Dacă ți-a plăcut Mica Enciclopedie Hygge, cu siguranță îți vor plăcea și cărțile din acest booklist. Ți-am pregătit 4 cărți asemănătoare, care te vor ajuta să aprofundezi arta daneză a relaxării și a fericirii. Prin intermediul acestor cărți, vei învăța să te bucuri de lucrurile simple, dar importante și vei putea pune sfaturile în practică.

4 cărți pe care să le citești după Mica Enciclopedie Hygge

Mica Enciclopedie Hygge este un succes internațional, însă nu este de ajuns dacă îți dorești să implementezi cu adevărat hygge în stilul tău de viață. Relaxarea, confortul și sentimentul de apartenență se construiesc treptat, iar lecturarea acestor cărți îți poate ușura procesul de dezvoltare:

Hygge. Arta daneză a fericirii

Pentru a aprofunda fenomenul hygge trebuie să adaugi în biblioteca ta și alte titluri care să exploreze subiectul. Cartea Hygge. Arta daneză a fericirii scrisă de Kathrine Højte Lynggaard este ideală dacă îți dorești o analiză amănunțită a tot ceea ce poți schimba în viața, dar și în casă pentru a crea o atmosferă cu adevărat hygge.

Cartea despre Hygge. Arta daneză de a trăi bine

Arta daneză de a trăi bine este un fel de manual hygge. Autoarea, Louisa Thomsen Brits, și-a propus ca prin această carte să le demonstreze cititorilor că hygge este de fapt un sentiment, o stare. Sentimentul este asemănător cu starea de bine pe care o avem când știm că aparținem unui loc sau mai bine spus unui grup bine sudat de oameni pe care îi îndrăgim și admirăm.

Metoda daneză de educare a copilului

Danezii știu să se relaxeze pe toate planurile. Copiii lor cresc fericiți și se bucură de un stil de viață mult mai liniștit față de cel al altor popoare europene. Principiile hygge se aplică inclusiv în educație, motiv pentru care danezii învață de mici care sunt acele concepte definitorii pentru o viață bună și împlinită petrecută în armonie alături de cei dragi.

Mica Enciclopedie Lykke. În căutarea celor mai fericiți oameni din lume

Dacă ți-a plăcut Mica Enciclopedie Hygge, trebuie să știi că Mica Enciclopedie Lykke este continuarea acelei cărți. Primul volum explică principiile hygge, în timp ce lykke face referire la arta fericirii și modalitățile prin care danezii au reușit să ajungă în topul celor mai fericiți oameni din lume. Carte prezintă exemple practice și te va surprinde, sau nu, faptul că fericirea nu depinde de bani sau de posesiuni.

Tu ai aplicat principiile hygge în viața de zi cu zi?

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!