Orice pasionat de lectură, oriunde alege să-și petreacă concediul vara aceasta, cu siguranță nu va uita să-și adauge în bagaj și câteva cărți de citit. Astfel, se va asigura că dimineața la cafea sau seara, după cină, va avea parte de rutina sa preferată de relaxare și anume: cititul.

Însă, orice vacanță presupune un efort financiar mai mare. Motiv pentru care bugetul alocat cărților scade. Pentru a scăpa de această grijă există o soluție eficientă. Achiziționează-ți întreaga listă de cărți dintr-un anticariat online! Iar pentru ca vara ta să fie captivantă, adaugă și câteva volume de thriller care să-ți hrănească suspansul și curiozitatea.

4 cărți thriller pe care să le cumperi dintr-un anticariat online

1.Femeia de la fereastră de A.J. Finn

Anna Fox, personajul principal, se confruntă cu agorafobia, anxietatea spațiilor deschise. Motiv pentru care nu a mai ieșit din casă de zece luni de zile. Singura legătură pe care o are cu exteriorul este fereastra camerei sale prin intermediul căreia își spionează vecinii. Rutina zilnică îi este întreruptă în momentul în care familia Russell se mută peste drum. Într-o zi, un țipăt teribil o face martoră la ceva ce nimeni nu trebuia să vadă.
Stephen King a afirmat că este Una dintre acele cărți rare pe care nu le poți lăsa din mână.

2. Fata din tren de Paula Hawkins

Rachel, personajul principal, se confruntă cu alcoolismul, acesta fiind motivul pentru care căsnicia și cariera ei sunt distruse. În fiecare dimineață, aceasta călătorește cu trenul spre Londra și trece pe lângă fosta casă. Vederea zilnică a acesteia îi provoacă o durere și tristețe imensă ce o împing să facă o fixație pentru casa de alături, unde pare că locuiește cuplul perfect. Însă, în momentul în care tipa dispare, Rachel are șansa de a se implica cu adevărat în povestea lor.
Misterios și pasionant – „Fata din tren” este un thriller de prima mână care te face dependent de viciul cititului. – S.J. Watson, autorul bestsellerului „Înainte să adorm.”

3.Cartea oglinzilor de Eugen Ovidiu Chirovici

Această carte aparține unui autor român, singurul ale cărui drepturi de publicare au fost vândute în peste 38 de țări printre care SUA, Marea Britanie, Franța, Germania etc.

Peter Katz, personajul principal este agent literar. De-a lungul timpului a evaluat sute de manuscrise, însă niciunul nu i-a atras atenția precum cel trimis de Richard Flynn în care scrie cu lux de amănunte uciderea profesorului Joseph Wider, de la Princeton. Peter ajunge să se întrebe dacă Richard este criminalul sau doar deține informațiile necesare elucidării cazului?
Inteligent și sofisticat. O crimă povestită așa cum Picasso picta tablouri. – Lee Child

4. Fata din gheață de Robert Bryndza

Erika Foster, inspector șef, este chemată să conducă investigarea unei crime și să deslușească misterul care o înconjoară. Andreea Douglas-Brown, o tânără frumoasă și bogată, este găsită moartă sub un strat gros de gheață, într-un lac din Londra. Chiar dacă aceasta părea că avea o viață perfectă, lucrurile se complică în momentul în care sunt descoperite legături între moartea acesteia și uciderea a trei prostituate.
Te ține cu sufletul la gura și, când crezi că ai dezlegat misterul, finalul te ia complet prin surprindere. – Book Lover Cat Lady
Toate cele 4 volume le găsești la prețuri accesibile pe site-ul Printrecarti.ro, un anticariat online gata să-ți satisfacă toate gusturile literare. De la thriller, cărți de dragoste până la domenii foarte nișate precum arta, istoria sau spiritualitatea, le poți comanda din confortul casei tale prin poștă, prin curier sau le poți ridica chiar tu direct de la sediul din strada Mașina de Pâine, nr.49-51, etaj 1, Sector 2, București.
_____
Sursă foto: Aliis Sinisalu on Unsplash.com

Top 100 cărți ale anului 2023