Rezumat Starea justitiei. Culegere de articole, Studii si note 2017 - Marin Voicu

Marin Voicu, bine-cunoscut autor de lucrări din domeniul juridic, semnează ediția a II-a a volumului Starea justiției. Culegere de articole, studii și note (2017). Volumul de față vine în completarea primei ediții, cu diverse dezbateri ale unor teme importante legate de puterea justiției în România.
Citește tot rezumatul cărții Starea justitiei. Culegere de articole, Studii si note 2017... Printre subiectele principale ale acestei lucrări se mai numără controlul activității profesionale a judecătorului, precum și dreptul maritim la șase ani după abrogarea Codului comercial român. De asemenea, un spațiu important este acordat unei teme mereu de actualitate, și anume jurisprudența și stadiul executării hotărârilor CEDO. - Daniela Nae  Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Starea justitiei. Culegere de articole, Studii si note 2017?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Starea justitiei. Culegere de articole, Studii si note 2017 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Starea justitiei. Culegere de articole, Studii si note 2017 scrisă de Marin Voicu. Starea justitiei. Culegere de articole, Studii si note 2017 a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Starea justitiei. Culegere de articole, Studii si note 2017 este editura UNIVERSUL JURIDIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UNIVERSUL JURIDIC aici. Cartea Starea justitiei. Culegere de articole, Studii si note 2017 face parte din categoria Carte Juridica. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 316 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Starea justitiei. Culegere de articole, Studii si note 2017 și, de asemenea, sperăm că autorul Marin Voicu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII STAREA JUSTITIEI. CULEGERE DE ARTICOLE, STUDII SI NOTE 2017 PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde