🔥 CARTEA BAD ROMANCE ARE REDUCERE PE:

Heather Demetrios reușește să creeze o poveste plină de emoție, plină de elemente care îți vor face inima să trepideze. Astfel, cartea sa, intitulată Bad romance, creionează într-un mod unic realitatea care ne înconjoară și anume, faptul că gelozia și posesivitatea într-o relație pot avea consecințe dezastruoase.

Ești ca un labirint. Nu știu cum să ies din tine, nu pot vedea unde sunt. E ca alergatul pe întuneric atunci când sunt cu tine. Mă simt prinsă într-o capcană. Oriunde întorc privirea, e o fundătură. Mă tot întorc în punctul din care am plecat.

Bad romance este despre o relație toxică, care distruge protagoniștii încetul cu încetul, din interior și până la exterior. O relație imposibilă ce are loc între o fată cu o familie abuzivă, pe nume Grace, și un băiat absolut fermecător, perfect din toate punctele de vedere, pe nume Gavin. Cel puțin în aparență.

Am un milion de motive pentru care nu pot. Nu am niciunul. Nu contează. Sentimentul de neputință e mai tare decât orice altceva, ca un vrăjitor care a pus stăpânire pe mine.

Ce este foarte interesant la această carte este faptul că nararea se face la persoana a doua, conturând astfel atmosfera sufocantă a acțiunii. Mai mult decât atât, monologul interior al personajului feminin accentuează dramatismul poveștii, determinându-te să dai pagină după pagină doar pentru a o înțelege mai bine.

CINCI SUTE DOUĂZECI și cinci de milioane nouă sute patruzeci și opt de mii șapte sute șaizeci și șase de minute. Atât îmi ia mie ca să mă vindec de iubirea ta. Un an. Patru anotimpuri ale iubirii noastre. Știi la ce musical mă refer, nu-i așa, Gavin? Pentru că e imposibil să fii iubitul meu și să nu știi asta, să nu știi că voi aduce Rent în discuție.

Bad romance te intrigă, te manipulează, te emoționează. Îți vine să arunci cu cartea de cât de multă presiune simți când o citești, dar apoi, o ridici repede, căci vrei să știi cum se va sfârși totul. Dacă se va sfârși.

 

Ți-a plăcut recenzia cărții BAD ROMANCE?

👉 Vezi toată lista de cărți scrise de Heather Demetrios

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA BAD ROMANCE CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Bad Romance
Autor: Heather Demetrios
An apariție : 2018
Editura: HERG BENET
Nr. Pagini: 394
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 4.06.2018
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 1090

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Castelul de hârtie” de Miranda Cowley Heller

Recenzie „Castelul de hârtie” de Miranda Cowley Heller

Vreau să vă spun că această recenzie mă găsește extrem de confuză, pentru că eu eram sigură că aleg o carte cu o poveste de dragoste. WRONG!!! Nu am primit în niciun caz o poveste de dragoste, ci o poveste impactantă, șocantă, căreia i-am dat un rating mare pentru...

Recenzie „Șase cocori stacojii” de Elizabeth Lim

Recenzie „Șase cocori stacojii” de Elizabeth Lim

Atunci când eram mică, obișnuiam să ascult multe povești la casetofon. Îmi aduc aminte clar când stăteam în bucătărie și mama îmi punea caseta și eu ascultăm fascinată. A fost modul în care imaginația mea s-a dezvoltat și modul în care am cunoscut lumi și personaje...

0 0 votes
Article Rating
Adriana Alexandra este redactor Booknation.ro de 1802 zile și a scris până acum 147 articole. Se află pe poziția 1 din 52 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Adriana Alexandra aici.
Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici 🙂 --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments