Rezumat Kombucha ciuperca miraculoasa - Harald W. Tietze

Cultura de Kombucha reprezintă simultan un proces alimentar și o manieră de relaxare, la fel ca și gătitul. Diferența constă în faptul că există posibilități diferite de a cultiva Kombucha.
Citește tot rezumatul cărții Kombucha ciuperca miraculoasa... De regulă, aceasta este cultivată numai în ceai negru sau verde. Orice alt ceai este însă la fel de potrivit pentru a crește Kombucha în el, mai ales dacă este amestecat cu ceai verde. Există circa 10.000 de tipuri de ceaiuri medicinale care pot fi folosite ca mediu de cultură pentru Kombucha, separate sau în amestec, ceea ce conduce la o mare varietate de culturi.    "Poate fi considerată Kombucha un remediu vindecător miraculos? Ori de câte ori expresii precum „remediu vindecător miraculos”, devin automat sceptic. Personal, nu cred să existe un remediu miraculos universal (la fel cum nu există o singură cauză pentru o boală particulară).  Cercetătorii recunosc că ceaiul de Kombucha echilibrează digestia și ajută la regularizarea excrețiilor. „Noi suntem ceea ce mâncam”, afirmă un vechi proverb. Hipocrate spunea: „Moartea apare pentru prima dată în intestinele noastre”, făcând o asociere între numeroase boli și problemele digestive. Potrivit experților, vindecarea florei digestive este primul și cel mai important pas în vindecarea oricărei boli. Medicina tradițională folosește în acest scop Kombucha, obținând rezultate atât de fantastice încât nu este de mirare că au apărut nume precum „ciuperca magică sau miraculoasă”.    Cum vă puteți fermenta propria cultură de Kombucha Rețetă de bază Ingrediente: - 2 litri de apă fiartă - 160 grame de zahăr - 6 grame (sau 2 pliculețe) de ceai negru sau verde - O ciupercă sănătoasă de Kombucha  - 100 ml ceai deja fermentat de Kombucha („cultura-mama” sau „de pornire”) Turnați cele 160 de grame de zahăr în apă fiartă, într-un vas de porțelan, sticla sau ceramică, și amestecați până când se dizolvă. Adăugați ceaiul și lăsați-l timp de 5 minute, apoi strecurați (sau scoateți pliculețele). Lăsați ceaiul să se răcească, adăugați ciuperca de Kombucha și „cultura de pornire”. Acoperiți recipientul cu o bucată de pânză care să permită circulația aerului, pe care o puteți fixa cu un elastic. În acest fel, vă veți asigura că insectele nu vor intra în vasul de fermentare.  Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Kombucha ciuperca miraculoasa?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Kombucha ciuperca miraculoasa și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Kombucha ciuperca miraculoasa scrisă de Harald W. Tietze. Kombucha ciuperca miraculoasa a apărut în anul 2005. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2005 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Kombucha ciuperca miraculoasa este editura MIX - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura MIX aici. Cartea Kombucha ciuperca miraculoasa face parte din categoria Terapii Alternative. Este o carte ușor de citit, are doar 192 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Kombucha ciuperca miraculoasa și, de asemenea, sperăm că autorul Harald W. Tietze, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII KOMBUCHA CIUPERCA MIRACULOASA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde