Ați auzit de noțiunea de mindfulness și sunteți în căutare de cărți despre mindfulness? Ați ajuns la locul potrivit pentru că în acest articol vă vom recomanda 7 titluri care vă vor ajuta în parcursul vostru spre o gândire sănătoasă, meditație și obiective atinse în timp util.

Ce este mindfulness? Ce înseamnă? Mindfulness poate fi definit drept metoda prin care ajungem să devenim prezenți, conștienți de ceea ce suntem și ce facem, fără a ne lăsa copleșiți de ceea ce se întâmplă în jur. În continuare, vă vom prezenta 7 cărți care vă vor introduce în minunata lume a concentrării.

Cărți de mindfulness

The Mini Book of Mindfulness

Pentru început, o mini-carte despre mindfulness vă poate introduce în lumea acestor lecturi care vă vor ajuta să vă descătușați potențialul. Această carte este ideală pentru aceia dintre voi care își doresc trucuri și sfaturi despre exerciții de mindfulness atât pentru începători, cât și pentru cei mai avansați.

 

 

 

 

 

Mindfulness şi leadership. Cum să-ţi resetezi mintea pentru excelenţă, fără să-ţi aglomerezi programul

Noțiunea de leadership nu mai este de mult timp o noutate și tot mai mulți oameni își doresc să exploreze noi moduri de îmbunătățire a abilităților de lider. În această carte apărută la Editura Trei veți putea îmbina interesul pentru leaderhsip, cât și cel pentru mindfulness, cele două mergând excelent mână în mână.

 

 

 

 

Mindfulness pentru vindecare

Mindfulness-ul poate fi folosit și ca tehnică de vindecare. În cartea sa, Jon Kabat-Zinn ne explică modul în care conștientizarea ne poate schimba viața de zi cu zi. Autorul ne demonstrează prin această lucrare legătura dintre mindfulness și starea de bine de pe toate planurile, fie el fizic, cognitiv, emoțional, social, planetar sau spiritual.

 

 

 

 

Mindfulness pentru începători

Până acum am recomandat cărți de mindfulness pentru cei care au cât de cât idee despre acest concept, dar de unde începem mai exact? Cel mai bine este să începeți cu o carte pentru începători, care explică exact ce înseamnă mindfulness, cum îl puteți practica și ce beneficii imediate are, precum și beneficiile observate pe termen lung.

 

 

 

 

Mindfulness

Mindfulness este o carte revoluționară care reușește să convingă cititorii să aplice mindfulness-ul în fiecare moment al vieții lor. Descoperirile psihologului și autorului dr. Ellen J. Langer şi ale echipei sale au dus la apariția unui nou concept de mindfulness, îmbrățișat astăzi în Occident. Așa că dacă vă doriți o carte care să vă convingă că trebuie să încercați mindfulness, atunci acesta este titlul ideal pentru voi.

„O lucrare fundamentală de psihologie socială.“ – Booklist

 

 

 

Biofeedback și mindfulness în viața de zi cu zi

Această carte își propune să îi ajute pe cititori să pună în practică diverse metode prin care își pot îmbunătăți sănătatea și performanțele. Probleme precum anxietatea, sentimentul de rușine, stresul sau depresia, sunt doar o parte dintre lucrurile cu care ne confruntăm în prezent, iar mindfulness-ul ne poate ajuta să trecem peste aceste obstacole care ne împiedică să devenim cea mai bună versiune a noastră.

 

 

 

The Mindfulness Coloring Book: Anti-Stress Art Therapy for Busy People

Nu în ultimul rând, pentru a vă completa perfect vacanța și dorința de cunoaștere, vă recomandăm și o carte de colorat. Această carte îmbină exercițiile de colorat pentru relaxare cu noțiuni de mindfulness și este o alegere ideală de cadou pentru cei dragi.

 

 

 

 

Voi ce cărți de mindfulness ați citit?

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022