Rezumat Porturile maritime si fluviale. Drept intern si dreptul Uniunii Europene - Marin Voicu

Porturile maritime și fluviale. Drept intern și dreptul Uniunii Europene, apărută sub semnătura prof. univ. dr. Marin Voicu, este una dintre cele mai complexe lucrări din domeniul juridic ce prezintă aspecte importante ale dreptului portuar intern și internațional.
Citește tot rezumatul cărții Porturile maritime si fluviale. Drept intern si dreptul Uniunii Europene... Astfel, principalele teme ale lucrării sunt dezvoltarea și modernizarea porturilor europene privite prin prisma politicii Uniunii Europene, prezentate în amănunt, în secțiuni precum: evoluția traficului maritim, structura și înmatricularea flotei mondiale, tarifele de navlosire și costurile de transport maritim. De asemenea, în paginile lucrării regăsim informații legate de noi elemente apărute în dreptul transporturilor maritime, precum și o amplă documentare despre principalele porturi ale lumii, dar și despre porturile din țara noastră. Volumul Porturile maritime și fluviale. Drept intern și dreptul Uniunii Europene conține toate informațiile necesare pentru o profundă informare legată de dreptul portuar. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Porturile maritime si fluviale. Drept intern si dreptul Uniunii Europene?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Porturile maritime si fluviale. Drept intern si dreptul Uniunii Europene și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ