Rezumat Urina apa sfanta - Harald W. Tietze

Puțini oameni sunt dispuși să vorbească deschis despre un subiect ca terapia prin urină. Singurele persoane dispuse să vorbească în public despre ea sunt cele care s-au vindecat miraculos prin urinoterapie și care doresc să își împărtășească această cunoaștere cu semenilor lor.
Citește tot rezumatul cărții Urina apa sfanta... Urina conține substanțe minerale, aminoacizi, enzime, hormoni, și așa mai departe, dar și antidoturi specifice, esențiale pentru starea dumneavoastră de bine. Dacă ar trebui să cumpere cele peste 2.500 de ingrediente care pot fi extrase din urină, majoritatea a oamenilor nu și le-ar putea permite din punct de vedere financiar.    Cartea pe care v-o oferim este traducerea celei de-a treia ediții a lucrării Urina. Apa sfântă și conține multe informații referitoare la acest remediu miraculos, informații ce au fost dezbătute în cadrul celei de-a treia Conferințe Mondială de Urinoterapie, care s-a ținut în Brazilia. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Urina apa sfanta?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Urina apa sfanta și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Urina apa sfanta scrisă de Harald W. Tietze. Urina apa sfanta a apărut în anul 2005. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2005 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Urina apa sfanta este editura MIX - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura MIX aici. Cartea Urina apa sfanta face parte din categoria Terapii Alternative. Este o carte rezonabil de groasă - are 224 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Urina apa sfanta și, de asemenea, sperăm că autorul Harald W. Tietze, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII URINA APA SFANTA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde