Rezumat Vindecarea miraculoasa - Harald W. Tietze

Mintea umană nu are limite, cu excepția celor pe care omul și le impune singur. "În urma tuturor cunoștințelor dobândite de la vindecătorii cei mai renumiți din țările pe care le-am vizitat, am ajuns la concluzia că nu există niciun alt medicament, fie el modern sau tradițional, care să concureze cu vindecătorul care există în interiorul fiecăruia dintre noi - și anume mintea umană.
Citește tot rezumatul cărții Vindecarea miraculoasa... Prin intermediul acestei cărți nu încerc să fac o analiză a procesului de vindecare miraculoasă. Vreau doar să prezint câteva mijloace prin care este posibilă această vindecare. Cartea mea nu se axează integral pe prezentarea de vindecători și remedii, dar expune destule studii de caz bazate pe vindecarea miraculoasă. Și dacă ei au putut să o facă, tu de ce nu ai putea?" Din cuprins Există dovezi științifice care atestă ca vindecarea miraculoasă chiar funcționează Medicina nu poate vindeca Tehnica vindecării miraculoase Puterea minții tale Ritualul aborigenilor de a emite un blestem la adresa cuiva, prin orientarea unui os în direcția lui (point the bone) indică felul în care poți să îi aplici cuiva, telepatic, pedeapsa cu moartea Vindecarea tradițională Forțe vindecătoare inexplicabile Decesul survine negreșit după ritualul de „orientare a unui os în direcția cuiva” Convingerile tale te pot ucide Convingerile tale te pot vindeca Folosirea imaginației și a gândirii pozitive pentru vindecare Vindecarea prin râs Metode de vindecare Rugăciunea Hipnoză Remedii miraculoase Homeopatia Remediile iubirii. Esențele de flori sălbatice vii Plante cu proprietăți medicinale „Plantele zeilor” Terapia prin urină Cancerul – SIDA – Tuberculoză Bolile cronice „Morții nu mint” Pacient vindecat de SIDA în stadiu avansat! Tratarea afecțiunilor alergice în medicină generală Mintea subconștientă este simplu de accesat Adevărata iluminare Alimente consumate doar pentru supraviețuire și alimente cu adevărat sănătoase Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Vindecarea miraculoasa?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Vindecarea miraculoasa și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII VINDECAREA MIRACULOASA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE