Vedetele Editurii ALL la Bookfest 2015

După finalizarea celei de-a X-a ediţii a Salonului Internaţional de Carte, Bookfest 2015, Editura ALL a făcut bilanţul. Astfel, aflăm ce cărţi au cumpărat românii la cel mai important târg de carte din ţară.

  1. Cum să te îndrăgostești, de Cecelia Ahern. Povestea Christinei Rose, personajul principal al volumului, vorbeşte despre încercările disperate ale acesteia de a salva viaţa unui bărbat, Adam, care este pe cale să se sinucidă. Aceasta îi promite că dacă amână gestul disperat două săptămâni, „ea o să-i arate că viața face toți banii.”, scrie în comunicatul de presă transmis de Editura ALL. Publicate în peste 47 de ţări, romanele Ceceliei Ahern au fost vândute în peste 16 milioane de exemplare.
  1. Petru cel Mare. Viaţa şi lumea lui, de Robert K. Massie. Aceasta este lucrarea a câştigat premiul Pulitzer în 1981 în cadrul secţiunii Biografii şi Autobiografii. Volumul „prezintă detaliat viaţa acestui captivant personaj istoric şi evidenţiază evenimentele cruciale care au transformat un băiat într-o legendă, inclusiv călătoriile sale incognito prin Europa, curiozitatea sa de nepotolit faţă de obiceiurile occidentale, obsesia pentru mare şi constituirea măreţei flote ruseşti, modul în care a creat o armată de neînvins  şi  relaţiile  sale cu cei  pe care i-a iubit  cel  mai mult:  Ecaterina,  iubita  sa tandră, şi Menşikov, prinţul fermecător şi lipsit de scrupule care a ajuns la putere prin intermediul prieteniei cu Petru.”, notează comunicatul de presă.
  1. Exploratorii, de Erin Hunter – Vol. 1, Începutul aventurii şi 2, Lacul Marelui Urs. În aceste volume, exploratorii sunt, de fapt, trei pui de urs: unul grizzly, unul polar şi unul negru. Cele trei personaje învaţă să devină cu adevărat animale sălbatice „de pe culmile abrupte ale Munţilor Stâncoşi până în  pustiul  îngheţat  al  Oceanului  Arctic”.
  1. Arta de a găsi dreapta măsură. Cum să te bucuri de viață, de Anselm Grün. Cartea îi învaţă pe cititori cum să abordeze problemele vieţii cotidiene, astfel încât să devină mai puţin stresaţi, mult mai sănătoşi, mai senini şi mai mulţumiţi. Anselm Grün este cel mai iubit autor de literatură spirituală din Germania.
  1. Sub semnul lui Dylan, de Enrique Vila-Matas. Revista La Vanguardia a inclus această carte în topul celor mai bune zece cărți publicate în limba spaniolă în 2012. Sub semnul lui Dylan este opera care spune povestea lui Vilnius, „un tânăr de treizeci de ani care aspiră să fie un pierde-vară desăvârșit. (…) Vilnius se află într-o permanentă căutare: a autorului unui citat obscur și a celui care, poate, i-a ucis tatăl. Căutările îi poartă însă pașii spre un om care nu mai caută nimic, un scriitor care, deși a hotărât să se retragă de pe scena literară, întrezărește cu ajutorul lui Vilnius prilejul de a scrie cartea visurilor sale. Destinele celor doi se ciocnesc și se suprapun într-un „carnaval ironic și viclean“, care pune în scenă versatilitatea personalității noastre.”, mai notează Editura ALL.

Cum sa te indragostesti_Cecelia_FINAL Alex

PETRU cel MARE

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.