Rezumat Gradinita pentru totdeauna - Mira Loghin

Grădinița pentru totdeauna. Cum ne pregătim pentru intrarea copilului la grădinița Odată cu intrarea copilului în colectivitate, în viața de părinte apare o mare schimbare. Grădinița este o nouă relație pe care începi să o construiești de la zero, în care investești în primul rând încredere și timp.
Citește tot rezumatul cărții Gradinita pentru totdeauna... Cum fac față acestui proces? Cum mă ajut pe mine, cum îmi ajut copilul? Cum îi va fi copilului meu fără mine? Vă plânge? Îl va lua cineva în brațe? Oare va mânca? Va dormi la prânz? Și ce fac dacă mai are un frățior mic acasă? Cum știu că e pregătit? Care e vârsta cea mai potrivită? Cât de des se va îmbolnăvi? Ce fac dacă refuza să mai meargă la grădiniță? Cum știu dacă a fost abuzat fizic sau emoțional? Și dacă nu se va acomoda, iar eu nu am soluții să îl țin acasă, ce fac? Să caut o grădiniță de stat sau privată? Cu program scurt sau lung?   La toate aceste întrebări răspunde Mira Loghin, fondatoarea Centrului de Educație Alternativă Lumea lui Momo, în cartea sa Grădiniță pentru totdeauna, rodul unui studiu de zece ani bazat pe experiența sa în lucrul cu copiii, părinții și educatorii, pe formările sale în educație și psihologie, pe observarea comportamentului relațional al copiilor și pe principiile Comunicării Nonviolente. Colecția Educație cu blândețe a editurii Univers este coordonată de Ioana Chicet-Macoveiciuc Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Gradinita pentru totdeauna?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Gradinita pentru totdeauna și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ