Rezumat Porturile maritime si fluviale. Drept intern si dreptul Uniunii Europene - Marin Voicu

Porturile maritime și fluviale. Drept intern și dreptul Uniunii Europene, apărută sub semnătura prof. univ. dr. Marin Voicu, este una dintre cele mai complexe lucrări din domeniul juridic ce prezintă aspecte importante ale dreptului portuar intern și internațional.
Citește tot rezumatul cărții Porturile maritime si fluviale. Drept intern si dreptul Uniunii Europene... Astfel, principalele teme ale lucrării sunt dezvoltarea și modernizarea porturilor europene privite prin prisma politicii Uniunii Europene, prezentate în amănunt, în secțiuni precum: evoluția traficului maritim, structura și înmatricularea flotei mondiale, tarifele de navlosire și costurile de transport maritim. De asemenea, în paginile lucrării regăsim informații legate de noi elemente apărute în dreptul transporturilor maritime, precum și o amplă documentare despre principalele porturi ale lumii, dar și despre porturile din țara noastră. Volumul Porturile maritime și fluviale. Drept intern și dreptul Uniunii Europene conține toate informațiile necesare pentru o profundă informare legată de dreptul portuar. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Porturile maritime si fluviale. Drept intern si dreptul Uniunii Europene?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Porturile maritime si fluviale. Drept intern si dreptul Uniunii Europene și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Porturile maritime si fluviale. Drept intern si dreptul Uniunii Europene scrisă de Marin Voicu. Porturile maritime si fluviale. Drept intern si dreptul Uniunii Europene a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Porturile maritime si fluviale. Drept intern si dreptul Uniunii Europene este editura UNIVERSUL JURIDIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UNIVERSUL JURIDIC aici. Cartea Porturile maritime si fluviale. Drept intern si dreptul Uniunii Europene face parte din categoria Carte Juridica. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 644 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Porturile maritime si fluviale. Drept intern si dreptul Uniunii Europene și, de asemenea, sperăm că autorul Marin Voicu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde