🔥 CARTEA RÂURILE DIN LONDRA ARE REDUCERE PE:

Ben Aaronovitch a creat o poveste surprinzătoare, plină de dinamism, intitulată Râurile din Londra, o poveste ce te va ține cu sufletul la gură până la ultima pagină. Starea de adrenalină te va cuprinde încă de la primele cuvinte, determinându-te să vrei să termini cartea cât mai repede doar pentru a afla secretele bine ascunse.

Peter Grant are un vis- să ajungă detectiv al Poliției Metropolitane din Londra. Însă, lucrurile nu stau tocmai cum și-a închipuit, căci este încă la stadiul de ofițer stagiar, nefiind luat foarte în seamă de către superiorii săi. Ei bine, cel puțin la început, căci, odată cu săvârșirea unei crime neobișnuite, viața sa va lua o turnură incredibilă. Mai ales că, în stadiul investigației, dă peste un martor ușor…neobișnuit. Este vorba despre o ființă trecută prin moarte, o fantomă, cu alte cuvinte.

Ce-i drept, abilitatea stagiarului de a comunica, să spunem, la un alt nivel, nu a trecut chiar neobservată, căci acesta va face echipă cu Thomas Nightingale, un inspector-vrăjitor, care investighează magia și supranaturalul. Împreună, vor trebui să lupte împotriva unui spirit teribil, înfricoșător, care are doar un singur scop: Londra să fie acaparată de haos.

-Ați pus o vrajă pe câine, am spus după ce am plecat.

-Doar una mică, a zis Nightingale.

-Deci magia e reală, am zis. Ceea ce vă face să fiți…ce, mai exact?

-Un vrăjitor.

-Ca Harry Potter?

Nightingale a oftat.

-Nu, a spus, nu ca Harry Potter.

-În ce fel?

-Nu sunt un personaj fictiv, a spus Nightingale.

Așadar, Râurile din Londra este o carte cu detectivi, dar care se individualizează prin imaginația debordantă de care dă dovadă autorul, plină de detalii și de secrete bine ascunse, o carte cu un aer revigorant care o transformă într-o lectură încântătoare pe care nu ai cum să nu o recomanzi.

-Dacă ți se pare că acum ești în conflict cu tine însăți, am spus, gândește-te cum o să fie după ce Nightingale o să afle că m-ai păpat la cină.

 

 

Ți-a plăcut recenzia cărții RÂURILE DIN LONDRA?

👉 Vezi toată lista de cărți scrise de Ben Aaronovitch

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA RÂURILE DIN LONDRA CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Râurile Din Londra
Autor: Ben Aaronovitch
An apariție : 2018
Editura: HERG BENET
Nr. Pagini: 372
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 3.06.2018
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 779

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Castelul de hârtie” de Miranda Cowley Heller

Recenzie „Castelul de hârtie” de Miranda Cowley Heller

Vreau să vă spun că această recenzie mă găsește extrem de confuză, pentru că eu eram sigură că aleg o carte cu o poveste de dragoste. WRONG!!! Nu am primit în niciun caz o poveste de dragoste, ci o poveste impactantă, șocantă, căreia i-am dat un rating mare pentru...

Recenzie „Șase cocori stacojii” de Elizabeth Lim

Recenzie „Șase cocori stacojii” de Elizabeth Lim

Atunci când eram mică, obișnuiam să ascult multe povești la casetofon. Îmi aduc aminte clar când stăteam în bucătărie și mama îmi punea caseta și eu ascultăm fascinată. A fost modul în care imaginația mea s-a dezvoltat și modul în care am cunoscut lumi și personaje...

0 0 votes
Article Rating
Adriana Alexandra este redactor Booknation.ro de 1802 zile și a scris până acum 147 articole. Se află pe poziția 1 din 52 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Adriana Alexandra aici.
Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici 🙂 --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments