Lansarea volumul bilingv Cartea vinurilor româneşti

Pentru iubitorii rafinamentului şi eleganţei, Editura RAO anunţă apariţia volumului bilingv, în română si engleză, Cartea vinurilor româneşti, de Marinela Vasilica Ardelean. Cu scopul de a reuni cele mai bune vinuri din România si Republica Moldova, autoarea a vizitat aproximativ toate cramele din cele două ţări şi a degustat în jur de 3.000 de vinuri.

În urma acestei experienţe Marinela Vasilica Ardelean afirmă cu încredere că “atunci când se va vorbi despre excelenţă în Europa vinurilor, România va face parte dintr-un onorat top trei, alături de Franţa si Italia.”

Marinela Vasilica Ardelean, după cum o numeşte Helmuth Koecher, la Dame de l`excellence du vin de la Roumanie este autoarea care a decis să schimbe imaginea vinurilor din ţara noastră. Cartea vinurilor româneşti este un ghid adresat atât specialiştilor cât si publicului larg, un volum cu şi despre supremul vin românesc si de peste Prut.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.