Rezumat Zece povesti pitice. Basme - Vladimir Colin

Decodarea basmelor culte cere explorarea conștientă a teritoriului mitic generat ficțional. Nu este tocmai un teritoriu, ci un ținut din altă lume, guvernat de puterea unei miraculoase gratii. Acesta-i semnul unui basm adevărat, al unei istorisiri feerice care se ridică la un nivel superior sau este de-o complexitate mai elevată: oricât de atroce și de sălbatice ar fi întâmplările istorisite, oricât de fantaste sau de funeste ar fi primejdiile și peripețiile, povestea lor are darul, atunci când „întorsătură" ce preface totul survine subit, de a-i tăia respirația copilului sau adolescentului care-o asculta/citește, de a-i face inima să-i bată în piept până în pragul lacrimilor.
Citește tot rezumatul cărții Zece povesti pitice. Basme... Chiar în zilele noastre, basmele moderne mai ating uneori acest efect privilegiat.  Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Zece povesti pitice. Basme?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Zece povesti pitice. Basme și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Zece povesti pitice. Basme scrisă de Vladimir Colin. Zece povesti pitice. Basme a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Zece povesti pitice. Basme este editura CARTEX - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CARTEX aici. Cartea Zece povesti pitice. Basme face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte rezonabil de groasă - are 246 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Zece povesti pitice. Basme și, de asemenea, sperăm că autorul Vladimir Colin, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ZECE POVESTI PITICE. BASME PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde