🔥 CARTEA BAD ROMANCE ARE REDUCERE PE:

Heather Demetrios reușește să creeze o poveste plină de emoție, plină de elemente care îți vor face inima să trepideze. Astfel, cartea sa, intitulată Bad romance, creionează într-un mod unic realitatea care ne înconjoară și anume, faptul că gelozia și posesivitatea într-o relație pot avea consecințe dezastruoase.

Ești ca un labirint. Nu știu cum să ies din tine, nu pot vedea unde sunt. E ca alergatul pe întuneric atunci când sunt cu tine. Mă simt prinsă într-o capcană. Oriunde întorc privirea, e o fundătură. Mă tot întorc în punctul din care am plecat.

Bad romance este despre o relație toxică, care distruge protagoniștii încetul cu încetul, din interior și până la exterior. O relație imposibilă ce are loc între o fată cu o familie abuzivă, pe nume Grace, și un băiat absolut fermecător, perfect din toate punctele de vedere, pe nume Gavin. Cel puțin în aparență.

Am un milion de motive pentru care nu pot. Nu am niciunul. Nu contează. Sentimentul de neputință e mai tare decât orice altceva, ca un vrăjitor care a pus stăpânire pe mine.

Dacă îți place recenzia cărții BAD ROMANCE, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Heather Demetrios

Ce este foarte interesant la această carte este faptul că nararea se face la persoana a doua, conturând astfel atmosfera sufocantă a acțiunii. Mai mult decât atât, monologul interior al personajului feminin accentuează dramatismul poveștii, determinându-te să dai pagină după pagină doar pentru a o înțelege mai bine.

CINCI SUTE DOUĂZECI și cinci de milioane nouă sute patruzeci și opt de mii șapte sute șaizeci și șase de minute. Atât îmi ia mie ca să mă vindec de iubirea ta. Un an. Patru anotimpuri ale iubirii noastre. Știi la ce musical mă refer, nu-i așa, Gavin? Pentru că e imposibil să fii iubitul meu și să nu știi asta, să nu știi că voi aduce Rent în discuție.

Bad romance te intrigă, te manipulează, te emoționează. Îți vine să arunci cu cartea de cât de multă presiune simți când o citești, dar apoi, o ridici repede, căci vrei să știi cum se va sfârși totul. Dacă se va sfârși.

 

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA BAD ROMANCE CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: BAD ROMANCE
Autor: Heather Demetrios
An apariție : 2018
Editura: HERG BENET
Nr. Pagini: 394
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 1350

Alte recenzii de la Heather Demetrios:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Acolo unde cântă racii” de Delia Owens

Recenzie ”Acolo unde cântă racii” de Delia Owens

Am auzit de cartea ”Acolo unde cântă racii” de Delia Owens că ar fi foarte apreciată, iubită, recomandată de toți cititorii. Am salvat-o de ceva timp pe lista de citit, dar nu am ținut neapărat să o citesc în momentul în care era pe buzele tuturor. Acum însă am ajuns...

Recenzie „Mai inteligent, mai repede, mai bine” de Charles Duhigg

Recenzie „Mai inteligent, mai repede, mai bine” de Charles Duhigg

Am ales aceast[ carte după titlu, și nu m-a dezamăgit. După cum ne spune încă de la început, Charles Duhigg a scris această carte pornind de la o cercetare pe care a făcut-o pentru a răspunde unei nevoi personale – aceea de a fi mai productiv. Productivitatea, poate...

Recenzie ”Viața e un roman” de Guillaume Musso

Recenzie ”Viața e un roman” de Guillaume Musso

Pentru el, totul este scris dinainte, pentru ea, totul urmează să fie scris Într-o cumplită zi de primăvară, Carrie, fiica de șase ani a scriitoarei Flora Conway, a dispărut. Ce este și mai ciudat este că a dispărut în apartamentul lor, acolo unde ușile și geamurile...

0 0 votes
Article Rating
Adriana Alexandra este redactor Booknation.ro de 2135 zile și a scris până acum 147 articole. Se află pe poziția 1 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Adriana Alexandra aici.
Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici 🙂 --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments