🔥 CARTEA RÂURILE DIN LONDRA ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Ben Aaronovitch a creat o poveste surprinzătoare, plină de dinamism, intitulată Râurile din Londra, o poveste ce te va ține cu sufletul la gură până la ultima pagină. Starea de adrenalină te va cuprinde încă de la primele cuvinte, determinându-te să vrei să termini cartea cât mai repede doar pentru a afla secretele bine ascunse.

Peter Grant are un vis- să ajungă detectiv al Poliției Metropolitane din Londra. Însă, lucrurile nu stau tocmai cum și-a închipuit, căci este încă la stadiul de ofițer stagiar, nefiind luat foarte în seamă de către superiorii săi. Ei bine, cel puțin la început, căci, odată cu săvârșirea unei crime neobișnuite, viața sa va lua o turnură incredibilă. Mai ales că, în stadiul investigației, dă peste un martor ușor…neobișnuit. Este vorba despre o ființă trecută prin moarte, o fantomă, cu alte cuvinte.

Ce-i drept, abilitatea stagiarului de a comunica, să spunem, la un alt nivel, nu a trecut chiar neobservată, căci acesta va face echipă cu Thomas Nightingale, un inspector-vrăjitor, care investighează magia și supranaturalul. Împreună, vor trebui să lupte împotriva unui spirit teribil, înfricoșător, care are doar un singur scop: Londra să fie acaparată de haos.

-Ați pus o vrajă pe câine, am spus după ce am plecat.

-Doar una mică, a zis Nightingale.

-Deci magia e reală, am zis. Ceea ce vă face să fiți…ce, mai exact?

-Un vrăjitor.

-Ca Harry Potter?

Nightingale a oftat.

-Nu, a spus, nu ca Harry Potter.

-În ce fel?

-Nu sunt un personaj fictiv, a spus Nightingale.

Așadar, Râurile din Londra este o carte cu detectivi, dar care se individualizează prin imaginația debordantă de care dă dovadă autorul, plină de detalii și de secrete bine ascunse, o carte cu un aer revigorant care o transformă într-o lectură încântătoare pe care nu ai cum să nu o recomanzi.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Ben Aaronovitch

-Dacă ți se pare că acum ești în conflict cu tine însăți, am spus, gândește-te cum o să fie după ce Nightingale o să afle că m-ai păpat la cină.

 

 

🔥 CARTEA RÂURILE DIN LONDRA ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Râurile Din Londra
Autor: Ben Aaronovitch
An apariție : 2018
Editura: HERG BENET
Nr. Pagini: 372
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 3.06.2018
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Cabina de săruturi” de Beth Reeckles

Recenzie ”Cabina de săruturi” de Beth Reeckles

Titlu: Cabina de săruturi Titlu-original: The kissing booth Autor: Beth Reeckles Editura: Leda Edge An apariție: 2018 Număr de pagini: 368 Despre autor: Beth Reekles este o autoare britanică care a publicat Rolling Dice și Out of Tune. La vârsta de doar 15 ani a...

Recenzie ”Eu cea de pe locul doi” – volumul II de Cezara Zamfir

Recenzie ”Eu cea de pe locul doi” – volumul II de Cezara Zamfir

De câteva zile le citesc plantelor de pe balcon din volumul II al romanul Eu cea de pe locul doi scrisă de Cezara Zamfir. Ele nu au ascultat și primul volum, încă nu erau născute, dar par acum destul de impresionante. E uimitor cum florile lor sunt mai deschise, mai...

Recenzie ”Noi doi” de Diana Farca

Recenzie ”Noi doi” de Diana Farca

Titlu: Noi doi Autor: Diana Farca An apariție: 2020 Editura: Eleprint Număr de pagini: 167 Despre autor: Diana Farca este o autoare de beletristică care a debutat cu romanul ”La limită”, un roman ce se încadrează la ficțiune, istorie și romance. Următoarea carte...

Adriana Alexandra este redactor Booknation.ro de 1085 zile și a scris până acum 147 articole. Se află pe poziția 9 din 143 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Adriana Alexandra aici.
Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici 🙂 --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments