Rezumat Zece povesti pitice. Basme - Vladimir Colin

Decodarea basmelor culte cere explorarea conștientă a teritoriului mitic generat ficțional. Nu este tocmai un teritoriu, ci un ținut din altă lume, guvernat de puterea unei miraculoase gratii. Acesta-i semnul unui basm adevărat, al unei istorisiri feerice care se ridică la un nivel superior sau este de-o complexitate mai elevată: oricât de atroce și de sălbatice ar fi întâmplările istorisite, oricât de fantaste sau de funeste ar fi primejdiile și peripețiile, povestea lor are darul, atunci când „întorsătură" ce preface totul survine subit, de a-i tăia respirația copilului sau adolescentului care-o asculta/citește, de a-i face inima să-i bată în piept până în pragul lacrimilor.
Citește tot rezumatul cărții Zece povesti pitice. Basme... Chiar în zilele noastre, basmele moderne mai ating uneori acest efect privilegiat.  Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Zece povesti pitice. Basme?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Zece povesti pitice. Basme și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ZECE POVESTI PITICE. BASME PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE