🔥 CARTEA BAD ROMANCE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Heather Demetrios reușește să creeze o poveste plină de emoție, plină de elemente care îți vor face inima să trepideze. Astfel, cartea sa, intitulată Bad romance, creionează într-un mod unic realitatea care ne înconjoară și anume, faptul că gelozia și posesivitatea într-o relație pot avea consecințe dezastruoase.

Ești ca un labirint. Nu știu cum să ies din tine, nu pot vedea unde sunt. E ca alergatul pe întuneric atunci când sunt cu tine. Mă simt prinsă într-o capcană. Oriunde întorc privirea, e o fundătură. Mă tot întorc în punctul din care am plecat.

Bad romance este despre o relație toxică, care distruge protagoniștii încetul cu încetul, din interior și până la exterior. O relație imposibilă ce are loc între o fată cu o familie abuzivă, pe nume Grace, și un băiat absolut fermecător, perfect din toate punctele de vedere, pe nume Gavin. Cel puțin în aparență.

Am un milion de motive pentru care nu pot. Nu am niciunul. Nu contează. Sentimentul de neputință e mai tare decât orice altceva, ca un vrăjitor care a pus stăpânire pe mine.

Ce este foarte interesant la această carte este faptul că nararea se face la persoana a doua, conturând astfel atmosfera sufocantă a acțiunii. Mai mult decât atât, monologul interior al personajului feminin accentuează dramatismul poveștii, determinându-te să dai pagină după pagină doar pentru a o înțelege mai bine.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Heather Demetrios

CINCI SUTE DOUĂZECI și cinci de milioane nouă sute patruzeci și opt de mii șapte sute șaizeci și șase de minute. Atât îmi ia mie ca să mă vindec de iubirea ta. Un an. Patru anotimpuri ale iubirii noastre. Știi la ce musical mă refer, nu-i așa, Gavin? Pentru că e imposibil să fii iubitul meu și să nu știi asta, să nu știi că voi aduce Rent în discuție.

Bad romance te intrigă, te manipulează, te emoționează. Îți vine să arunci cu cartea de cât de multă presiune simți când o citești, dar apoi, o ridici repede, căci vrei să știi cum se va sfârși totul. Dacă se va sfârși.

 

Titlu: Bad Romance
Autor: Heather Demetrios
An apariție : 2018
Editura: HERG BENET
Nr. Pagini: 394
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 4.06.2018
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Florile pierdute ale lui Alice Hart” de Holly Ringland

Recenzie “Florile pierdute ale lui Alice Hart” de Holly Ringland

E adevărat că o carte nu se judecă niciodată după copertă, dar o copertă deosebită poate constitui un avantaj și poate atrage ca un magnet, iar în cazul acestei cărți este foarte reușită. Un mare plus sunt și desenele din carte și începuturile de capitol: desenul...

Recenzie ”Fereastră spre mâine” de Simona Mihuțiu

Recenzie ”Fereastră spre mâine” de Simona Mihuțiu

”Fereastră spre mâine” de Simona Mihuțiu este un roman minunat, unicitatea fiind cuvântul cheie care îl poate defini. Chiar dacă este introdus în colecția ”Romane de dragoste”, ”Fereastră spre mâine” evidențiază lumea satului românesc la sfârșitul secolului douăzeci....

Recenzie “Corupt” de Penelope Douglas

Recenzie “Corupt” de Penelope Douglas

Nu am agreat foarte mult genul "dark romance" și de multe ori l-am ocolit. Atunci când mi-am făcut curaj să citesc "Corupt", mi-am dat seama că am pierdut niște senzații țări... de senzație. 🙂 Am citit cartea acum 2 ani și am așteptat cu sufletul la gură ca o editură...

Adriana Alexandra este redactor Booknation.ro de 1153 zile și a scris până acum 147 articole. Se află pe poziția 9 din 149 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Adriana Alexandra aici.
Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici 🙂 --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments