescenți și tineri. Am strâns în portofoliul nostru unii dintre cei mai importanți autori, recunoscuți la nivel mondial, distinși cu cele mai importante premii literare ale genului: Ruta Sepetys, Susin Nielsen (Carnegie Medal), Sarah Dessen (Margaret A. Edwards), Jandy Nelson, Robin Benway (National Book Award), Jason Reynolds (Newbery Medal), Elizabeth Wein (Michael L. Printz Award), Becky Albertalli (William C. Morris Debut Award) etc. Publică ficțiune contemporană, ficțiune istorică, fantasy și distopii sub sigla Epica, dar și în colecțiile EpicWave și EpicLove.