Acum ceva vreme am început să colecționăm idei de cadouri pentru iubitorii de lectură ca să te ajutăm să salvezi și timp, dar să și ai acces rapid la idei interesante pe care prietenii tăi le vor adora.

Agenda din Piatră de la Rockha este ceva cu adevărat special. Toată lumea iubește și apreciază o agendă bine făcută, care îți face plăcere să scrii în ea.

 

Agenda de la Rockha este altceva, pentru că spune o poveste și vine cu un mesaj puternic, dincolo de avantajele unei agende Premium.

Prima dată când am luat-o în mâini, am fost surprinși atât de calitatea coperții, care e făcută din piele ecologică, cât și de textura fină a colilor, create printr-un proces tehnologic care îmbină pulbere fină de piatră (80%) cu material plastic reciclat (20%).

În video-ul acesta vei primi mai multe detalii despre procesul tehnologic prin care se realizează hârtia din piatră.

 

Rezultatul este o agendă care se impune atât printr-un design foarte plăcut, cât și prin greutate! Da – agenda e ceva mai grea decât o agendă din hârtie și asta aduce în perspectiva noastră un bonus de respect pentru ceea ce așterni în ea.

E o adevărată plăcere să scrii în ea. Chiar dacă inițial am fost puțin sceptici legat de rigiditate scrierii cu un pix sau cu un stilou pe o suprafață făcută din piatră și plastic reciclat,  experiența foarte plăcută.

Unul dintre marile avantaje ale agendei este că e impermeabilă, iar cel mai bine vorbește video-ul următor despre asta.

 

Unul dintre cele mai important aspecte ale agendei și totodată, una dintre motivațiile Rockha, este aspectul ecologic. Dincolo de faptul că agenda este făcută din materiale reciclate și transmite un mesaj educativ puternic legat de importanța reciclării, echipa Rockha plantează câte un pom pentru fiecare agendă vândută.

Câteva dintre avantajele utilizării hârtiei din piatră:

• Rezistentă la apă
• Rezistentă la rupere
• Eliminarea cu până la 60% mai PUȚINE emisii de CO2
• Salvează 2200 litri de apă și 18-20 arbori (raportat la o tonă de hârtie tradițională)

O altă chestie interesantă la agendă este că dacă scrii cu stiloul, este foarte ușor să o cureți. Dacă vrei să refolosești agenda după ce ai umplut-o, o poți face foarte ușor printr-un… duș 🙂 Practic faci reciclare acasă, de unul singur!

Agenda Rockha este un cadou perfect pe care sigur vrei să ți-l faci ție în primul rând, ca să te bucuri de experiența scrierii pe hârtie de piatră într-o agendă premium, dar și ca să faci parte dintr-o comunitate cu viziune și valori de care avem nevoie cu toții, cum este ecologia și protejarea naturii pentru un viitor luminos și verde.

👉Descoperă și tu agendele din piatră.